- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
- Konu Sahibi benibekleyin
Yok be ben gece öğrenmiştimKanima gircennn sabahin ilk saatlerinde ilk idrarla erken donemlerde belli olabiliyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be ben gece öğrenmiştimKanima gircennn sabahin ilk saatlerinde ilk idrarla erken donemlerde belli olabiliyormus
Yok be ben gece öğrenmiştim
yapınca atTestede guvnmiyorum ki 24 saat gecmis aradan nasil bir aptallik ettysem.
Kizlar bulent tirasin sayfasinda okudumyapınca at
Arkadaşlar sonucu belli olan varmı aramızda .İğne sonucu belli olanlar merak ediyorum hepinizi.Benim daha dün oldum iğnemi
N11Hangi site bende alayim
13. Gün negatif çıktı benim evde yaptığım test
Pozitif olabilir çünkü bu hızlı testi defalarca yaptım ertesi gün bile ikinci çizgi belirmedi daha önce bendeKizlar aradan bir saat gecmis simdi de durum bu
Pozitif olabilir çünkü bu hızlı testi defalarca yaptım ertesi gün bile ikinci çizgi belirmedi daha önce bende
Canım sen kesin kan ver bakYaaa boyle diyorsunuz tekrr umutlaniyorum. Erken gebelik testi bu. Yaptım 2 dkka sonra bir sey yoktu bir arkdas ustten cek at dedi 1 saat gecmisti aradan baktim cizgi duruyor. Kuzum emin misin oturup aglayacam artik istanbul secimleri gibi oldu ya hep velirsizlik. Yaptigin teste mi sabah baktn cizgi yoktu
Canım sen kesin kan ver bak
Uzgunum ama sonradan cikanda pek umut olmuyor yasadim daha öncePozitif olabilir çünkü bu hızlı testi defalarca yaptım ertesi gün bile ikinci çizgi belirmedi daha önce bende
AmiinYok bizde bekliyoruz sonucu hala cok yenisin canim rabbim hakkinda hayirlisini versin