• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar

okadardadegil

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
9
1
16
39
Merhaba arkadaşlar. Nisan 14 ünde çatlatma iğnesi vuruldum. Doktor 36 saat sonra ve bir gün arayla ilişki dedi. Ayın 26 sında kan testinde 4,38, 28 inde 299,2 30 unda 664 ve 2 mayısta yaptırdıgımda da 1533 çıktı. Yani değerde yükseldiği için hamileliğim normal görünüyor. En son doktor muayenesinde rahimde su olduğunu ve kist kalıntıları olduğunu söyledi. Tedaviye gerek olmadığını kendi kendine geçeceğini söyledi. Bu rahimdeki su iğnenin etkisi mi bilgisi olan var mı ve kist kalıntıları ile rahimdeki suyun bebeğime zararı olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Nisan 14 ünde çatlatma iğnesi vuruldum. Doktor 36 saat sonra ve bir gün arayla ilişki dedi. Ayın 26 sında kan testinde 4,38, 28 inde 299,2 30 unda 664 ve 2 mayısta yaptırdıgımda da 1533 çıktı. Yani değerde yükseldiği için hamileliğim normal görünüyor. En son doktor muayenesinde rahimde su olduğunu ve kist kalıntıları olduğunu söyledi. Tedaviye gerek olmadığını kendi kendine geçeceğini söyledi. Bu rahimdeki su iğnenin etkisi mi bilgisi olan var mı ve kist kalıntıları ile rahimdeki suyun bebeğime zararı olur mu?
Canım iğne su falan yapmaz bildiğim kadarıyla.kist de önemli değil önemli olsa doktorun belirtirdi zaten. Benim de bir önceki hamileligimde kist vardı. Doktorum sorun değil bebek büyüdükçe bu kist kuculup kaybolur demişti. Aynen de öyle oldu. Artışın çok güzel iki güne kadar keseyi de görürsün inşallah. Sıkıntı yapma bebiş olumsuz etkilenmesin

Back