- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.381
Merhaba ben de 9 eylülde çatlatma iğnesi oldum 4 yıldır bekliyorum bebeğimi ama nasip olmadı bu ay da pek umudum yok iki yumurtam gelişti biri sağda diğeri solda, bat 25 Eylül, ama ateşimi ölçüyorum yüksek değil bu yüzden olacakmış gibi gelmiyorEvet kizlar catlatma iğnesi vurulanlar buyrun topigime gün gün belirtileri alalim geçsin günler gelsin bebislerrr
Anneyimbenanne35
@AleooVeraa
Umutumut82
@Morasigi
@Hivahivron
@10N
@Esrasvn
@snglrf
@neiraida
@Serap-_-
İnsAllah cnmÖyle yapım o zmn teşekkür ederim dua edelim de olsun inşallah hepimizin
Umutumut82 canim senin bugünkü ovulasyon siliklesmis bugün yumurtan catlamis olmali hem bugün hemde yarinida degerlendirsen zarari olurmi bilmem ama sperm kalitesi iyiyse 2 günüde degerlendir. Bugün bence daha önemli. Cünkü yumurta catladiktan sonra fazla yasamiyo spermlerde dölleyebilmesi icin belirli bir sürekcten geciyormus 7 saat kassr sürüyomus gec olabilir yarin belki. Bugünü degerlendir bence ❤
Hayırlisı olsun cnm belli olmaz ne zmn tutacagi Allah kolaylık versin ev taşıma isi zorKizlar iyi hafta sonlari benim yumurta cuma yani dün catladi ama benim son iliski persembe oldu.dün bugün esim yok belki yarin aksam belki pazartesi aksam gelicek.bu ayda umut yok yani. Bu arada tasinma stresi var evi toparliyorum heryer birbirinde.biryandanda oglan okula basladi hic derdi bitmiyor. o yüzden fazla giremiyorum. insallah sizlerden iyi haberler aliriz.
Canım perşembe günü zaten birlikte olmuşsunuz inşallah çatladığı gibi tutunur bebeğin sana çok stres yapma zaten stres yapınca olmuyor doktorlarda gün aşırı yapın diyo zaten demekki öylede tutunuyor sıkma canını Allah büyüktürKizlar iyi hafta sonlari benim yumurta cuma yani dün catladi ama benim son iliski persembe oldu.dün bugün esim yok belki yarin aksam belki pazartesi aksam gelicek.bu ayda umut yok yani. Bu arada tasinma stresi var evi toparliyorum heryer birbirinde.biryandanda oglan okula basladi hic derdi bitmiyor. o yüzden fazla giremiyorum. insallah sizlerden iyi haberler aliriz.
Canım perşembe günü zaten birlikte olmuşsunuz inşallah çatladığı gibi tutunur bebeğin sana çok stres yapma zaten stres yapınca olmuyor doktorlarda gün aşırı yapın diyo zaten demekki öylede tutunuyor sıkma canını Allah büyüktür ☺
Amin inşallah canımInsallah canim.bu ay zaten cok ferah geciyor. Birde tasinma derken düsünecek zaman kalmiyor. Rabbim hepimize nasip etsin insallah.
Saliya daha cok var :) insallah yüksek deger cikarİnsAllah cnm bklm hayırlısıyoa grlir kizima kardes salı vericem cnm kan bi daha
Insallah daha öncekiler yetmistir canim.Kuzum bugun esim yok aksilik ya. Yarin gelicek. Dün aksam olmustu birde yarin olur. Artik nasipse olur bıktım inanki. Ilk defa bu ay ovulasyon testim siliklesti ondada koca yok
Insallah daha öncekiler yetmistir canim.
Esinin gelmemesi cok sorun ya bendede öyle. En cok korktugum tam lazim oldugu zamanda isi cikarsa eve gelmezse diye.
Kacıncı gun basladın cnm ben 5.gunden berı ıcıyorum 7.gunum 20 eylulde gel yumurtalara bakalım dedıBende persembe aksam klomene basladim kizlar. Haftaya cuma doktorda randevum var ondan sonra insallah tekrar catlatma ignesi olacagim insallah bu son olur artikcok yoruldum artik vazgecmek üzereyim sanki
Insallah catlatma ignesinden sonra esim vaktinde gelir bana. Bana en cok stres yapan bu oluyor. Dua edin sizde bu defa denk gelsin insallah banada hepimizede
kizzzz bi an nasil sevinmistim ya insAllah gelecek ay mutlu haberi alırız beraberAşılama sonucum kızlaaarr "HAMİLEYİMMM"demeyi herkes gibi bende isterdim lakin vişneli kadınlara burdan selam gönderme günümdeyim. Neyseki en azından sancısız gelen kırmızıları gördüm ağlamalımıyım bence hayırrr
insAllah cnmSaliya daha cok var :) insallah yüksek deger cikar
Hadi hayrlisi cnm insAllah gonlunce olsun bu ayBende persembe aksam klomene basladim kizlar. Haftaya cuma doktorda randevum var ondan sonra insallah tekrar catlatma ignesi olacagim insallah bu son olur artikcok yoruldum artik vazgecmek üzereyim sanki
Insallah catlatma ignesinden sonra esim vaktinde gelir bana. Bana en cok stres yapan bu oluyor. Dua edin sizde bu defa denk gelsin insallah banada hepimizede
Günaydın kızlar dun gece cok cok hafif kahverengi akıntı görmüştüm peçetede tuvalete girince ilk peçeteyle silmesem farkrtmezdm snrm o kadar acik kahverengydi sabah yine peceteyle sildim cok hafif yine var progesteron iceriyor ya duphaston acaba adet olacam da sökülemiyor mu ki ilac içtiğim icin
cnm salı yaptr dedi doktorum ilacta salı bitiyor zaten dedim boyle boyle die kullan ilaci sali yaptr test dedi bklm hayrlisiCanim bence bir test yaptir .eger gebe degilsen ilaci birakirsin cünkü gecikme yapiyor progestran ilaci.insallah bebiş yerlesiyordur
evet hamilelik belirtisi cnm ama olmayadabilir insAllah grbeliktendir diyelimkızlar mide bulantısı halsizlık, sankı karnım geriliyo acaba hamılelık belirtisimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?