• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baykussever

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
176
83
18
29
Kızlar strese girdim ne olur yardımcı olun bana 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Bu ay klomen ve femera kullandım ve geçen hafta çarşamba günü ovitrelle iğnesi yaptım Cuma günü ancak ilişki olabildi Cuma’dan itibaren her gün ilişki oldu sizce tutma ihtimali var mı pcos um ve adet düzensizliği sorunum var ilaçsız adet göremiyorum. Kaç gündür netteki yazıları okuyorum ve çatlatma iğnesinden önce ilişki olması durumunda tutuyor yazıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu da ? 😭😭😭😭

Bize doktor sonrasinda ertesi gunu iliski onermisti bence smdiden bosuna stres olyuyorsun

Kizlar bisey sorabilir miyim ? Bu catlatma ignesini iki gun onceden aldim dolapta muhafaza ediyorum bi sorun olur mu yoksa alindigi gun gibi mi yapilmali hemen

Kızlar strese girdim ne olur yardımcı olun bana 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Bu ay klomen ve femera kullandım ve geçen hafta çarşamba günü ovitrelle iğnesi yaptım Cuma günü ancak ilişki olabildi Cuma’dan itibaren her gün ilişki oldu sizce tutma ihtimali var mı pcos um ve adet düzensizliği sorunum var ilaçsız adet göremiyorum. Kaç gündür netteki yazıları okuyorum ve çatlatma iğnesinden önce ilişki olması durumunda tutuyor yazıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu da ? 😭😭😭😭
Doktor bize çatlama iğnesinden 36 saat sonra demişti iğneden 2 gün öncede ilişkiyi önermemişti yani öncesinde zaten çatlamamış yumurta nasıl döllenecek ki için rahat olsun her şey kısmet

Etkisi 10 gün süren iğne yüzünden geçen yıl kendimi hamile zannetmiştim... çatlatma iğnesi yaptıysanız 10 gün boyunca idrar testine güvenmeyin.

Back