- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- Konu Sahibi fatma_sibel
Kızlar hcg oranım 38.8 çıkmış
3 gün önce 2,2idi
Şoklardayım
3 gün önce 2,2idi
Şoklardayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim darisi basimiza :))Kızlar hcg oranım 38.8 çıkmış
3 gün önce 2,2idi
Şoklardayım
Amin canım sağolHayirli olsun canim darisi basimiza :))
Insallah degerlerin guzelce yukselir
canim klomen mi kullandin ignemi yumurta buyutme tedavisi oldun muKızlar çatlatma iğnesinin 14.günü
Adetime 2 gün var
hayirli olsun canimm dedim sana :)Kızlar hcg oranım 38.8 çıkmış
3 gün önce 2,2idi
Şoklardayım
Klomen kullanmadım ama yumurta takibi yaptırdımcanim klomen mi kullandin ignemi yumurta buyutme tedavisi oldun mu
Sağol canım. Darısı başına inşhayirli olsun canimm dedim sana :)
Hayirli olsun canim darisi basimiza :))
Insallah degerlerin guzelce yukselir
Canım hayırlısı olsun demiştik ama biz sana Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar hcg oranım 38.8 çıkmış
3 gün önce 2,2idi
Şoklardayım
Canım hayırlısı olsun demiştik ama biz sana Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah
cnm ya çok sevindim hayırlı olsun inş. sağlıkla da kucağına al yavrunu darısı bize inşallah :)) Ama ben sana dedim sen kesin hamilesin dedim.Kızlar hcg oranım 38.8 çıkmış
3 gün önce 2,2idi
Şoklardayım
Sağolll canım teşekkür ederim.İnş sana da nasip olur tez vakitte inşcnm ya çok sevindim hayırlı olsun inş. sağlıkla da kucağına al yavrunu darısı bize inşallah :)) Ama ben sana dedim sen kesin hamilesin dedim.
hamilelerin duası kabul olurmuş, bana dua et ki tüp bebek tedavisi olumlu olsun.Sağolll canım teşekkür ederim.İnş sana da nasip olur tez vakitte inş
hamilelerin duası kabul olurmuş, bana dua et ki tüp bebek tedavisi olumlu olsun.
amin cnm inşallahİnş. Canım
Tez zamanda seninde güzel haberlerini alalım
Hayırlısı olsun cnmBen adet oldum