Teşekkür ederim.19.gün regl oldum
Kaçıncı günün ovitrellede benm 15Mayıs ayında kullandığımda 18.gün olmuştum bu ay yeniden kullandım beklemedeyim
4.gün henüzKaçıncı günün ovitrellede benm 15
Amin inşallah. İnşallah sende isteyen herkeste görürİnşallah pozitifi görürsün amiin
Amiiin canım inşallah taze müjdelerleAmin inşallah. İnşallah sende isteyen herkeste görür
inşallah pozitifle sevinçli haber alırsın. İkinci çizgi bariz var. Erken test mi birde markası ney canım? Bu ilk yaptığın idrar testimiKızlar merhaba klormen + ovitrelle tedavisindeyim iğneyi vurulduğum gün hariç bu gğn 12. Günüm testim çok az silik siz de değerlendirir misiniz
Ben süreci takip ettim hepsini 12. Günüm bu gün bakalım bekliyorum test artı medinşallah pozitifle sevinçli haber alırsın. İkinci çizgi bariz var. Erken test mi birde markası ney canım? Bu ilk yaptığın idrar testimi
Naptın canım test yaptın mı ?inşallah pozitifle sevinçli haber alırsın. İkinci çizgi bariz var. Erken test mi birde markası ney canım? Bu ilk yaptığın idrar testimi
15-16. Günlerde doğruluğu daha yüksek sanırım canım , bu testin pozitif görünüyorBen süreci takip ettim hepsini 12. Günüm bu gün bakalım bekliyorum test artı med
Yaptım canım 16.gün bugün sabah yaptım test bozuk çıktı ama gerek kalmadı öğleden sonra adet oldum.Naptın canım test yaptın mı ?
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahYaptım canım 16.gün bugün sabah yaptım test bozuk çıktı ama gerek kalmadı öğleden sonra adet oldum.
İnşallah pozitif kalırr15-16. Günlerde doğruluğu daha yüksek sanırım canım , bu testin pozitif görünüyor
İnşallah güzel haberler ver bize bir kaç gün içindeİnşallah pozitif kalırrsilikleşmez
Merhaba, güzel hayırlı haberleriniz olsun inşallah.Kızlar merhaba klormen + ovitrelle tedavisindeyim iğneyi vurulduğum gün hariç bu gğn 12. Günüm testim çok az silik siz de değerlendirir misiniz
Amin inşallah allah hepimize nasip eder inşallah çok yorucu bi süreçİnşallah güzel haberler ver bize bir kaç gün içindemüjdeni sağlıcakla al kucağına canım