• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğne 9.gun

rgtdhr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
206
32
13
29
Ovitrelle iğnenin 4.gunu iğne etkisiyle çift görürüm diye yaptgin testte silik çizgi vardı
İğne etkisi tabiki
5.gun yoktu tek çizgiydi sadece
Doktoruna sordum çok su içtiğiniz için erken atmış ilacı vücudun dedi
Bugün 9.gunu öğleden sonra kaset test yaptım
Silik çizgi çıktı görüntüyü ekliyim buraya
Sizce umut var mı
IMG_20230912_151452.jpg

Eklentiler

• IMG_20230912_152202.jpg
    IMG_20230912_152202.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 265
  • IMG_20230912_151452.jpg
    IMG_20230912_151452.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 197
Bence var eger 5.gun negatif oldugunu soyluyorsaniz sonradan yukselmesi onemli

Bence var eger 5.gun negatif oldugunu soyluyorsaniz sonradan yukselmesi onemli
Evet yani acaba yükseliyor mu var mı ne olduğunu anlayamadım bide beyaz süt kıvamlı akıntım belimde ağrım nadir de böyle solda pıt pıt atan bsey sancı gbi bsey oluyor 9.gun çok erken tabiki biliyorum ama insan oğlu çok isteyince merakına yeni dusuyor

Evet yani acaba yükseliyor mu var mı ne olduğunu anlayamadım bide beyaz süt kıvamlı akıntım belimde ağrım nadir de böyle solda pıt pıt atan bsey sancı gbi bsey oluyor 9.gun çok erken tabiki biliyorum ama insan oğlu çok isteyince merakına yeni dusuyor
Haklisin kuzum sen dikkat et 14.gun kan ver bence hamilesin

Ay çok şükür

Ay çok şükür Hamdolsun Allah'ım saglikla kucaginiza almayı nasip etsin bu iğne sonrasında mi oldu belirtileriniz nelerdi ve kaç gün sonra öğrendiniz acaba
benim igne ile gecirdigim kimyasal gebelikti. Onda sonraki hemen ay kendiliginde. Hamile kaldim

Merhaba kan testi yaptırdınız mı sonucun ne cıktı
Merhabalar hayır yaptirmadim garanti olsun diye 14.gun kan tahlili vermeye gidicem ama bu sabahda ilk idrarla kaset test yaptım 5 dk içinde varmiydi göremedim ama yarım saat falan geçmişti bı baktım dunkunden daha net bı silik çizgi vardı ama emin olamadım smdi kuruma çizgisi mu yoksa olan bı çizgi mi anlamadım buarada artimet kaset test yaptıklarım

Ovitrelle iğnenin 4.gunu iğne etkisiyle çift görürüm diye yaptgin testte silik çizgi vardı
İğne etkisi tabiki
5.gun yoktu tek çizgiydi sadece
Doktoruna sordum çok su içtiğiniz için erken atmış ilacı vücudun dedi
Bugün 9.gunu öğleden sonra kaset test yaptım
Silik çizgi çıktı görüntüyü ekliyim buraya
Sizce umut var mı Eki Görüntüle 3300229
Benim Ovitrelle iğnemin bugün 10. Günü ben altıncı günden beri hergün sabah idrarı ile test yapıyorum. Sonuç böyle

Eklentiler

• IMG_3959.jpeg
    IMG_3959.jpeg
    125,9 KB · Görüntüleme: 339
Benim Ovitrelle iğnemin bugün 10. Günü ben altıncı günden beri hergün sabah idrarı ile test yapıyorum. Sonuç böyle
Bende 6. Günü test yaptım benimde bundan biraz daha belirgindi
7. Günü kan testi verdim negatif çıktı
Doktorum erken test denemeye başlamışsın dedi 16 gün sonra görüşelim dedi 1 Kasımı bekliyorum doktora gitmek için ve o günden sonra test yapmadım birdaha bugün iğne üzerinden 10 gün geçti geriye kaldı 6 insallah Rabbim hayirli sonuçları aldırır bizlere 😊

Back