- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- Konu Sahibi fatma_sibel
Kizlar 12.gun yine silik cizgi var test yaptimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah cnmAnladim canim hayirli olsunn
15 güne kadar sabret bakalım nolcak 15den sonrada silik çıkarsa hamilesin :))Kizlar 12.gun yine silik cizgi var test yaptimm
25 bidaha yapicam cnm evlilik yildonumumuz15 güne kadar sabret bakalım nolcak 15den sonrada silik çıkarsa hamilesin :))
hadi bakalım inş müjdeli haberi verirsin cnm25 bidaha yapicam cnm evlilik yildonumumuz
silik çıkmış yine bence sen hamilesin cnmKızlar çatlatma iğnesinin 14.günü
Adetime 2 gün var
silik çıkmış yine bence sen hamilesin cnm
bende bişey yok cnm işte önümüzdeki hafta tüp bebek tedaviisne başlıyorum ama inanılmaz şekilde belim ağrıyor iğnedenmi acaba anlamadımO iğne işin içindeyken hiç umut bağlamıyorum canım ya
Yarın da yaparım testi duruma göre kana giderim ya da gitmem işte
İnş dediğin gibi olur
Senden ne haber
canim normal halini gonderir misin benim de 13.gun yine incecik belli belirsiz ikinci cizgi ciktiKızlar çatlatma iğnesinin 14.günü
Adetime 2 gün var
canim normal halini gonderir misin benim de 13.gun yine incecik belli belirsiz ikinci cizgi cikti
Renkleri baskim ya kontrast yaptin sandim canim benim fotoda gorunmuyo kontrast yapinca belli oluyo cizgi. Elimdeyken goruyorum benNormal hali derken???
Sen de ben de o belli belirsiz çizgilere hiç takılmayalım bence
Şuanki mesela kasıklarım ağırmaya başladı yeniden
Adet habercisi bugün yarın olurum
Renkleri baskim ya kontrast yaptin sandim canim benim fotoda gorunmuyo kontrast yapinca belli oluyo cizgi. Elimdeyken goruyorum ben
O zaman kesin var canimmm hayirli olsunnnnYok canım oynamadım foto ile
Bekleyip göreceğiz nasip
Kesin var canım belli inşallah hamilesin dir bence öyleYok canım oynamadım foto ile
Bekleyip göreceğiz nasip
Kesin var canım belli inşallah hamilesin dir bence öyle
O zaman kesin var canimmm hayirli olsunnnn
14.gunundesinn ne zaman baktircaksin kanda biran once git benceeİnş diyelim kızlar
Hakkımızda hayırlısı
Kanda gebelik çıkmadıkça bu testlere pek inanasım yok
Dayanamadım 1 saat önce kan verdim14.gunundesinn ne zaman baktircaksin kanda biran once git bencee
Hayiiir bu sefer pozitif olucakkkDayanamadım 1 saat önce kan verdim
Eşim akşam gelirken alacak sonucu
Negatif sonuçlara doymayan ben
Niye boyumun ölçüsünü alacağım:)
internetten de bakabilirsinnDayanamadım 1 saat önce kan verdim
Eşim akşam gelirken alacak sonucu
Negatif sonuçlara doymayan ben
Niye boyumun ölçüsünü alacağım:)