- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah çatlatma iğnesi etkisi değildir kuzum 2 3 gün bekle istersenArkadaşlar kurumuş hali böyle of kafayı yicem
inşallah çatlatma iğnesi etkisi değildir kuzum 2 3 gün bekle istersen
evet canım 28 temmuzda iğne yaptırdımİgne gunuyle birliktemi 17.gun mu cnm
Birazcık daha sabret bence canım. İğne etkisi olma ihtimali var malesef şu an. Ama 2-3 güne doğru sonucu verir artıkArkadaşlar kurumuş hali böyle of kafayı yicem
evet canım 28 temmuzda iğne yaptırdım
Arkadaşlar kurumuş hali böyle of kafayı yicem
11 cnmSenin kacinci gunundu cnm
11 cnm
Hemşeriyiz 1 yıl dolunca belirli testler uyguluyo sonra yumurta takibi veriyo klomenle beraber ona göre de iğneyi de kendisi yazıyo yumurtayı çatlatmak için tabi gerek görürsearkadaslar merhaba bu catlatma ignesini doktordan sizmi talep ediyorsunuz. yoksa doktor 1 sene gecmis deyip bu igneyi kendimi veriyo. ve bunu vermeden once herhangi bir test yada nebilim 1 sene bekle sonra gel ondan sonrada ignemi veriyo vs... bilgilendirebilirseniz sevinirim
arkadaslar merhaba bu catlatma ignesini doktordan sizmi talep ediyorsunuz. yoksa doktor 1 sene gecmis deyip bu igneyi kendimi veriyo. ve bunu vermeden once herhangi bir test yada nebilim 1 sene bekle sonra gel ondan sonrada ignemi veriyo vs... bilgilendirebilirseniz sevinirim
Merhaba canım ben kısaca söyliyim benim durumum nasıl oldu. Aralıkta bi kaybım var kürtaj oldum, 5 ay korundum. Sonra korumayı bırakınca 3 ay hamile kalamadım ve doktora gittim. Doktor bi sorun görünmediğini söyledi, istersen süreci hızlandıralım dedi. Klomen verdi kullandım, sonra da çatlatma iğnesi oldum. Yani 1 sene falan değil, 3 ay hamile kalamayınca gittim ve ilk kez bu ay bu tedaviyi uyguladık bakalımarkadaslar merhaba bu catlatma ignesini doktordan sizmi talep ediyorsunuz. yoksa doktor 1 sene gecmis deyip bu igneyi kendimi veriyo. ve bunu vermeden once herhangi bir test yada nebilim 1 sene bekle sonra gel ondan sonrada ignemi veriyo vs... bilgilendirebilirseniz sevinirim
hemseriHemşeriyiz 1 yıl dolunca belirli testler uyguluyo sonra yumurta takibi veriyo klomenle beraber ona göre de iğneyi de kendisi yazıyo yumurtayı çatlatmak için tabi gerek görürse
Çok geçmiş olsun canım, Allah bir an önce 2.evladı nasip etsin sana. Daha fazla denemek beklemek istemiyosan doktorundan talep edebilirsin bence. Klomen ya da benzeri bi ilaç kullanıp yumurta takibi yapar ve yeterli olgunlukta çatlatma iğnesi yapar. Sonra ilişki günleri verir. Ben bu şekilde hamile kalma ihtimalinin daha çok arttığını düşünüyorum. Kendim de o yüzden istedim zaten, daha fazla bekleyemedim :)benim bi kizim var 8 yasinda. 10 senelik evliyim . 33 yasindayim. ikinci olmuyo he veren Allah bunlar vesile ama caba gostermek lazim vesile olur belki. bi rahatsizligim vardi bitmeyen adetlerim 10 gun temiz kaliyodum ondada ara kanama oluyodum 3 sene boyunca artti artti en so iste 10 gun temiz kalip o 10 gundede ara kanama olunca 2 defa histereskob oldum. endemetrium hiperplazi kansere cevir.e ihtimali oldugundan ilac tedavisi gordum Sukur ki ilaci Rabbim vesile kildi busefer parca alindi tekrar rahmim temizlendi polipte cikti buaradaa. sonuclarim temiz cikti. ya ben zaten korunmadim 4 senedir olmuyo. doktor hastayken korun dedi ben pekte dikkat etmedim. bana 1 sene bekle dedi bi kizin var olur baska bisey gozukmuyo dedi Allah verirse dedi. doktorum cok iyi yani guveniyorumda acaba diyorum bende catlatma ignesi falan talep etsemmi baska bi doktor var onun icin de iyi diyolar ne yapsam beklesemmi 1 sene daha bekle bekle beklemek yoruyo insani
veren Allah bunlar vesilede sonradan pisman olurum tekrar hasta olurum belki keske yapsaydim dememek icin . birkac ay bekleeyip bunun icin bisey yapmali dimi. bikac ay beklemem dogrumu acaba . kuretaj oldum daha yeni 18 gun olddu. beklemek lazimmi acabaÇok geçmiş olsun canım, Allah bir an önce 2.evladı nasip etsin sana. Daha fazla denemek beklemek istemiyosan doktorundan talep edebilirsin bence. Klomen ya da benzeri bi ilaç kullanıp yumurta takibi yapar ve yeterli olgunlukta çatlatma iğnesi yapar. Sonra ilişki günleri verir. Ben bu şekilde hamile kalma ihtimalinin daha çok arttığını düşünüyorum. Kendim de o yüzden istedim zaten, daha fazla bekleyemedim :)