ParlayanGece Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2023 5.492 5.723 21 Haziran 2024 Konu Sahibi canemeca #41 sonsuzlugunyanks .!.: Merhaba ne durumdasınız acaba? Merhaba iğnenin kaçıncı günündesiniz ne durumdasınız acaba Genişletmek için tıkla... 9. Günümdeyim bekliyorum
sonsuzlugunyanks .!.: Merhaba ne durumdasınız acaba? Merhaba iğnenin kaçıncı günündesiniz ne durumdasınız acaba Genişletmek için tıkla... 9. Günümdeyim bekliyorum
sonsuzlugunyanks Sağlıkla gel güzel yavrumuz 🥰 Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2024 190 53 21 Haziran 2024 Konu Sahibi canemeca #42 ParlayanGece .!.: 9. Günümdeyim bekliyorum Genişletmek için tıkla... Benim de 11. günüm iğneden sonra. Adet oldum sanki ama çok erken değil mi daha
ParlayanGece .!.: 9. Günümdeyim bekliyorum Genişletmek için tıkla... Benim de 11. günüm iğneden sonra. Adet oldum sanki ama çok erken değil mi daha
ParlayanGece Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2023 5.492 5.723 21 Haziran 2024 Konu Sahibi canemeca #43 sonsuzlugunyanks .!.: Benim de 11. günüm iğneden sonra. Adet oldum sanki ama çok erken değil mi daha Genişletmek için tıkla... Aaa çok erken daha emin misinizz
sonsuzlugunyanks .!.: Benim de 11. günüm iğneden sonra. Adet oldum sanki ama çok erken değil mi daha Genişletmek için tıkla... Aaa çok erken daha emin misinizz
sonsuzlugunyanks Sağlıkla gel güzel yavrumuz 🥰 Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2024 190 53 21 Haziran 2024 Konu Sahibi canemeca #44 ParlayanGece .!.: Aaa çok erken daha emin misinizz Genişletmek için tıkla... Kan damlası gördüm. Bir de zaten karnımda adet olacak gibi hafif ağrı vardı. Ben de anlamadım ki. Geçen ay 16sında olmuştum. Bu ay da negatif sanırım
ParlayanGece .!.: Aaa çok erken daha emin misinizz Genişletmek için tıkla... Kan damlası gördüm. Bir de zaten karnımda adet olacak gibi hafif ağrı vardı. Ben de anlamadım ki. Geçen ay 16sında olmuştum. Bu ay da negatif sanırım