- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.581
Yok canım bende pcos, hormon tahlillerim de normalPcos falan yok dimi sende canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım bende pcos, hormon tahlillerim de normalPcos falan yok dimi sende canim
Bu amh testini bi arkadaşım söylemişti bana yumurta rezervi az çıkmış onunda, kesin yapılması lazım uzun süre olmadığı zaman.. Tüp bebek olmaz diye düşünme ilacı filan varmış galiba o arkadaşımın çocuğu oldu çünkü tüp bebek yöntemiyleKızlar uzun süredir gebelik olmadıysa mutlaka amh testi yaptırın diyorum benim 0.31 çıktı değerim şok oldum resmen yumurta rezervim azalmış o kadarda yumurta takibi yaptırdım hep çoktu foliküllerim bi kere bile bişe dememişlerdi şimdi ise araştrmalarıma före bu değer tüp için bile yeterli değilmiş ihmal etmeyin rabbim yardımcımız olsun bayram üstü moral 0(sıfır) oldu
Tedavi aşılama önerdi doktor ama bekleyecemp a t u l i canım sen nasılsın? Sen de dün regl olmuştun sanırım. Tedaviye devam edicek misin?
İnşallh tutunuyodur cnm normal akıntın var mı şimdi kahverengiden sonra geldi mi beyaz akıntıHanımlar günaydın hepimizin bayramı mübarek olsun.Ben hala adet görmedim dün sabab kahverengi akıntım oldu bitti daha hiçbişey gelmiyor karnım felanda ağrımıyor hiç .Of sizce tutunduğu içinmi kahverengi leke gördüm ?Klomenmi geciktiryor anlamadım.??Bugün çatlatma iğnesinin 21.günü adetiminde 32. Günü.Ne diyorsunuz bu konuda?
Evet normal akıntım devam ediyorİnşallh tutunuyodur cnm normal akıntın var mı şimdi kahverengiden sonra geldi mi beyaz akıntı
Bence test falan yap canım çünkü adet değilsinn anladıgım kadarıyla inşş hamilesindirEvet normal akıntım devam ediyor
herkese günaydınlar ve iyi bayramlar. inşallah istediğin gibidir. :) arkadaşın dediği gibi test yapabilirsin.Hanımlar günaydın hepimizin bayramı mübarek olsun.Ben hala adet görmedim dün sabab kahverengi akıntım oldu bitti daha hiçbişey gelmiyor karnım felanda ağrımıyor hiç .Of sizce tutunduğu içinmi kahverengi leke gördüm ?Klomenmi geciktiryor anlamadım.??Bugün çatlatma iğnesinin 21.günü adetiminde 32. Günü.Ne diyorsunuz bu konuda?
Yok kuzum bugün doktorum tatilde olduğu için muayene olamadım. Kendim kullansam mı diye düşündüm klomeni ama çok cesaret edemedim. Klomen kullanmıycam, haftaya pazartesi doktora gidicem bakalım kendi kendine ne alemde yumurtalarım diye canım. Çünkü pazartesi tam yumurtlama günlerim başlıyo
Recetesiz satılmıyor ki yani öle biliyorumBende o yuzden sordum kendi kendime klomen kullansam ne olurki
Hanımlar günaydın hepimizin bayramı mübarek olsun.Ben hala adet görmedim dün sabab kahverengi akıntım oldu bitti daha hiçbişey gelmiyor karnım felanda ağrımıyor hiç .Of sizce tutunduğu içinmi kahverengi leke gördüm ?Klomenmi geciktiryor anlamadım.??Bugün çatlatma iğnesinin 21.günü adetiminde 32. Günü.Ne diyorsunuz bu konuda?
Tamam artık bulabilirsem test yapıcam bulamazsam bayramdan sonraya kalacakKeske dun test yapsaydin.bence nobetci eczaneden test al yap.eger varsa artik idrar testindede cikar .cikmazsada doktiruna sorup ikac alirsin eger hamile degilsen kist falan olur
Baya geç kalmış ben senden çok ümitliydim zaten testini atmıştın ama kan testine çok şaşırmıştım. İnş. Hamilesindir.ben bi tane test almıştım bayramda yaparım diye keşke sen de alsaydınHanımlar günaydın hepimizin bayramı mübarek olsun.Ben hala adet görmedim dün sabab kahverengi akıntım oldu bitti daha hiçbişey gelmiyor karnım felanda ağrımıyor hiç .Of sizce tutunduğu içinmi kahverengi leke gördüm ?Klomenmi geciktiryor anlamadım.??Bugün çatlatma iğnesinin 21.günü adetiminde 32. Günü.Ne diyorsunuz bu konuda?
Benim hiç umdum yoktuki regl olucam diye bekliyordum bakalım hayırlısı artıkBaya geç kalmış ben senden çok ümitliydim zaten testini atmıştın ama kan testine çok şaşırmıştım. İnş. Hamilesindir.ben bi tane test almıştım bayramda yaparım diye keşke sen de alsaydın
Aynen :) inş kısa zamanda kalırız hepimiz. Ama hamile kaldıktan sonra biz de pek görünmeyiz heralde buralarda :))