Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Atyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
356
192
37
herkese selam tekrar son gonal f ve ovitrellem 19-20 fün bekleyenler oldugunu görüyorum ben hamilelik testi paketi aldim hergün bekleyisteyim :)
Ilk ovitrelleden 6 ve 7 gün sonra cok az cizgiler ikinci ovitrelleden 5 ve 6 gün sonra daha belirfin cizgiler var
Adetim olmadigi icin pazar yada pazartesi test yapmami söyledi doktorum. Bu durumda cizgilerin daha fazla koyulasacagini sanmiyorum..

Bu yumurtlama takibi mi canım hamilelik testimi yumurtlama takibi içinse bende yapmıştım 3 4 gün hariç hep silik çıktı hiç köyü çıkmadı canım bı ay denedim nerdeyse

Bende bu ayın 14 ünde iğne oldum , dün bi test yaptım ama negatifti 2 3 gün sonra tekrar etmeyi düşünüyorum . Inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Bunlar gebelik testi ise çok erken yapmışsnZ çarlatöa iğnesi bhcg hormonu içeriyor sizi yanıltabilir inş vardır bebiş

Evet gebelik Testi yapmıştım , yarın bi de ilk idrarla yaparım inşallah vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…