• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVITRELLE IGNESI

dilgusah3455

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
199
36
118
36
Merhaba aşırı kafamı karıştıran bir durum var sizlere sormam istedim.
Normalde beni adetim her ayın 1 di , geçen ay ovitrelle vurundum adetimi 1 hafta öne cekti. Gebelikte olmadı.
Bu ay tekrar ovitrelle vurundum yeniden mi adetimi 1 hafta öne çekecek ?
Ona göre test yapicam da.. yardımcı olur musunuz?

İğne yapılınca adet tarihi iğneye göre değişir çatlamadan sonra 14 gün ekle ondan sonra adet olursun

Bugun 15 gün oldu adet olmadım bugünde olmazsam artık adet gecikmesi olucak yani. Her ay iğne öne çekiyor yani. Tsk ederim
iğne olduğun gün hariç 12. 13. günden sonra test yaparsan varsa gebelik çıkabilir test yaptınmı

Merhaba aşırı kafamı karıştıran bir durum var sizlere sormam istedim.
Normalde beni adetim her ayın 1 di , geçen ay ovitrelle vurundum adetimi 1 hafta öne cekti. Gebelikte olmadı.
Bu ay tekrar ovitrelle vurundum yeniden mi adetimi 1 hafta öne çekecek ?
Ona göre test yapicam da.. yardımcı olur musunuz?
adetı one arkaya cekmek degıl de ıgneden sonra 16 gun ıcın de adet olursun. :) kacında ıgne oldu?

iğne olduğun gün hariç 12. 13. günden sonra test yaparsan varsa gebelik çıkabilir test yaptınmı
İğneyi 1 subatta oldum. Hayir test yapmadim adet gecikmesi yasarsam yapmak istiyorum çünkü geçen ay erkenden test yaptım negatif çıktı aksama zaten adet olmustum. Bu sefer o yüzden acele etmek istemiyorum. Zaten bu yüzden kafam karıştı acaba ne zaman adet olucam diye yazmak istedim

Kızlar ben bişey sormak istiyorum 2. Ci Ovitrelle denemeleri daha mi etkili oluyor yanı 2. Ci Ovitrelle de şans daha mi yüksek oluyor ? Bilen varsa yazabilir mi geçen ay ilk denememdi klomen le birlikte..

Kızlar ben bişey sormak istiyorum 2. Ci Ovitrelle denemeleri daha mi etkili oluyor yanı 2. Ci Ovitrelle de şans daha mi yüksek oluyor ? Bilen varsa yazabilir mi geçen ay ilk denememdi klomen le birlikte..
Benimde geçen ay ilkti olmadı.. Bu ay 2. Bakalım ins olur bu sefer ama bence söylediğin gibi birsey yok çünkü benim ilk oğlumda ilk denemedi hamile kalmıştım.

Benimde geçen ay ilkti olmadı.. Bu ay 2. Bakalım ins olur bu sefer ama bence söylediğin gibi birsey yok çünkü benim ilk oğlumda ilk denemedi hamile kalmıştım.
Allah bağışlasın canım bilmiyorum bazıları iğne olduğu ay olmamış sonrakı ay iğnesiz olmuş…bazısı 2.ci iğne daha biüyük şans diyor kafam karışık ve sonraki tedaviye umutsuz bakıyorum..

Allah bağışlasın canım bilmiyorum bazıları iğne olduğu ay olmamış sonrakı ay iğnesiz olmuş…bazısı 2.ci iğne daha biüyük şans diyor kafam karışık ve sonraki tedaviye umutsuz bakıyorum..
Bende 2.denemem bu ay işte 1 subatta iğne oldum normalde 14 gün sonra adet olmam lazimmis olmadım henüz umutlandım ins boşa olmaz beklemedeyim yarin test yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum. Sende mi bu ay iğne oldun. Bu arada amin cnm Allah herkesin evladini bağışlasın.

Bende 2.denemem bu ay işte 1 subatta iğne oldum normalde 14 gün sonra adet olmam lazimmis olmadım henüz umutlandım ins boşa olmaz beklemedeyim yarin test yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum. Sende mi bu ay iğne oldun. Bu arada amin cnm Allah herkesin evladini bağışlasın.
Canım ben 28 şubatta evde vurdum iğnemi işte 7 ci 9cu günler testte silik çıkıyordu iğne etkisi ve 12 ci günde negatif bide 15 ci gün yaptım negatif zaten dünde adet oldum bekliyordum zaten 😞 bugün yada yarın test yapsan kan versen çıkar sonucu 15 gün olmuş zaten senin :)

Canım ben 28 şubatta evde vurdum iğnemi işte 7 ci 9cu günler testte silik çıkıyordu iğne etkisi ve 12 ci günde negatif bide 15 ci gün yaptım negatif zaten dünde adet oldum bekliyordum zaten 😞 bugün yada yarın test yapsan kan versen çıkar sonucu 15 gün olmuş zaten senin :)
Gunaydin cnm bugün idrar testi de yapsam cikar mi acaba?

Merhaba hanımlar, 5 şubat akşamında iğne olmuştum, sonrasında ilişki vs de olmadı deprem oldu dışarılardaydık, yine de umut ediyorum

İğne gününü sayarken iğne olduğunuz günü de sayıyor musunuz, ben daha önce 2 kez iğne oldum aslında onlarda sayıyordum ama yanlış mı hesaplıyorum🤔
Bu testi sabah yapmıştım, iğne etkisi hala çok belirgin değil mi, mesela benim bugün 11. mi 12.gün mü ?

Eklentiler

• 2C8F27D1-1B30-40D9-BAE5-6A6D0DE67604.jpeg
    2C8F27D1-1B30-40D9-BAE5-6A6D0DE67604.jpeg
    48,3 KB · Görüntüleme: 33
Back