- Konu Sahibi fatma_sibel
- #5.161
Aynen, her ay uzulmeyecegim diyorum, ama elimde değil, 2 ay daha klomen deniycem, sonra birakacam oluruna her seyicanım hakkında hayırlısı. Elimizden geleni deniyoruz napalim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen, her ay uzulmeyecegim diyorum, ama elimde değil, 2 ay daha klomen deniycem, sonra birakacam oluruna her seyicanım hakkında hayırlısı. Elimizden geleni deniyoruz napalim.
15 günü bekle bence. 10 günde geçende olabiliyormuş. Hayırlısı olsun hakkında.kızlar günaydıın, bugün iğnemin 6.günü test neredeyse yok denecek kadar silikleşti. belirti olarak da sadece sol yumurtalık kısmımda ara sıra bir ağrı oluyor bacak bacak üstüne atarsam falan.
6 günde iğne etkisi geçmesi normal mi sizce?
Canım ameliyatımızı olduk çok şükür, eşim iyi şimdi yanımda hastanedeyiz bugün, yarın çıkıcaz inşallah. Atlattık çok şükürA AloeeVeraa sen naptin canim? ameliyat noldu?
çok şükür. bundan sonrada hayırı haberler alırsınız inşallah.Canım ameliyatımızı olduk çok şükür, eşim iyi şimdi yanımda hastanedeyiz bugün, yarın çıkıcaz inşallah. Atlattık çok şükür
Geçmiş olsun,Allah gönlüne göre versin, benim 14 .günü test negatif çıktı, ağladım bugünCanım ameliyatımızı olduk çok şükür, eşim iyi şimdi yanımda hastanedeyiz bugün, yarın çıkıcaz inşallah. Atlattık çok şükür
Çok teşekkür ederim canım benim, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Üzme kendini canım biliyorum çok zor ama bi gün gelicek bebişlerimiz. Benim de 12.günüm ama hamile olmadığıma eminim hiç belirtim kalmadıGeçmiş olsun,Allah gönlüne göre versin, benim 14 .günü test negatif çıktı, ağladım bugün
Amin İnş, teşekkür ederim, hepimizin gönlüne göre versin, sen yarın falan bir test yap varsa az da olsa silik çıkar diye tahmin ediyorumÇok teşekkür ederim canım benim, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Üzme kendini canım biliyorum çok zor ama bi gün gelicek bebişlerimiz. Benim de 12.günüm ama hamile olmadığıma eminim hiç belirtim kalmadı
Allah razı olsun canım.11.gün kan verdim 11.91 çıktı 13.gün hem kan değerim 46 ya yükselmiş hem de idrar testinde ikinci çizgi belirgindi.Belirti olarak göğüslerim dolgunlaşıp uçları acıyordu.Hakkında hayırlı olsun inşallahAyyy kuzum gözün aydın benimde iğnenin bugün 6. Gunu yarın 7. Gun olcak inşalalh 14. Gun öğrendin heralde hamile oldugunu demi canm ilk belirtilerin neydi kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalalh
Amin inşallah canım Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza:)
Varsa çıkar büyük ihtimalle canım ama artık bekliycem gecikme olursa o zaman test yapıcam. 3 gün kaldı bata, ama belirtilerim çok azaldıAmin İnş, teşekkür ederim, hepimizin gönlüne göre versin, sen yarın falan bir test yap varsa az da olsa silik çıkar diye tahmin ediyorum
Hayırlısı olsun cnnm inşallah tutar bende dün oldumselamlar ben de bugün saat 11 de oldum ovitrell , doktor bugun gece 11 dedi, 19 mm imiş yumurta, dün gece de olmuştu bakalım ilk klomen ve iğne denememiz hayırlısı olsun inşallah
cnm nasil basladinmi tedaviyeHayırlısı olsun cnnm inşallah tutar bende dün oldum
Ben ben bu ay yine devam edicem femara yaHayırlısı olsun cnnm inşallah tutar bende dün oldum
Evet cnm basladim ovitrellenin 6.çi günü hattacnm nasil basladinmi tedaviye
Yine femara kullandin demi cnmEvet cnm basladim ovitrellenin 6.çi günü hatta