Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı akşamlar kızlar bende bugün gittm doktora daha buyumemis yumoşlarim Perşembe tekrar gideecegim inşallah büyür lütfen duamızı eksik etmeyin büyümesi için ne kullana bilirim sizce
İyi akşamlar canım ilaç kullanıyorsan ekstra bişey şuan için büyütmez bu alternatif tıp hemen etki etmiyor malesef ne aşamadasın tedavinde inşallah hayırla sonuçlanır

Bende bu ay bal çörek otu tarçın kürünü deniyorum insAllah sağlıklı güzel yumurtalarim olur tekrar tedaviye baslamadan dogal yolla olur
Insallah olur canim. O karisimi dikkatli kullan fazla yeme bende kist yapti yumurtalari cok cabuk büyütüyor korktum birdaha kullanmadim ben

Hayırlı akşamlar kızlar bende bugün gittm doktora daha buyumemis yumoşlarim Perşembe tekrar gideecegim inşallah büyür lütfen duamızı eksik etmeyin büyümesi için ne kullana bilirim sizce
Insallah büyüsünler canim persembeye kadar. Bana doktor tekrar klomen veriyor sabah aksam toplam 4 tane hap kullaniyorum. Onun disinda c life macun aldim ondan kullaniyorum. Kahve sigara zarrarli seyleri azaltmakda iyi olur en önemliside stres o cok engelliyor yumurtalarin olusumunu. Insallah hersey gönlünce olsun canim

Teşekkür ederim canım inşaallah sigara vesair şeyler yok hayatımızda Allah'a şükür birazcık çok stresliyim ondan galiba bu aralar herşeyi takar oldum.bende iki kutu bitirdim c-lf üçüncüsünü hiç acmadim hayırlısı olsun bakam

İyi akşamlar canım ilaç kullanıyorsan ekstra bişey şuan için büyütmez bu alternatif tıp hemen etki etmiyor malesef ne aşamadasın tedavinde inşallah hayırla sonuçlanır
Teşekkür ederim canım geçen ay rahîm film çektirdim Allah'a şükür temiz çıktı.tekrar hasta olursan gel demişti tekrar klomene başladık cnm bakalım biyuyecekmi bu kez yumoşlarim bilemicem ....

Ben daha ywni basladim ilk kutu yarilanmadi daha. Bende 3 kavanoz aldim. Insallah kullanmaya gerek kalmaz anneme veririm

sabah akşam bi tatli kaşığı yiyorum cnm ben

Ay rast gelsin insAllah
Insallah yumurtalarini cok güzel büyütürler canim tam olmasi gerektigi gibi olsunlar insallah.
Catlatma ignesinden tam 24 saat sonra birliktelik oldu. Insallah bubdefa faydasi olur baska firsatimiz olmayacak cünkü. Esim sehir disina gidiyor bende rahim agzindaki yarayi dondurma islemi yaptircam sonrasinda 1 ay iliski olmamasi gerekiyormis. Insallah simdi bu defa hamile kalirim birdaha gerekmez

Hadi insAllah tutmuştur cnm su an dölleniyordur diyelim

Bu defa galiba yine hergün gebelik testi yapacagim ben. Elimde kaldi daha tarihleri bitmeden kullanayim. Igne etkisiyle oldugunu bilsemde yinede cift cizgi görmek cok güzel

Insallah 15 gün sonrada böyle kalin cift cizgi görmek nasip olsun

Eklentiler

• 20190924_143311.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 18
Amin canim. Döllenme daha olmaz herhalde yumurta catlamamistir igneden sonra 25 saat oldu daha. Bence gece catlar yumurta sabaha karsi 4 gibi falan diye tahmin ediyorum
hadi hayırlısı olsun canım
InsAllah cnm takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…