- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.641
Kızlar ilgilenemedim kaç gündür babaannem vefat etti memleketteyim. Yeni hamişimiz var mı?
Hayırlı bayramlar bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ilgilenemedim kaç gündür babaannem vefat etti memleketteyim. Yeni hamişimiz var mı?
Başınız sağ olsun.Kızlar ilgilenemedim kaç gündür babaannem vefat etti memleketteyim. Yeni hamişimiz var mı?
Hakkınızda hayırlısı olsun.Negatif
Saolun Kızlar bu arada başınız sağolsun.Lekelenmeler gelip gitti yine ama bir türlü sökülemiyorum
Başin sagolsun canim. Malesef suan icin yeni hamilemiz yok.
Saolun Kızlar bu arada başınız sağolsun.Lekelenmeler gelip gitti yine ama bir türlü sökülemiyorum
Allah razı olsun kızlarBaşınız sağ olsun.
Tamam deneyeyüm istanbula dönünceFazla takma streste geciktiriyor.sogan suyunu denesene.bende sanirim 18.gündü regl oldum sogan suyuyla...simdiye kadar nezaman muayene olsam doktor kist var derdi.zaten pko luyum.bu muayenede tertemiz hepsi temizlenmis dedi.
Şuan şehir dışındayım dönünceye kadar olmazsam gideceğim artıkKızlar merhaba dün giremedim buralara, nasılsınız? p a t u l i canım başınız sağ olsun çok üzüldüm. B biryusufcukmasali senin de sonucun negatifmiş canım ya, ben umutlanmaya başlamıştım hamilesin diye. Ama hakkımızda hayırlısı olsun tabi, sen ihmal etme bi doktora git artık. Soğan suyu da gerçekten hem adeti söktürür hem kistleri yok eder deneyebilirsin
benimde 13.gun. sağ kasık da agrım var. bir haftadır. geçmedi.hakkimizda hayirlisi.Ben de dün test yaptım negatif. Sonradan çok ince belirsiz bir çizgi gördüm gibi ama emin olamadım, test bozulmuş sabah. Bugün 14. Gün adet olmayı bekliyorum
Başın sagolsun canım rabbim cennet mekanı eylesin kabriniAllah razı olsun kızlar
Benimde 16 gün oldu iğneden sonra son beş gündür inanılmaz agrıyo karnım adet olcam büyük ihtimalle test falan yapmıycam zaten bebek varsa da vardır on gün gecikmeden test yapmak yokk banaBen de dün test yaptım negatif. Sonradan çok ince belirsiz bir çizgi gördüm gibi ama emin olamadım, test bozulmuş sabah. Bugün 14. Gün adet olmayı bekliyorum
Hemen umutsuzluğa kapılma canım benim. Birkaç ilişki olsun o bile yeter, iyi kötü değerlendirmeye çalışınTünaydın kızlar benimde eşim çok ağır grip oldu... tamda çatlama zamaninda... ben bu ayda sıramı sagdim.
Adet olana kadar ümit var benceBen de dün test yaptım negatif. Sonradan çok ince belirsiz bir çizgi gördüm gibi ama emin olamadım, test bozulmuş sabah. Bugün 14. Gün adet olmayı bekliyorum
İnşallah vardır bebiş, test için erken ama. Kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir canımbenimde 13.gun. sağ kasık da agrım var. bir haftadır. geçmedi.hakkimizda hayirlisi.
Sıcak havadan dolayı baş ağrın olmuştur, burun kanaması da ondan olmuş olabilir canım. Devam eden bi kanama ya da halsizlik falan yoksa sorun yoktur benceBenim baş agrım çok var sabah uyandım grip oldum burnum akıyo dedim dokundum akmasın diye burnuma bi baktım kan apar topar kalktım yataktan biraz aktı bitti hemen hayr olur inşallah agrıyo diye mi aktı acaba