- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.941
oooooo canımmmmm harikasınnnnn adete kaç gün vardııııKızlar 49,28 çıktı. Çıldıriyim mi napiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooooo canımmmmm harikasınnnnn adete kaç gün vardııııKızlar 49,28 çıktı. Çıldıriyim mi napiyim
Canım bende adet tarihi yok. yumurtanın çatlamasının 12. iğnenin 14. günü bugün.oooooo canımmmmm harikasınnnnn adete kaç gün vardıııı
Ay maşallah yaa :) çok sevindim canım :) çıldırmak serbest :) artık inşallah güzel güzel 2 günde 2 kat arttığını görürsün kuzumKızlar 49,28 çıktı. Çıldıriyim mi napiyim
Tabiki canım böyle şeyler vesilesi olur sadece rabbim ne zaman ol derse o zaman olur umudum hep varhiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin 2 senedir her ay umutlarımı yeniden tazeledim soğan kürü incir kürü klomen femera ovitrelle aşılama denemediğim şey kalmadı. bakın bu ay kendiliğinden oldu. inşallah daim olurda devam ederse... Herşey Allah'tan ona inanıyorum.
Birazcık bize belirtilerinden bahseder misin kuzum. İğneden şu ana kadar ne belirtiler oldu, özellikle son 3-4 gün nelerin vardı?Kızlar çok teşekkür ederim inşallah değerim artar. Cumartesi sabah yaptırıcam testi.
Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
İnş artar canım aminKızlar çok teşekkür ederim inşallah değerim artar. Cumartesi sabah yaptırıcam testi.
hadi hayırlı olsun inşallah artar gayet güzel değer :)Kızlar çok teşekkür ederim inşallah değerim artar. Cumartesi sabah yaptırıcam testi.
Kızlar 49,28 çıktı. Çıldıriyim mi napiyim
yokmu ovulasyon testi kullanan yahu alsammi simdi gec mi kalirim bayramdan sonraya
Allah razı olsun canım ya. Ben de dua ederken tüm isteyenler için dua ediyorum. Her şey nasip vardır bi vakti bakalımGüzel haberler gelmeye basladi.ben sürekli giremiyorum.evde 4 yasinda azman bir oglum var.dualarim sizinle.hergece hem kendime hemde hepinize dua ediyorum...negatifi gören üzülmesin önümüzdeki ay birlikte gün sayariz.
Canım, benim dün adet olucakmışım gibi bütün belirtileri yaşadım. Kasık ağrısı. Bacağıma vurdu gece 3 e kadar uyuyamadım. Bir de dün sabah belim baya ağrımıştı. Başka hiç bir belirtim olmadı. İğneden sonra da bende bir ağzı sızı olmadı. O yüzden adet olucam zannettim ama dünkü testler de umutlandırdı beni. Bugün de kasıklarım da ağrı var sağ taraf özellikle.Birazcık bize belirtilerinden bahseder misin kuzum. İğneden şu ana kadar ne belirtiler oldu, özellikle son 3-4 gün nelerin vardı?
İnş artar canım amin
hadi hayırlı olsun inşallah artar gayet güzel değer :)
Çıldır çıldır . Hayirli uğurlu olsun
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Bakalım biz de bekliycez artık sabretcezCanım, benim dün adet olucakmışım gibi bütün belirtileri yaşadım. Kasık ağrısı. Bacağıma vurdu gece 3 e kadar uyuyamadım. Bir de dün sabah belim baya ağrımıştı. Başka hiç bir belirtim olmadı. İğneden sonra da bende bir ağzı sızı olmadı. O yüzden adet olucam zannettim ama dünkü testler de umutlandırdı beni. Bugün de kasıklarım da ağrı var sağ taraf özellikle.
Canım şu testi bir yollasana ya senin benden bir gün önce iğnen. artık kanda çıkması lazım.Ya ben teste dikkatli bakınca yine silik görüyorum niye böyle oluyo
Sen ne zaman kan testi yaptıracaksın. Bat tan sonra mı?Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Bakalım biz de bekliycez artık sabretcez
Canim benim.ya cok sevindim gozun aydinnnnnnnn :)Kızlar 49,28 çıktı. Çıldıriyim mi napiyim