• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle ignesinin 2. Günü gelin beraber bekleyelim

Tosbik3456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
436
346
33
30
Iyi aksamlar kızlar klomen kullandim yunurtam 24 mm olmus doktor her ihtimale karşı catlatma ignesi vurdu tek basina vakit geçmiyor gelin zamanimiz sohbetle gecsin

Iyi aksamlar kızlar klomen kullandim yunurtam 24 mm olmus doktor her ihtimale karşı catlatma ignesi vurdu tek basina vakit geçmiyor gelin zamanimiz sohbetle gecsin
Hayırlısı olsun. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Benim bugün iğneden sonraki 11.günüm. Zaman gerçekten de geçmek bilmiyor.

6.gün 17,5 ti beta hcg, 9.gün 4,43 tü. 10.gün idrar testi tamamen negatif oldu. İğnenin etkisi ancak geçti. Yarın tekrar kan vereceğim. Zaten çıkmazsa artık bu ay olmadı diyeceğim.

Kizlar bende 1 senelik evliyim gecen ay adetimin 3.gunu doktora gitiim alttan muayene etti sonra bakti klomen yazdi 5 gun kullandim gunde 1 tane ictim sonra kontrole gittim ve igne yazdi insulin diye ince bir igne 7 gun gobekten vurundum yarim vurundum gecen hafta pazartesi 1 tam vurundum sali gunu kontrole gittim yumurtaligim 17 20 olmus o yuzden ovitrelle yazdi carsamba gunu vurundum ve 3 gun 3 gece iliski oldu simdide beklemedeyim ovitrelle igneyi vurdurali 4 gun oldu sol kasigimda sanci var meme uclarim çok agriyor. Acaba neden kizlar boyle seyler yasayip gebe kalnlar lutfen yazsin

Kizlar bende 1 senelik evliyim gecen ay adetimin 3.gunu doktora gitiim alttan muayene etti sonra bakti klomen yazdi 5 gun kullandim gunde 1 tane ictim sonra kontrole gittim ve igne yazdi insulin diye ince bir igne 7 gun gobekten vurundum yarim vurundum gecen hafta pazartesi 1 tam vurundum sali gunu kontrole gittim yumurtaligim 17 20 olmus o yuzden ovitrelle yazdi carsamba gunu vurundum ve 3 gun 3 gece iliski oldu simdide beklemedeyim ovitrelle igneyi vurdurali 4 gun oldu sol kasigimda sanci var meme uclarim çok agriyor. Acaba neden kizlar boyle seyler yasayip gebe kalnlar lutfen yazsin
Bende ishal oldu canım göğsümde hicbirsey yoktu ve cok atesim vardi bende 12. Gün belirtiler başladı göğüs ucu yanması ara ara kasik batmasi ve igne vurdugm günden sonra bitmek bilmeyen akıntı ve 2 gün once hamile oldugumu ogrendim darisi basina insallah :)

Bende ishal oldu canım göğsümde hicbirsey yoktu ve cok atesim vardi bende 12. Gün belirtiler başladı göğüs ucu yanması ara ara kasik batmasi ve igne vurdugm günden sonra bitmek bilmeyen akıntı ve 2 gün once hamile oldugumu ogrendim darisi basina insallah :)

Ayyy masallah yaaa cok guzel amin inşallah canim

Screenshot_20180708-123106.png
bak burda 22 haziran igne oldugum gün kalp olanlar da ilişki olan günler ve iliskiden sonra en az yarım saat ayagin yukarda olsun sonra da sag tarafina yat derlerdi de inanmazdim ama dedikleri cikti

Eki Görüntüle 2166490 bak burda 22 haziran igne oldugum gün kalp olanlar da ilişki olan günler ve iliskiden sonra en az yarım saat ayagin yukarda olsun sonra da sag tarafina yat derlerdi de inanmazdim ama dedikleri cikti

Himm dogru canim aynen doktorum banAda ovitrelle ignesini yedim carsamba. Gunu gece iliskiye gir dedi sonra persembe ve cuma gunleri gece iliski oldu simdi ise beklemedeyim canim adetim 12 temmuzda bakalim hayirlisi eger adet olmazsam 20 temmuzda kan testi vercem bakalim olacak mi sanki adet olacakmisim gibi sancim var akintim var beyaz oyle yani balim

Himm dogru canim aynen doktorum banAda ovitrelle ignesini yedim carsamba. Gunu gece iliskiye gir dedi sonra persembe ve cuma gunleri gece iliski oldu simdi ise beklemedeyim canim adetim 12 temmuzda bakalim hayirlisi eger adet olmazsam 20 temmuzda kan testi vercem bakalim olacak mi sanki adet olacakmisim gibi sancim var akintim var beyaz oyle yani balim
20 temmuza kadar sabretmek heralde zor olur ben dayanamadim 4 gün onceden yaptim:KK70:

:KK200: neyse canim beceremedim gitti aynen valla bir sonraki adetim 17 temmuzmus daha yeni baktim canim 9 gun var adete balim bekleyemiyorum yaa ne cikacak cok merak ediyorum valla acaba bende mi erken yapsam senin gibi kan testi mi yaptin canim

Back