- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.601
Ben 3 ay kustum o bile yıprattı beni hayattan soğudum, hamile kalırsam inş bu sefer o herşeyi yiyen hamilelerden olabilirim. Hayırlısıyla herkes kavuşsun inş bebeğine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bayramlar canımcım :)Gunaydin kizlar hepinize iyi bayramlar..
Biraz süre uzamış canım, tekrar bi test yaptır istersen. Çünkü bebek de olabilir tabi, klomenin geciktirme ihtimali de oluyomuş. Olmazsa doktoruna bi muayene de olHanımlar günaydın hepimizin bayramı mübarek olsun.Ben hala adet görmedim dün sabab kahverengi akıntım oldu bitti daha hiçbişey gelmiyor karnım felanda ağrımıyor hiç .Of sizce tutunduğu içinmi kahverengi leke gördüm ?Klomenmi geciktiryor anlamadım.??Bugün çatlatma iğnesinin 21.günü adetiminde 32. Günü.Ne diyorsunuz bu konuda?
Anladım canım. Bi kaç ay da böyle dene istersen, sonra aşılamaya geçersinizTedavi aşılama önerdi doktor ama bekleyecem
Tekrar kahverengi leke oldu anlamıyorum yerleşme kanamasımı bu iyice kafam karıştı birkaç gün daha bekleyeyim bakalım regl olucaksam sökülürüm heraldeBiraz süre uzamış canım, tekrar bi test yaptır istersen. Çünkü bebek de olabilir tabi, klomenin geciktirme ihtimali de oluyomuş. Olmazsa doktoruna bi muayene de ol
Ben de çok düşündüm canım ama sonra cesaret edemedim fark etmeden kistim falan oluştuysa diye. Aslında çok normal adet oldum ağrım da her zamanki gibiydi, rengi de normal kan, yoğunluğu da her zamanki gibi. Ama ne biliyim sonra korktum kullanmıyım bu ay dedim. Pazartesi direkt doktora gitcem, adetim bitmiş olcak. Klomensiz yumurtalara baksın bakalım ne dicekBende o yuzden sordum kendi kendime klomen kullansam ne olurki
Evet herkes bizi bıraktı :)Formda sadece hamile kalamayanlarla beklemede olan arkadaslar kaldi. (
Evet regl olucaksan 1-2 gün içinde kesin sökülmesi lazım. Çok uzatma ama canım, bebek olabilir kist olabilir adet düzensizliği olabilir. Olan neyse bir an önce ortaya çıksın benceTekrar kahverengi leke oldu anlamıyorum yerleşme kanamasımı bu iyice kafam karıştı birkaç gün daha bekleyeyim bakalım regl olucaksam sökülürüm heralde
Beklemekten başka çarem yok olucaksamda olayım ya bu ne böyleEvet regl olucaksan 1-2 gün içinde kesin sökülmesi lazım. Çok uzatma ama canım, bebek olabilir kist olabilir adet düzensizliği olabilir. Olan neyse bir an önce ortaya çıksın bence
İnşallah bakalım belki de güzel haberler verirsin bize :)Beklemekten başka çarem yok olucaksamda olayım ya bu ne böyle
İnşallah:)İnşallah bakalım belki de güzel haberler verirsin bize :)
Evet ilaçlar da etkiliyor. Ben de öyleydim. Yıpratıcı, yorucuBeklemek ne zormuş...bunaldım sıkıldım hiçbir şeye adapte olamıyorum sanki hayat durdu kendimi sadece bu tedaviye ekdeksledim sokağa bile çıkmak istemiyorum...belirsizlikten nefret ediyorum.ilaçlar mı yapıyor acaba .hiç böyle değildim.
Evet ilaçlar da etkiliyor. Ben de öyleydim. Yıpratıcı, yorucu
çok normal ama kim demişti dürüst olmak lazım olursa bende kalamam diye. Rabbim onları güldürmüş inşallah bizleri de güldürür. benim ilk denemem 10.gün bitti. Kasık agrım 4 gündür gecmedi. hayırlı haberlerle...Evet herkes bizi bıraktı :)
Benim de ilk denememdi, 3 gün önce başarısızlıkla sonuçlandı malesef inşallah senden hayırlısıyla güzel haberler alırız canımçok normal ama kim demişti dürüst olmak lazım olursa bende kalamam diye. Rabbim onları güldürmüş inşallah bizleri de güldürür. benim ilk denemem 10.gün bitti. Kasık agrım 4 gündür gecmedi. hayırlı haberlerle...