- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #4.681
Hayırlı sonuçlar olsun canım, inşallah bebişlerimiz gelsinÇok çok teşekkürler cevabın için canım bakalım sonuçları bekliycez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sonuçlar olsun canım, inşallah bebişlerimiz gelsinÇok çok teşekkürler cevabın için canım bakalım sonuçları bekliycez
aminnnnnHayırlı sonuçlar olsun canım, inşallah bebişlerimiz gelsin
Ins canim zaman uzadikca umut guc azaliyo elbet olcak da biz saglam kaliriz ins:) aminn canim amin ins bu mubarek gunde hepimize nasip etsin AllahBen de öyle oluyorum bazen umutsuzluğa kapılıyorum salıyorum her şeyi. Sonra diyorum toplan, çabalarının karşılığını vericek Allah. Yüzümüz gülcek bizim de canım, dua edelim
Hayırlısı, artık takmamaya çalışıyorum, daha adete yaklaşık 10-12 var
Selam canim hosgeldin. Inss oyledir:) ama testi tekrarla mutlaka bazi insanlarda etki erken geciyo bazende bu gunlere sarkabiliyor husran yasamamak adina.Ar kadaslar merhaba bende bu ay klomen+otrivelle kullandım. Igne sonrası Bugun 11.gunum.bugun sabah dayanamadım Bi test yaptı silik ikinci çizgi oldu. Bana da dua edin inşallah bu ilaç etkisi degıl de bebiştir
Teşekkür ederım canım.gecen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay inşallah hepımızın yüzü güler.Selam canim hosgeldin. Inss oyledir:) ama testi tekrarla mutlaka bazi insanlarda etki erken geciyo bazende bu gunlere sarkabiliyor husran yasamamak adina.
Amiin kuzum, Allahım duysun sesimiziIns canim zaman uzadikca umut guc azaliyo elbet olcak da biz saglam kaliriz ins:) aminn canim amin ins bu mubarek gunde hepimize nasip etsin Allah
Merhaba canım. Bence iğne etkisi artık pek yoktur ama tabi kesin sonuç 14-15.gün olur. Ya da direkt kan ver. Ama açıkçası bana hamilesin gibi geldi, daha önceki kullanımda ben de 11.gün yapmıştım ve negatifti. Hayırlısı olur inşallah canımAr kadaslar merhaba bende bu ay klomen+otrivelle kullandım. Igne sonrası Bugun 11.gunum.bugun sabah dayanamadım Bi test yaptı silik ikinci çizgi oldu. Bana da dua edin inşallah bu ilaç etkisi degıl de bebiştir
Bu ay böyle denemek istemiş olabilir canım ama fazla yumurta olgunlaşmadığını biliyosa iğneli tedavi uygulayabilirmiş aslında. Bu ay inşallah bebişin gelir de hiç birine gerek kalmazKizlar birsey okudum aksam asilamada klomen ihtimali %5 6 lardaymis cok dusukmus igne tedavisini oneriyorlarmis daha cok. Zaten bitane yumurtam anca oluyo igne mantkli. Bidahaki ay bunu solemeyi dusunuyorum doktora o parayi zaten veriyoruz degsin istiyoruz imkanlari sonuna kadr kullanmalari lazim. Doktorum iyi de ilk die yuklenmedi heralde :) olmassa ayni para yine cikcak sonucta
Amiin canım. Ben de hepimize çok dua ediyorum. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allahım kabul etsin dualarımızıGunaydin sekerler:) bu guzel gunde Allah hepimizin kucagini doldursun sizlerede dua ediyorum aktif burasi ne guzel zor yetisiyorum yazismalara:)
İnşallah canım bu mübarek günde güzel haberi almışımdır inşallah.Merhaba canım. Bence iğne etkisi artık pek yoktur ama tabi kesin sonuç 14-15.gün olur. Ya da direkt kan ver. Ama açıkçası bana hamilesin gibi geldi, daha önceki kullanımda ben de 11.gün yapmıştım ve negatifti. Hayırlısı olur inşallah canım
İnşallah canım, Allah gönlüne göre versin hepimizinİnşallah canım bu mübarek günde güzel haberi almışımdır inşallah.
senin kaç gün oldu iğne olalı?İnşallah canım, Allah gönlüne göre versin hepimizin
Ar kadaslar merhaba bende bu ay klomen+otrivelle kullandım. Igne sonrası Bugun 11.gunum.bugun sabah dayanamadım Bi test yaptı silik ikinci çizgi oldu. Bana da dua edin inşallah bu ilaç etkisi degıl de bebiştir
Kizlar birsey okudum aksam asilamada klomen ihtimali %5 6 lardaymis cok dusukmus igne tedavisini oneriyorlarmis daha cok. Zaten bitane yumurtam anca oluyo igne mantkli. Bidahaki ay bunu solemeyi dusunuyorum doktora o parayi zaten veriyoruz degsin istiyoruz imkanlari sonuna kadr kullanmalari lazim. Doktorum iyi de ilk die yuklenmedi heralde :) olmassa ayni para yine cikcak sonucta
Valla bende çok su tüketiyorum canım sürekli lavabodayım bu yüzden.inşallah öyledir netleşirde bu güzel haberi sizle emin olarak paylaşabilirimGenelde 11.günde ignenin etkisi gitmis oluyor bence hamile olma ihtimalin yüksek.mesela benim 6.günde negatifti etkisi gitmisti.tabi kisiden kisiye degisir.ben cok su tüketiyorum..insallah bebiştendir.