- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
- Konu Sahibi benibekleyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben oldum bu sabahyazamadım kızlar ama hala regl olmadım bütün belirtiler de gitti
Hadi yaaaben oldum bu sabah
bu gruptan pozitif sonuç alan oldu mu
Yedinci gün çok erken değil mi ya negatif için
Ben dublee negatif sonuc alanlarddanimbu gruptan pozitif sonuç alan oldu mu
ben oldum bu sabah
Benim daha bugün 9.gün çok umutlu değilim çalışmaları çok iyi yapamadık sadece adet belirtisi olarak gosulerimin ucuna dokunamıyorumbu gruptan pozitif sonuç alan oldu mu
yelissimo ☹☹☹
en azından sağlıklı çalıştı yumurtaların ben senden önce iğne oldum ve hala regl olmadım
doktorla görüşmeden başlama canım.Seninde kasiklarinda ansizin batmaalar oluyor mu gidecek misin tekrr kontrole. Asiri kasilmalarim var adet olamiycam sanirim. Evde tarlusal var ona baslitcam hafta sonu belki sökülürse rahatlarız
Neden öyle.oldu acaba ya bir de iğneden sonra adet düzenli olur deniliyor yumurtan çatlamadı mi ondan mi acaba sebep ne birde kan versendoktorla görüşmeden başlama canım.
var çok kötüyüm ama olamıyorum aşırı şeffaf akıntım var. regl bekliyorum testlerim negatif çıkıyor
Ayni bnmde akinti basladi bugun neler oluyor anlamiyorumdoktorla görüşmeden başlama canım.
var çok kötüyüm ama olamıyorum aşırı şeffaf akıntım var. regl bekliyorum testlerim negatif çıkıyor
merhaba bende iğne vururdum 2 defa 2 side olmadı ben şimdi doktorumdan aşılama isteyecem senin gibi benimde mide bulantı baş dönmem göğüs ağrım felan oldu ama 15.gün regl gördüm ümidimizi kaybetmeyelim ınsallh 2019 2020 anne adayı oluruz ::)))))
Olursun olursunyelissimo ☹☹☹
en azından sağlıklı çalıştı yumurtaların ben senden önce iğne oldum ve hala regl olmadım