- Konu Sahibi benibekleyin
Kızlar bugün 2. Ignemi oldum. Bu sefer tek 1 tane yumurta gelişmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlısı canım benim.Kızlar bugün 2. Ignemi oldum. Bu sefer tek 1 tane yumurta gelişmiş.
Ins cnm doktor bu sefer yumurta çatladı catliycak hemen ıgneni vurdur dedi iliskiyide aksam gec saate onerdi. bakalım.hadi hayırlısı canım benim.
İnşallah tutar :)Ins cnm doktor bu sefer yumurta çatladı catliycak hemen ıgneni vurdur dedi iliskiyide aksam gec saate onerdi. bakalım.
Ins cnmİnşallah tutar :)
Bizimde ilk olucak cnmKızlar merhaba
Bende bugün kontrole gittim tekrar sormadım bugün kaç mm olduğu
Cumartesi tekrar kontrol ve sonra ins catlatma ignesi
Heyecanlıyım
İlk bebek olucak ins siz ne durumdasiniz
Anladım hayırlısı olsun bakalım herkes icinBizimde ilk olucak cnm
Ağrı yapıyor diyor geneli galiba Allah kolaylık versin hepimize kolay değil bu asamalarBende 1 haziranda catlatma ignesi vuruldum bugün 4 gün Allahım inanilmaz sancım var gaz var karin agrisi var ve iliskiye girdigim zaman cok canım acıyor Allahım hepimizin gönlüne göre nasip etsin
Mayıs ayinda aşilama yaptirdim beklemek ölumdü tutmadı malesef simdi de boyle çatlatma ignesiyle denedi dr bakalım hayirlısı olsun cnmAnladım hayırlısı olsun bakalım herkes icin
Ağrı yapıyor diyor geneli galiba Allah kolaylık versin hepimize kolay değil bu asamalar
Bir okadar da sıfır stres olmak lazım
Ben asilama dan sonrası ni merak ediyorum beklemek zor olucak
Hadi bakalım canım hayırlısı olsunMayıs ayinda aşilama yaptirdim beklemek ölumdü tutmadı malesef simdi de boyle çatlatma ignesiyle denedi dr bakalım hayirlısı olsun cnm
12 temmuzdan önce sonuç vermez canımMerhabalar. Bende 19haziran adet oldum 5gun femara kullandim 3yumurtalik buyumusdu normal. 1temmuz ovitrelle ignesi oldum. Simdi test yapsam dogru gosterirmi? En erken ne zaman yapa bilirim?
Of ya bekliyemiyorum cok sabirsizim12 temmuzdan önce sonuç vermez canım
şimdi yaparsan iğnenin etkisiyle pozitif çıkar
Bugün 12.gün ve gölge çizgi bile yok bom boş galiba tutmadı bundan sonra pozitif olurmu bilmiyorum.Bugün iyne olalı 11.günüm test yaptım gölge bi çizgi var belli belirsiz iynenin etkisi geçmiştir acaba.
hiç bilmiyorum canım ben 12. gün kanda baktırdım negatiftiBugün 12.gün ve gölge çizgi bile yok bom boş galiba tutmadı bundan sonra pozitif olurmu bilmiyorum.
naptın canım test yapıyor musun?Bu arada 1temmuz catlama ignesi olmuwdum