- 3 Şubat 2018
- 402
- 691
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.541
İyi akşamlar canım ilaç kullanıyorsan ekstra bişey şuan için büyütmez bu alternatif tıp hemen etki etmiyor malesef ne aşamadasın tedavinde inşallah hayırla sonuçlanırHayırlı akşamlar kızlar bende bugün gittm doktora daha buyumemis yumoşlarim Perşembe tekrar gideecegim inşallah büyür lütfen duamızı eksik etmeyin büyümesi için ne kullana bilirim sizce
Allah razi olsun canim. Insallah.Anladm cnm hadi hayrlisi güzelce tutunur insAllah bebisin cnm dualarimdasin
Insallah olur canim. O karisimi dikkatli kullan fazla yeme bende kist yapti yumurtalari cok cabuk büyütüyor korktum birdaha kullanmadim benBende bu ay bal çörek otu tarçın kürünü deniyorum insAllah sağlıklı güzel yumurtalarim olur tekrar tedaviye baslamadan dogal yolla olur
Insallah büyüsünler canim persembeye kadar. Bana doktor tekrar klomen veriyor sabah aksam toplam 4 tane hap kullaniyorum. Onun disinda c life macun aldim ondan kullaniyorum. Kahve sigara zarrarli seyleri azaltmakda iyi olur en önemliside stres o cok engelliyor yumurtalarin olusumunu. Insallah hersey gönlünce olsun canimHayırlı akşamlar kızlar bende bugün gittm doktora daha buyumemis yumoşlarim Perşembe tekrar gideecegim inşallah büyür lütfen duamızı eksik etmeyin büyümesi için ne kullana bilirim sizce
Teşekkür ederim canım inşaallah sigara vesair şeyler yok hayatımızda Allah'a şükür birazcık çok stresliyim ondan galiba bu aralar herşeyi takar oldum.bende iki kutu bitirdim c-lf üçüncüsünü hiç acmadim hayırlısı olsun bakamInsallah büyüsünler canim persembeye kadar. Bana doktor tekrar klomen veriyor sabah aksam toplam 4 tane hap kullaniyorum. Onun disinda c life macun aldim ondan kullaniyorum. Kahve sigara zarrarli seyleri azaltmakda iyi olur en önemliside stres o cok engelliyor yumurtalarin olusumunu. Insallah hersey gönlünce olsun canim
Teşekkür ederim canım geçen ay rahîm film çektirdim Allah'a şükür temiz çıktı.tekrar hasta olursan gel demişti tekrar klomene başladık cnm bakalım biyuyecekmi bu kez yumoşlarim bilemicem ....İyi akşamlar canım ilaç kullanıyorsan ekstra bişey şuan için büyütmez bu alternatif tıp hemen etki etmiyor malesef ne aşamadasın tedavinde inşallah hayırla sonuçlanır
Yaaa doğrudur insAllah hayırlısı olsun canım tarifte yazdığı kadar yiyeyim diorum ama bklmInsallah olur canim. O karisimi dikkatli kullan fazla yeme bende kist yapti yumurtalari cok cabuk büyütüyor korktum birdaha kullanmadim ben
Ben daha ywni basladim ilk kutu yarilanmadi daha. Bende 3 kavanoz aldim. Insallah kullanmaya gerek kalmaz anneme veririmTeşekkür ederim canım inşaallah sigara vesair şeyler yok hayatımızda Allah'a şükür birazcık çok stresliyim ondan galiba bu aralar herşeyi takar oldum.bende iki kutu bitirdim c-lf üçüncüsünü hiç acmadim hayırlısı olsun bakam
Bir cay kasigi kadar sabah ve aksam veya aadece sabahlari olabilir en fazla tatli kasigi gecmesin bence.Yaaa doğrudur insAllah hayırlısı olsun canım tarifte yazdığı kadar yiyeyim diorum ama bklm
sabah akşam bi tatli kaşığı yiyorum cnm benBir cay kasigi kadar sabah ve aksam veya aadece sabahlari olabilir en fazla tatli kasigi gecmesin bence.
Ay rast gelsin insAllahHeycan basti bende de bu öglen birliktelik olmasi gerekiyor
Insallah yumurtalarini cok güzel büyütürler canim tam olmasi gerektigi gibi olsunlar insallah.sabah akşam bi tatli kaşığı yiyorum cnm ben
Ay rast gelsin insAllah
Hadi insAllah tutmuştur cnm su an dölleniyordur diyelimInsallah yumurtalarini cok güzel büyütürler canim tam olmasi gerektigi gibi olsunlar insallah.
Catlatma ignesinden tam 24 saat sonra birliktelik oldu. Insallah bubdefa faydasi olur baska firsatimiz olmayacak cünkü. Esim sehir disina gidiyor bende rahim agzindaki yarayi dondurma islemi yaptircam sonrasinda 1 ay iliski olmamasi gerekiyormis. Insallah simdi bu defa hamile kalirim birdaha gerekmez
Amin canim. Döllenme daha olmaz herhalde yumurta catlamamistir igneden sonra 25 saat oldu daha. Bence gece catlar yumurta sabaha karsi 4 gibi falan diye tahmin ediyorumHadi insAllah tutmuştur cnm su an dölleniyordur diyelim
hadi hayırlısı olsun canımAmin canim. Döllenme daha olmaz herhalde yumurta catlamamistir igneden sonra 25 saat oldu daha. Bence gece catlar yumurta sabaha karsi 4 gibi falan diye tahmin ediyorum
InsAllah cnm takipteyimBu defa galiba yine hergün gebelik testi yapacagim ben. Elimde kaldi daha tarihleri bitmeden kullanayim. Igne etkisiyle oldugunu bilsemde yinede cift cizgi görmek cok güzel
Insallah 15 gün sonrada böyle kalin cift cizgi görmek nasip olsun❤
Büyümeyesinin sebebi ne canım ne aşılama fon yaptırdın mıTeşekkür ederim canım geçen ay rahîm film çektirdim Allah'a şükür temiz çıktı.tekrar hasta olursan gel demişti tekrar klomene başladık cnm bakalım biyuyecekmi bu kez yumoşlarim bilemicem ....
Yok cnm aşılama daha o aşamaya gelmedik en son rahim flmi temiz çıktı sonra hasta olunca tekrar çatlatma deneyelim dedi doktor.polikistlik över sebebinden canım yumurtalar buyumuyor.Büyümeyesinin sebebi ne canım ne aşılama fon yaptırdın mı
En sondan bir oncekinde catlamisti ama döllenme olmadiBüyümeyesinin sebebi ne canım ne aşılama fon yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?