Benim kötü geçti hatta dayanamayıp hastaneye gittim ilk defa bu kadar sancılı ve çok oldu. Doktor yumurtlama olduğu için böyle olmuştur dedi ama hiç bu ayki kadar zorlanmamıştım. 5-6 gün sürdü benim gün bazında normaldi kısa sürmediCanım senin oviyrelle sonrası reglin nasıldı her zamanki ile aynı mı oldu? Benim kısa sürdü tuhaftı. Göğüs ağrım da bitmedi hala. Neden acaba ilaçlardan mı iğneden mi
istersen bi doktoruna danışCanım senin oviyrelle sonrası reglin nasıldı her zamanki ile aynı mı oldu? Benim kısa sürdü tuhaftı. Göğüs ağrım da bitmedi hala. Neden acaba ilaçlardan mı iğneden mi
Canım iğnedendir herhalde ya. Ben bugün yine ovitrelle vuruldum. Bakalım yine deneyeceğiz devamistersen bi doktoruna danış
İğneye herhangi bir ücret ödüyor musunuz?Canım iğnedendir herhalde ya. Ben bugün yine ovitrelle vuruldum. Bakalım yine deneyeceğiz devam
Ben özel muana oluyorum belki devlette olsam rapor çıkarırsam yarısını ödemiş olurum bu ay 700 kusur ödedimİğneye herhangi bir ücret ödüyor musunuz?
İğne 20000 falan diyorlar o yüzden sormak istedimBen özel muana oluyorum belki devlette olsam rapor çıkarırsam yarısını ödemiş olurum bu ay 700 kusur ödedim
Yok cnm çatlatma iğnesi o kadar değilİğne 20000 falan diyorlar o yüzden sormak istedim
İyi bariYok cnm çatlatma iğnesi o kadar değil
Evet 765 liraydı sanırım. Zaten o yazılmıyor kendin alıyorsunİğneye herhangi bir ücret ödüyor musunuz?
Evet 765 TL.Bugün vurdurdumEvet 765 liraydı sanırım. Zaten o yazılmıyor kendin alıyorsun
bende tekrar aynı tedaviyi yaptım 17 sine kadar bekleyeceğim adet olmaz isem test yapacağımCanım iğnedendir herhalde ya. Ben bugün yine ovitrelle vuruldum. Bakalım yine deneyeceğiz devam
istersenn bi kan tahlili yaptır net sonuç o verirBana da yardımcı olur musunuz bende ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 14. Günümde 2 test yaptım çok silik çizgi çıktı ikisinde de 16. Günümde yaptım negatif. Ama adet olmadım böyle olan var mı ?
Kan tahlili yapıp negatif görmekten de korkuyorum bir çok kez yaşadım aynı şeyiistersenn bi kan tahlili yaptır net sonuç o verir
seni çok iyi anlıyorum bir taraf için içini yiyor acaba mı diye diğer taraftan aman yine negatifi görücem yaptırmayayım diyorsunKan tahlili yapıp negatif görmekten de korkuyorum bir çok kez yaşadım aynı şeyi
seni çok iyi anlıyorum bir taraf için içini yiyor acaba mı diye diğer taraftan aman yine negatifi görücem yaptırmayayım
İnşallah bebiş haberi alırız senden canımbende tekrar aynı tedaviyi yaptım 17 sine kadar bekleyeceğim adet olmaz isem test yapacağım
Merhaba ne durumdasınız acaba?Evet 765 TL.Bugün vurdurdum
Merhaba iğnenin kaçıncı günündesiniz ne durumdasınız acabaEvet 765 TL.Bugün vurdurdum