- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #5.281
İnşallah bu defa sevinirsiniz canım. :)Her ay aynı sıkıntıyı yaşadığımız için eşim bekle diyor. Negatif çıkarsa daha çok üzülürsün diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu defa sevinirsiniz canım. :)Her ay aynı sıkıntıyı yaşadığımız için eşim bekle diyor. Negatif çıkarsa daha çok üzülürsün diyor
Bir kere sevindik sevincimiz bir gün sürdü kimyasal düşük oldu inş bu sefer olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah bu defa sevinirsiniz canım. :)
Tabiki haber veririm inşallah mutlu haberleri veririz birbirimizeHaberleşelim olur mu
Amin canım inşallah güzel haberler verelim.Tabiki haber veririm inşallah mutlu haberleri veririz birbirimize
Yaa çok üzüldüm. Rabbim hayırlısını versin. Ben hala beklemedeyimMaalesef 16.günde adet oldum ben. İnşallah diğer bekleyen arkadaşlar güzel haber verirler. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bir dahaki ayı bekleyecem artık. Rana_murat
Normalde de adet düzeniniz böyle miydi erken mi oldu ? Çatlatma iğnesi adet tarihini öne çekiyor diyorlardıMaalesef 16.günde adet oldum ben. İnşallah diğer bekleyen arkadaşlar güzel haber verirler. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bir dahaki ayı bekleyecem artık. Rana_murat
Benimde adet tarihim 26 Şubat. Ve sabah oldum çok üzgünümİnşallah sen olumlu sonuç alırsın. Normalde adet tarihim 26 şubattı. Düzensiz değildi hiç şaşmaz gününde olurdum. Yumurtalar çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş. 8 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum 10 şubatta çatlamış olması lazım. O gün çok ağrım vardı.
Canım çok yıpratma kendini. Ben de çok üzüldüm ağladım ama sonra toparladım. Pes etmek yok. Rabbim nasip edecek inşallah. Bugün tekrar doktora gidip kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sen de öyle yap yine birlikte bekleyelim.Benimde adet tarihim 26 Şubat. Ve sabah oldum çok üzgünüm
Doktorum bu ay da olmazsa iki ay dinlen dedi ama dinlenmek istemiyorum. Bende yarın başka bir doktora gideceğim Rabbim sevindirsin ikimizi de inşallah. Birbirimizi haberdar edelimCanım çok yıpratma kendini. Ben de çok üzüldüm ağladım ama sonra toparladım. Pes etmek yok. Rabbim nasip edecek inşallah. Bugün tekrar doktora gidip kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sen de öyle yap yine birlikte bekleyelim.
Dinlen deme sebebi ne acaba. Kaçıncı klomen+ovitrelle kullanışın. Doktoruna güvenmen önemli tabi her zaman tek doktorla kalmamak lazım. İnşallah en doğru tedavi ile en kısa zamanda annelik duygusu yaşarız.Doktorum bu ay da olmazsa iki ay dinlen dedi ama dinlenmek istemiyorum. Bende yarın başka bir doktora gideceğim Rabbim sevindirsin ikimizi de inşallah. Birbirimizi haberdar edelim
İki ay önce sadece klomen kullandırmıştı o ay kimyasal gebelik oldu bir ay ara verdim bu ay ilk kez klomen + çatlatma iğnesi verdi. Benim evliliğimde 10. Ayım. İki ay ara vermesinin sebebi bir seneyi doldurmak istemesi. Eşimle görüştüm o da bekle diyor doktoru dinle diyorDinlen deme sebebi ne acaba. Kaçıncı klomen+ovitrelle kullanışın. Doktoruna güvenmen önemli tabi her zaman tek doktorla kalmamak lazım. İnşallah en doğru tedavi ile en kısa zamanda annelik duygusu yaşarız.
Size bugün doktorunuz ne dedi??Dinlen deme sebebi ne acaba. Kaçıncı klomen+ovitrelle kullanışın. Doktoruna güvenmen önemli tabi her zaman tek doktorla kalmamak lazım. İnşallah en doğru tedavi ile en kısa zamanda annelik duygusu yaşarız.
Yeni evli sayılırsınız tabiki ama yaşınız da önemli. Eşinin sperm değerleri de önemli. Rahim filmi çektirdin mi? Doktorun tabiki bizden iyi bilir her şey yolundaysa bekle ama sorun varsa devam et. Ben 15 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Sadece 1 ay korudum sonrasında 1 yılın dolmasını bekledim şimdi pişmanım keşke beklemeseydim diyorum. Tabiki her şeyin hayırlısıSize bugün doktorunuz ne dedi??
Klomen vermedi bu sefer ilacımı değiştirdi letu diye bir ilaç verdi 5 gün kullanıp kontrole gidecem. Bir de prolaktin değerim yüksek çıktı onun için de ilaç verdiSize bugün doktorunuz ne dedi??
İnşallah siz bu ay güzel netice alırsınızKlomen vermedi bu sefer ilacımı değiştirdi letu diye bir ilaç verdi 5 gün kullanıp kontrole gidecem. Bir de prolaktin değerim yüksek çıktı onun için de ilaç verdi
Merhba ben yeninuyeyimde bisey sorcm yrn 3 te ignyi yaptirdiktan sonra ne zmn iliskiye girmeliyim yardimci olurmusunzInşallah hamile kalmışsındır cnm gerçekten beklemek çok zor bi olay ya