Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz hayalimizeMerhaba :) bende bugün çatlatma iğnemi yaptım yarın ilişki önerdi doktor.23 mm yumurta oluşmuş çok umutluyum dedi doktor.kalabilirsiniz yani :)
İnşallah canım benım rabbim isteyen herkese nasip etsinhakkınızda hayırlısı olsun inş sağlıkla bebişleriniz gelsin
Ewedbu konu yeni açıldı sanırım
Hayırlı olsun cınım 12 gün geçti iğneden pusuda bekliyorum test yapmaktan korkuyorum ama meraktan ölüyorumKızlar bugün koldan vuruldum iğnemi hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
İnşallah bebiş vardır bu sefer bide agrı yapıyormuş galiba sende öyle bişi yaptı mıHayırlı olsun cınım 12 gün geçti iğneden pusuda bekliyorum test yapmaktan korkuyorum ama meraktan ölüyorum
Evet fıstık ben iğnenin ertesi günü öldüm öldüm dirildim, çok fena kasık agrım vardı, üç yumurta oluşmuştu, 23,19,15 mm lik , 19 ve 15 de 36 saate 20 mm yi geçer demişti doktor, çok iyi falan demişti, hepsi tosun gibi oldu demek ki beni bağırta bağırta çatladılar, ertesi iki gün azalarak devam etti agrım,çatladılar diyorum çünkü kontrole gittim salınım bitmiş yumurta kalmamış dedi dr. Neyse önemli olan sayısı büyüklüğü falan değil inşallah tutunur yavrumİnşallah bebiş vardır bu sefer bide agrı yapıyormuş galiba sende öyle bişi yaptı mı
Herkeste agrı yapmıyor, benim normal yumurtlamam da ağrılı olur zaten, bi keresinde apandisit sanmıştık acile falan gitmiştik o derece :)İnşallah bebiş vardır bu sefer bide agrı yapıyormuş galiba sende öyle bişi yaptı mı
Oooo ben ilk defa vuruluyorum bu iğneyi bakalım bende de agrı oluşacak mıHerkeste agrı yapmıyor, benim normal yumurtlamam da ağrılı olur zaten, bi keresinde apandisit sanmıştık acile falan gitmiştik o derece :)
İnşallah agrın olmaz kuzum, agrı olmayınca çatlama olmaz gibi düşünüyor insanlar yok öyle bi şey, ilacın vücutta yaptığı etkiye bağlıymış be kişiden kişiye değişiyor malumOooo ben ilk defa vuruluyorum bu iğneyi bakalım bende de agrı oluşacak mı
Bende sadece bi yumurta olduğunu söyledi doktorum inşallah gebelik ile sonuçlanır durumlarımızİnşallah agrın olmaz kuzum, agrı olmayınca çatlama olmaz gibi düşünüyor insanlar yok öyle bi şey, ilacın vücutta yaptığı etkiye bağlıymış be kişiden kişiye değişiyor malum
İnşallah canım, geçen gün birinde okudum altı yumurta gelişmiş ama gebe kalamamış, o yüzden herşeyin hayırlısı AllahtanBende sadece bi yumurta olduğunu söyledi doktorum inşallah gebelik ile sonuçlanır durumlarımız
Ayyy inşallah aminİnşallah canım, geçen gün birinde okudum altı yumurta gelişmiş ama gebe kalamamış, o yüzden herşeyin hayırlısı Allahtan
Benimde iğneden sonra 13.günüm ama bende test yapmaya korkuyorum kasıklarımda adet öncesi ağrılar var sanki yarın olcak gibiyim ama bi yandan da umutlanıyorum çok sinir bozucu bir durum malesefHayırlı olsun cınım 12 gün geçti iğneden pusuda bekliyorum test yapmaktan korkuyorum ama meraktan ölüyorum