- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Tosbik3456
-
Insallah canim benim
üzülme kız :) yumurtlama takip ederiz gari :)
Aynen canim:) zaten sali gunu gidcem doktora tekrar tedavi gorecegm
Evet canim klomen kullanmistim 5 gun kullandim gunde 1 tane ondan sonra doktorum insulin diye ince igne verdi gobekten 7 gun kullandim ve gunde yarim vurundum ondan sonra bakti sol yumos 20mm sag 17mm olmus hemen ovitrelle verdi ve 3 gun boyunca iliski dedi hepsini yaptimhadi hayırlısı :) sen klomenmi kullanıyosun canım
Canimm?????????hadi hayırlısı :) sen klomenmi kullanıyosun canım
Canimm?????????
Evet canim klomen kullanmistim 5 gun kullandim gunde 1 tane ondan sonra doktorum insulin diye ince igne verdi gobekten 7 gun kullandim ve gunde yarim vurundum ondan sonra bakti sol yumos 20mm sag 17mm olmus hemen ovitrelle verdi ve 3 gun boyunca iliski dedi hepsini yaptim
Himmm hersey kismet canim yha Allah buyuk napalimcanım bende kullandım beş gün iğneyi de oldum 36. saat ilişki dedi biz ancak 44. saat degerlendirebildik
yumurtam 23mm di güzeldi ama olmadı
canım bende kullandım beş gün iğneyi de oldum 36. saat ilişki dedi biz ancak 44. saat degerlendirebildik
yumurtam 23mm di güzeldi ama olmadı
Bugun simdi doktora gidecegim canim cok yogun adet oluyorum ve sancısı beni öldürecek o yuzden canim kan testi vermedim cunku doktor gerek yok gel dedi oyle canim dua et insallah hersey guzel olur :)
inşallah kuzum ben de şimdi gidiyorum dr a bakalım yumoşlar olmuşmu
Insallah olmustur canim haber et merak ederim yoksa :)
Bisey olmaz canim canini sikma buyuyebilirler guzel dusun iyi olsun bende yeni geldim doktordancanım çok sıkkın tatlım
evet üç beş tane birden olmuş ama hala küçükler
zaten bugün 14. gün
daha bu ay iş görmezler
Bisey olmaz canim canini sikma buyuyebilirler guzel dusun iyi olsun bende yeni geldim doktordan
ne dedi canım
Bir sorun yok dedi ne yumurtaliklarinda nede cocuga engel bisey yok dedi ışte canim tekrardan klomen yazdi carsamba gunu baslicam gunde 2 defa sabah aksam haftaya pazartesi tekrar kontrole gidecegim canim oyle cok sukur enazindan bir sorunum cikmadi canim onemli olan bu
Ewet canim anasini satiym hergun gircem iliskiye elbet biri tutar belkievet canım çok şükür klomenle hemen büyür yumurtan zaten akabinde iğne olcaksın ya bak bekleme 36 saati hergünü değerlendir
Ewet canim anasini satiym hergun gircem iliskiye elbet biri tutar belki
Aynen canim benim :)ben de öyle yapıyorum valla yoruldum artık riske atamicam :)
Aynen canim benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?