- 15 Ağustos 2017
- 2.186
- 2.123
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.181
çarşamba 57'ydi 163 olmuş çok şükür kızlar :)))
Gozun aydin canim saglikli bir genelikcok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çarşamba 57'ydi 163 olmuş çok şükür kızlar :)))
ilk pazartesi yaptrdım ve 24.50ydi ve çok çok siliktiBirde ilk yağtırdığın test mi 57 diydi?57 çıktığında idrar testin nasıldı peki
Bişey rica edebilirmiyim testin resmini koyabilirmisin mümkünse ilk yaptığın idrar testininilk pazartesi yaptrdım ve 24.50ydi ve çok çok silikti
canım eski mesajlarıma bakarsan cumartesi pazar ve pazartesi koydum ben burayaBişey rica edebilirmiyim testin resmini koyabilirmisin mümkünse ilk yaptığın idrar testinin
Dün erken gebelik testi yağtım onda da sanki çok silik bir çizgi vardı bu sabahta bunu yaptım bilmiyorum galiba kan testi yağtıracağımBence kan ver cnm negatif gordukten sonrami boyle silik cikti yoksa hep silikmi çıkıyor?
Dün erken gebelik testi yağtım onda da sanki çok silik bir çizgi vardı bu sabahta bunu yaptım bilmiyorum galiba kan testi yağtıracağım
Hayırlı cumalar canım. Hayırlısı olsun hepimize inşallah12.08.2018 de ben yaptırdım bakalım hayırlısı. Hayırlı Cumalar hayırlı haberler herkese...
Maşallah canım ne güzel artıyo bak :)çarşamba 57'ydi 163 olmuş çok şükür kızlar :)))
Bence kan testi ver net sonucu öğren canım. Çelişkide çıkıyo hep sonuç baksanaDün erken gebelik testi yağtım onda da sanki çok silik bir çizgi vardı bu sabahta bunu yaptım bilmiyorum galiba kan testi yağtıracağım
Tamam canım bakıyorcanım eski mesajlarıma bakarsan cumartesi pazar ve pazartesi koydum ben buraya
Aynen gidip baktırayım bari kurtulayım kesin negatif çıkacak zatenBence kan testi ver net sonucu öğren canım. Çelişkide çıkıyo hep sonuç baksana
Kendini olumsuza şartlandırma canım benim. Olumluya da olumsuza da hazırla ama umutsuz olmaTamam canım bakıyor
Aynen gidip baktırayım bari kurtulayım kesin negatif çıkacak zaten
Kendini olumsuza şartlandırma canım benim. Olumluya da olumsuza da hazırla ama umutsuz olma[/QUOT
:)
Benim hep silik çıkıyo Nİye olabilirBence kan ver cnm negatif gordukten sonrami boyle silik cikti yoksa hep silikmi çıkıyor?
Bence pozitif çıkacak diğer arkadaşın testi de öyleydi çünkü, hatta ben 2.çizgiden emin olmamıştım onun testinde ama 24 çıktı hcgsiTamam canım bakıyor
Aynen gidip baktırayım bari kurtulayım kesin negatif çıkacak zaten
Ohhh çok şükür Doktora ne zaman gideceksin?çarşamba 57'ydi 163 olmuş çok şükür kızlar :)))
Öyle düşünme ağrısız da gelişiyo yumurtaKizlar benim klonenle 4.günüm ama hiç kasiklarumda agri olmuyor geçen kullanimimda kasiklarim agrirdi doktor normal demisti.sanirim vucudum ilaca bagimli oldu yumurtalar gelismiyor
Benim hiç ağrım sızım olmadı. Ne klomende ne iğnede.Kizlar benim klonenle 4.günüm ama hiç kasiklarumda agri olmuyor geçen kullanimimda kasiklarim agrirdi doktor normal demisti.sanirim vucudum ilaca bagimli oldu yumurtalar gelismiyor
Canımcım niye gelişmesin, klomende ben hiç ağrı yaşamadım ve 5 yumurtam oluştu, 3 ü olgun seviyede. Çatlatma iğnesinden sonra bile ciddi anlamda ağrı yaşamadım, bi iğnenin 3.ve4.günü hafif kasık ağrım vardı. Yani eminim yumurtacıkların güzel güzel gelişiyodurKizlar benim klonenle 4.günüm ama hiç kasiklarumda agri olmuyor geçen kullanimimda kasiklarim agrirdi doktor normal demisti.sanirim vucudum ilaca bagimli oldu yumurtalar gelismiyor
Bi de başka marka bi testle dene bence canımBenim hep silik çıkıyo Nİye olabilir