İnşallah beklediğin o güzel sonucu aldığın bir ay olsun canımBende klomen + gonal F + ovitrelleden sonra 14. gün regl olmuştum bu ay femaraya başladım yarın gonal f e başlıycam 3 gün vurucam sonra 11 inde çağırdı doktorum muhtemelen yine çatlatma iğnesi
Değerim yükselmiyo kızlar malesef kimyasala dönüyorİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kaçıncı gününde değeri kaç gördün canım?Değerim yükselmiyo kızlar malesef kimyasala dönüyor
Merhaba çok iyi yaptınız yazmakla teşekkür ederim.Merhabalar başlığı görünce yazmak istedim, bende femera ve ovitrelle kullanarak aşılama olmuştum, 10. Ve 12.günlerde silik çizgi görmüştüm 13.gün kan testi pozitif ile öğrenmiştim , 14 gün beklemek gerek demişlerdi ama dayanamamıştım birçok kişi gibi ,isteyen herkese nasip olsun inşallah
Gebelik sağlıkla tamamlandı şükür , buraları talan ederdim ondan gördüğümde başlığı yazmak istedim aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz, sadece regl öncesi belirtim vardı farklı hiç bir belirti olmadı hatta bu ayda tutmadı regl olucam sanırım demiştim , belirtiler 1,5 ay sonra filan başladı bende aşırı bulantı ve uyku oldu ilk 2-3 ay sonra normale döndümMerhaba çok iyi yaptınız yazmakla teşekkür ederim.hayırlı olsun, maşallah çok güzel bir gebelik yaşamanız duasıyla demek isterim belirtilerinizi de hatırlıyor musunuz?
14Kaçıncı gününde değeri kaç gördün canım?
Yaa maşallah sağlıkla huzurla büyütün inşallahGebelik sağlıkla tamamlandı şükür , buraları talan ederdim ondan gördüğümde başlığı yazmak istedim aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz, sadece regl öncesi belirtim vardı farklı hiç bir belirti olmadı hatta bu ayda tutmadı regl olucam sanırım demiştim , belirtiler 1,5 ay sonra filan başladı bende aşırı bulantı ve uyku oldu ilk 2-3 ay sonra normale döndüm
14.gün kanda gördün artmaya devam etti ama şuan düşüyor mu? Tekrar soruyorum çünkü önce değer sıfırlanıyor sonra tekrar yükseliyor bazı kadınlarda canım,
değer yükseldi ilk ama yeterli bi yükselme olmadı haftaya göre 1 hafta daha bekleyelim dedi doktor bir hafta olmadan kendiliğinden düştü14.gün kanda gördün artmaya devam etti ama şuan düşüyor mu? Tekrar soruyorum çünkü önce değer sıfırlanıyor sonra tekrar yükseliyor bazı kadınlarda canım,
Kesinlikle doktor aşırı önemli pcos var bende bi doktora gittim o kadar olumsuz konuştu ki çıkınca ağladım saatlerce dalga geçerek konuştu resmen şimdi gittim doktor mis gibiDoktor gerçekten önemli insan rahat, açık, ilgili ve güvenilirliği arıyor gerçekten. benim doktorum önlem amaçlı sanırım dupaston’a başlattı. test verdiğimde eğer negatif çıksaydım dupastonu bırakıp periyodun başlamasını bekleyecektim. ama pozitif olduğu için kullanmaya devam et önlem amaçlı dedi. siz de isterseniz danışın doktorunuza.
Yaa çok geçmiş olsun canım, pozitifi gördüğün bir ay olsun inşallah bu aydeğer yükseldi ilk ama yeterli bi yükselme olmadı haftaya göre 1 hafta daha bekleyelim dedi doktor bir hafta olmadan kendiliğinden düştü
Kanı tekrarladınız mı?Ben de iğnenin 11. Günü negatif 13. Günü çok silik çizgi gördüm akşam gittim kan verdim 6.98 çıktı sevineyim mi heveslenmeyeyim mi hiçiğne mi gebelik mi deli sorular sabahı zor ettim bugün 14. Gün prodoctor gebelik testi yaptım tek çizgi delirmek üzereyim
Hayır yarın tekrarlycm regl olmazsamKanı tekrarladınız mı?
Hayır yarın tekrarlycm regl olmazsa
9. günde nasıl bir sonuç almıştınız? Benim aşılama dahil 9. günüm negatif çıktı idrar testimBen süreci takip ettim hepsini 12. Günüm bu gün bakalım bekliyorum test artı med
Bu bize yetti inşallah ama artık korktuk bu olay biraz etkilediYaa çok geçmiş olsun canım, pozitifi gördüğün bir ay olsun inşallah bu ay
Benimde negatifti 10 ,11 gün belli belirsizlik çıktı sonrası pozitifti9. günde nasıl bir sonuç almıştınız? Benim aşılama dahil 9. günüm negatif çıktı idrar testim