- 10 Mart 2020
- 146
- 96
- 28
- 28
- Konu Sahibi Aylinnn000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi gördüm ben canım iğnenin etkiside değil gibi çünkü 11. gün hiç yok inşallah hamilesindirherkese selam kızlar, günaydın,
Çatlatma iğnesi oldum 12 gün önce bugün sabah ilk idrarımla test yaptım sizce 2. çizgi var mı ben mi yanılıyorum?
Teşekkür ederim canım inşallah vardır salı günü adet tarihim, pazartesi 14. Gün umarım hamileyimdir o zaman kan vereceğimVar gibi gördüm ben canım iğnenin etkiside değil gibi çünkü 11. gün hiç yok inşallah hamilesindir
Bende çok net çıkmıştı vuruldugum ay 13.günü fakat iğnenin etkisi imiş sizin ki inşallah gebeliktirBaşka cevap verecek tecrübeli arkadaşlar yok mu???
Ben 11. Günü yaptım yoktu bugün 12. Gün yaptım 2. Çizgi çıkınca acaba mı dedim. Teşekkür ederim cevapladığın için rabbim hepimize en yakın zaman da sevindirici haberler versin inşallahBende çok net çıkmıştı vuruldugum ay 13.günü fakat iğnenin etkisi imiş sizin ki inşallah gebeliktir
İnşallah canım peki hamile misin?Bende çok net çıkmıştı vuruldugum ay 13.günü fakat iğnenin etkisi imiş sizin ki inşallah gebeliktir
İğneden 6 ay sonra hamile kaldım fakat düşük le sonuçlandı şuan da tedavi yine bıraktımİnşallah canım peki hamile misin?
İnşallah canım peki hamile misinBende çok net çıkmıştı vuruldugum ay 13.günü fakat iğnenin etkisi imiş sizin ki inşallah gebeliktir
İnşallah en yakın zamanda güzel sonuç alırsın canımİğneden 6 ay sonra hamile kaldım fakat düşük le sonuçlandı şuan da tedavi yine bıraktım
Amin inşallah hepimiz alırızİnşallah canım peki hamile misin
İnşallah en yakın zamanda güzel sonuç alırsın canım
Merhaba =)herkese selam kızlar, günaydın,
Çatlatma iğnesi oldum 12 gün önce bugün sabah ilk idrarımla test yaptım sizce 2. çizgi var mı ben mi yanılıyorum?
Ay inşallah canımMerhaba =)
Benimde bugün 11. günn iğne günüyle beraber
Benimde çok az belli oluyor ama benimki henüz iğne etkisi sanırım çünkü daha negatifi göremedim
Ama sizin 11 de hiç bişet çıkmamıs 12 de baya belli o yüzden iğne etkisi değildir bence seninki =)
Gittikçe koyulasır muhtemelen ve insallah
Canım senin sonuç nedir merak ettimAy inşallah canım
Dayanamayıp yapıyoruz işte aslında dayansak stres yapmasak güzel olacakta olmuyor umarım bebiş haberi alırsın rabbim hayırlısıysa hepimize isteyen herkese nasip etsin inşallah
Henüz adet olmadım, gecikmedeyim suan. Bekliyorum bi kaç gün daha geçsin kan testi vereceğimCanım senin sonuç nedir merak ettim
Testi tekrarlamadin mi inşallah seninledir meleğin 15.gün sanırım bugün net sonuç alırsınHenüz adet olmadım, gecikmedeyim suan. Bekliyorum bi kaç gün daha geçsin kan testi vereceğim
Bidaha hiç test yapmadım korktumTesti tekrarlamadin mi inşallah seninledir meleğin 15.gün sanırım bugün net sonuç alırsın
Guzel haberlerini bekliyor olcam inşallah haberdar et benideBidaha hiç test yapmadım korktum
İnşallah canım bir kaç gün daha geçsin diye düşünüyorum. Belkide iğnedendir gecikmem. O yüzden kesin olsun diye bekleyeceğim. Hiç bir şekilde belirtim yok. Normalde 10 gün önceden göğüslerim şişerdi ağrırdı. Şuan o bile yok. Bakalım hayırlısı çok umutlanmakta istemiyorum yoksa diye güzel duan için teşekkür ederim
Tabiki dee haber veririm canım :)Guzel haberlerini bekliyor olcam inşallah haberdar et benide