- 17 Eylül 2020
- 62
- 21
- 3
- Konu Sahibi cennet_ayvaz
-
Merhabalar benimle aynı gün igne olmussunuz son durum nedir test yaptiniz mi ben bugun yaptim 12. Gün silik belli olan bi cızgi varmerhabalar yeniyim ben
2 yıllık evliyim bir gebeliğim oldu ama dış gebelikti tekrar gebelik düşünüyoruz klomen folik asit kullanıyordum ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 07.09.2020 de o gün doktora gittiğimde hemen iğne dedi yaptırdrım ertesi günden başlayarak 4 gün boyunca düzemli olmasını istedi ama 2 saat yat dedi ben yatamıyorum 10 dakika sonrasında hemen kalkıyorum daha adetime 10 gün kaldı kasıklarımda fena şekilde ağrım var belim çatlıyor iştahımda açıldı sizce gebelik testi yapsam çıkarmı ?
Bende senle ayni gun olmustum bu gün 13 oluyo ama beni. Silik cizgi cikiyoayyyyy test yaptım ama negatif çıktı bugun 12. günümdü
Evetiğne gününü sayıyormusunuz ?
12.günde 13.günde böyle cikti sizce igne etkisimi sende cikmamis
Canım en az yarım saat yatılması gerekiyomus amaozmaan benim tutmadımı doktor bana 2 saat yat dedi ben yatamıyorum 5-10 dakika yatıp kalkıyorum hemen ayrıca göğüslerimdeki damarlar belli kasık ağrılarım çoğaldı karnım şiş gibi miğde ekşimesi var ve eklem ağrılarım çoğaldı belimde ağrıyor
sizce 2 saat yatmadığım içinmi tutmuyor
Bende sen gibiyim ama mecbur bu süreçte yapcak bisey yokrahat edemiyorum ki dönemiyorum uyuyamam o şekilde ben hiç
Bende özele gidiyorum parayı falan geçtim ama psikolojisi bozuluyo insanininaşllah bir an önce meleklerimiz gelir gerçekten çok istiyorum kafayı yiyecem yava yavaş yoksa bide özele gidiyorum o kadar canım bide doktor yumurtamı sadece 1 tane ben gördüm bana 2 veya 3 tane demedi bak bu yumurtan dedi başka birşey demedi anlamadım
Aynen benimde 10 gun varaynen canım adet günüme 8 gün kaldı bakalım ne olacak sonra yine doktora gidcem mecbur
Sen nerde oturuyosunyakınmışız canım hangi doktora gidiyorsun acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?