• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovitrelle çatlatma iğnesi oldum

cennet_ayvaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
62
21
3
merhabalar yeniyim ben
2 yıllık evliyim bir gebeliğim oldu ama dış gebelikti tekrar gebelik düşünüyoruz klomen folik asit kullanıyordum ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 07.09.2020 de o gün doktora gittiğimde hemen iğne dedi yaptırdrım ertesi günden başlayarak 4 gün boyunca düzemli olmasını istedi ama 2 saat yat dedi ben yatamıyorum 10 dakika sonrasında hemen kalkıyorum daha adetime 10 gün kaldı kasıklarımda fena şekilde ağrım var belim çatlıyor iştahımda açıldı sizce gebelik testi yapsam çıkarmı ?

Canım iğneden sonra en az 15 gün beklemen gerek çünkü iğne zaten hcg hormonu içeriyor yaptığın testin yanlış çıkma ihtimali yüksek, adetine kadar sabredebilirsen en sağlıklı sonucu alırsın 💕

aslında çok heyecanlıyım ben dolanıyorum öyle iş yerin de de sürekli internette araştırıyorum :110::110:

ayrıca sende varmı gebelik canım

merhabalar yeniyim ben
2 yıllık evliyim bir gebeliğim oldu ama dış gebelikti tekrar gebelik düşünüyoruz klomen folik asit kullanıyordum ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 07.09.2020 de o gün doktora gittiğimde hemen iğne dedi yaptırdrım ertesi günden başlayarak 4 gün boyunca düzemli olmasını istedi ama 2 saat yat dedi ben yatamıyorum 10 dakika sonrasında hemen kalkıyorum daha adetime 10 gün kaldı kasıklarımda fena şekilde ağrım var belim çatlıyor iştahımda açıldı sizce gebelik testi yapsam çıkarmı ?
Merhabalar benimle aynı gün igne olmussunuz son durum nedir test yaptiniz mi ben bugun yaptim 12. Gün silik belli olan bi cızgi var

20200919_105538.webp

ozmaan benim tutmadımı doktor bana 2 saat yat dedi ben yatamıyorum 5-10 dakika yatıp kalkıyorum hemen ayrıca göğüslerimdeki damarlar belli kasık ağrılarım çoğaldı karnım şiş gibi miğde ekşimesi var ve eklem ağrılarım çoğaldı belimde ağrıyor

sizce 2 saat yatmadığım içinmi tutmuyor

ozmaan benim tutmadımı doktor bana 2 saat yat dedi ben yatamıyorum 5-10 dakika yatıp kalkıyorum hemen ayrıca göğüslerimdeki damarlar belli kasık ağrılarım çoğaldı karnım şiş gibi miğde ekşimesi var ve eklem ağrılarım çoğaldı belimde ağrıyor

sizce 2 saat yatmadığım içinmi tutmuyor
Canım en az yarım saat yatılması gerekiyomus ama
Adet belirtileridir belki
Neden yatamiyosun

inaşllah bir an önce meleklerimiz gelir gerçekten çok istiyorum kafayı yiyecem yava yavaş yoksa bide özele gidiyorum o kadar canım bide doktor yumurtamı sadece 1 tane ben gördüm bana 2 veya 3 tane demedi bak bu yumurtan dedi başka birşey demedi anlamadım

inaşllah bir an önce meleklerimiz gelir gerçekten çok istiyorum kafayı yiyecem yava yavaş yoksa bide özele gidiyorum o kadar canım bide doktor yumurtamı sadece 1 tane ben gördüm bana 2 veya 3 tane demedi bak bu yumurtan dedi başka birşey demedi anlamadım
Bende özele gidiyorum parayı falan geçtim ama psikolojisi bozuluyo insanin

Back
X