Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Atyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
356
192
37
1E6611CD-610A-4934-957E-55510125171B.jpeg
herkese selam tekrar son gonal f ve ovitrellem 19-20 fün bekleyenler oldugunu görüyorum ben hamilelik testi paketi aldim hergün bekleyisteyim :)
Ilk ovitrelleden 6 ve 7 gün sonra cok az cizgiler ikinci ovitrelleden 5 ve 6 gün sonra daha belirfin cizgiler var
Adetim olmadigi icin pazar yada pazartesi test yapmami söyledi doktorum. Bu durumda cizgilerin daha fazla koyulasacagini sanmiyorum.. :KK51:

Eki Görüntüle 2078949 herkese selam tekrar son gonal f ve ovitrellem 19-20 fün bekleyenler oldugunu görüyorum ben hamilelik testi paketi aldim hergün bekleyisteyim :)
Ilk ovitrelleden 6 ve 7 gün sonra cok az cizgiler ikinci ovitrelleden 5 ve 6 gün sonra daha belirfin cizgiler var
Adetim olmadigi icin pazar yada pazartesi test yapmami söyledi doktorum. Bu durumda cizgilerin daha fazla koyulasacagini sanmiyorum.. :KK51:
Bu yumurtlama takibi mi canım hamilelik testimi yumurtlama takibi içinse bende yapmıştım 3 4 gün hariç hep silik çıktı hiç köyü çıkmadı canım bı ay denedim nerdeyse

Bende bu ayın 14 ünde iğne oldum , dün bi test yaptım ama negatifti 2 3 gün sonra tekrar etmeyi düşünüyorum . Inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Bunlar gebelik testi ise çok erken yapmışsnZ çarlatöa iğnesi bhcg hormonu içeriyor sizi yanıltabilir inş vardır bebiş

Evet gebelik Testi yapmıştım , yarın bi de ilk idrarla yaparım inşallah vardır inşallah

X