- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- Konu Sahibi fatma_sibel
Hadi bakalım bu ay herkesden umutluyum. Eylüle muhteşem bir giriş yapalım.Son adet tarihim 23 temmuz canım, beklemediğim adet tarihim de 20-21 ağustos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım bu ay herkesden umutluyum. Eylüle muhteşem bir giriş yapalım.Son adet tarihim 23 temmuz canım, beklemediğim adet tarihim de 20-21 ağustos
Benim adet tarihim olmadığı için parmak hesabı sayıyoruz Senin günün ne zamandı?
Hadi bakalım bu ay herkesden umutluyum. Eylüle muhteşem bir giriş yapalım.
Aynen ama yer yer değişiyor memlekette bi eczanede 1 tl satan yer görmüştüm adam cama yazmışBende igne vuruldugum gun sipariş ettim eczaneye gore gore daha. Uygun
Sen ne zaman vuruldun cnmİnşallah bu ay hepimize uğurlu gelsin Allahın izniyle.
Cuma günü. 3 ağustosSen ne zaman vuruldun cnm
Aynen ama yer yer değişiyor memlekette bi eczanede 1 tl satan yer görmüştüm adam cama yazmış
Bende istanbuldayım ama eczane kaptırıyo 4 tl satan yer vardı 3.50 vardı hattaİstanbuldayim ben burda hepsinde 5 tl asagi yok bende el mahkum netten aldim :) adam ekmek gibi gebelik testi satiyo herhalde
Bende istanbuldayım ama eczane kaptırıyo 4 tl satan yer vardı 3.50 vardı hatta
Pendik cnm senİstanbulda İstanbulda nerdesin cnm ?
Combi mi yoksa sadece inofolic miKızlar inofolic kullanan var mı aranızda? Benim pco falan yok ama doktorum klomenle birlikte inofolic verdi. İkisini birlikte kullandığımızda daha iyi sonuçlar elde ediyoruz dedi. Kaliteyi arttırıyormuş. Sizin bi bilginiz var mı ya da ikisini beraber kullanıp hamile kalan duydunuz mu?
Bende Ümraniye cnm :)Pendik cnm sen
Kızlar inofolic kullanan var mı aranızda? Benim pco falan yok ama doktorum klomenle birlikte inofolic verdi. İkisini birlikte kullandığımızda daha iyi sonuçlar elde ediyoruz dedi. Kaliteyi arttırıyormuş. Sizin bi bilginiz var mı ya da ikisini beraber kullanıp hamile kalan duydunuz mu?
İyiymiş hangi hastaneye gidiyosunBende Ümraniye cnm :)
İnofolic combi canımCombi mi yoksa sadece inofolic mi
Ben de ilk kez klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım canım, bi de doktorum inofolic combi verdi. Kaliteli yumurtlama içinmiş, bi çeşit folik asitBen birtekklomen kullandim vve ilk defa igneoldum başka hic kullanmadim valla bilgim yok cnm
Mavi olanı önceden kullanıyodum doktor yetersiz gelir sana diyip başka vermiştiİnofolic combi canım