- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.241
Kan için erken degil mi ki bende kedin sonuc kan diorum ama bu seferde igne etkisi mi ya da erken mi yaptrdm die düşüncem die napsam bilemeidm
Yarın olsun bklm insAllah halim olursa giderim sağlık ocağına o zmnCanim yarin 13.gün ignenin etkisi 11 gün sürüyor. Bence yarin kan testi yaptir kafan rahatlasin. Hem varsa belki daha iyi tutunsun diye ilaç falan verir.
İgneyi olduğum günü sayiyordum aslinda ben amaİğneyi vurulduğumuz gün ilk günümüz mü oluyor yoksa ertesi günü mü ilk gün diye sayıyoruz hanımlar?
Ben tam cumartesiyi pazara baglayan gece 1 Eylül 00.05 de vuruldum iğnemi bugün 10. Günüm galiba sabah test yapmayı planliyordum bendeİgneyi olduğum günü sayiyordum aslinda ben ama bi kac arkads ertesi gunden başlanır saymaya dedi☺
Sayılıyorsa 10 sayılmıyorsa 9. Gunun seninde o zmm cnm bende 29 agustosta vuruldum igneyi hala ilac kullanıyor musun sen deBen tam cumartesiyi pazara baglayan gece 1 Eylül 00.05 de vuruldum iğnemi bugün 10. Günüm galiba sabah test yapmayı planliyordum bende
Yok bugün 10. Günün icindeyim gece 00.05 itibariyle 11 e girmiş olacam canım. Ya bana progesteron verdi alttan fitil seklinde gece almam gerekiyor ama unutuyorum hep uyuyakalıyorumSayılıyorsa 10 sayılmıyorsa 9. Gunun seninde o zmm cnm bende 29 agustosta vuruldum igneyi hala ilac kullanıyor musun sen de
Igne günü sayip saymama konusu olunca ondan dedim norml sartlarda 10. Gubub bugun aynrn seninYok bugün 10. Günün icindeyim gece 00.05 itibariyle 11 e girmiş olacam canım. Ya bana progesteron verdi alttan fitil seklinde gece almam gerekiyor ama unutuyorum hep uyuyakalıyorumbisey olurmu sence? Sen ne kullaniyorsun
Bana hicbisey kullanmami soylemedi progesteron dışında yaaIgne günü sayip saymama konusu olunca ondan dedim norml sartlarda 10. Gubub bugun aynrn senin ☺
Ben duphaston kullanıyorum cnm ama tek bunu degil agnucaston, glukofen ve folbiol kullaniyorm unutmasan iyi olur cnm aslinda cunki snrm bebeğin tutunmasina yardmci oluyor snrm o progesteron
Ben zaten ohss oldum canım bu aydan pek ümidim yok açıkçası ondan hep unutuyorum ilacimi almayi cok da düşünmedim üstüne açıkçası.. Önceki tedavilerim gibi pimpirikli de değilim.. Inşallah bu kadar ilaca tedaviye nasip eder bir de prens annesi olmayi Rabbim sanaIgne günü sayip saymama konusu olunca ondan dedim norml sartlarda 10. Gubub bugun aynrn senin ☺
Ben duphaston kullanıyorum cnm ama tek bunu degil agnucaston, glukofen ve folbiol kullaniyorm unutmasan iyi olur cnm aslinda cunki snrm bebeğin tutunmasina yardmci oluyor snrm o progesteron
biri adet duzensizligi icin snrm digeri progesteron biri insülin direnci icin biri de folik asit aslinda folik asit her turlu kullanman lazim gebelige hazirlik aşamasındaBana hicbisey kullanmami soylemedi progesteron dışında yaabu saydığın ilaclar ne ise yarıyor
Belli olmaz cnm surpriz olur insAllah insAllah Rabbim nadip ederBen zaten ohss oldum canım bu aydan pek ümidim yok açıkçası ondan hep unutuyorum ilacimi almayi cok da düşünmedim üstüne açıkçası.. Önceki tedavilerim gibi pimpirikli de değilim.. Inşallah bu kadar ilaca tedaviye nasip eder bir de prens annesi olmayi Rabbim sana
Nasip canım Rabbimden hayırlısı
Ben tam cumartesiyi pazara baglayan gece 1 Eylül 00.05 de vuruldum iğnemi bugün 10. Günüm galiba sabah test yapmayı planliyordum bende
İçimi rahatlattiniz 1 saat önce test yaptım tek çizgi çıktı sadece demekki iğnenin etkisi gecmis ve de tutmamış dedim..Canim bugece 00.05 de 10.günün bitmis 11.günün baslamis oluyor.ignenin etkisi devam ediyordur.etmiyorsada negatif cikar. Igneden 1.5gün sonra catlama oluyor hamile kalsanda daha 8.gün oluyor daha yerlesme asamasindadir
Yeniden iki çizgi görürsün canım inşAllahİçimi rahatlattiniz 1 saat önce test yaptım tek çizgi çıktı sadece demekki iğnenin etkisi gecmis ve de tutmamış dedim.. Eki Görüntüle 2306147
Teşekkür ederim canım benimYeniden iki çizgi görürsün canım inşAllah
İçimi rahatlattiniz 1 saat önce test yaptım tek çizgi çıktı sadece demekki iğnenin etkisi gecmis ve de tutmamış dedim.. Eki Görüntüle 2306147
Haklısın.. Her defasında bu defa bekleyecem sabırsızlık yapıp erken yapmycam test diyorum ama her defasında duygularıma yenik düşüyorum.. Galiba ben sabretmeyi öğrenmeden anne olamycamDemekki ignenin etkisi gecmis canim tabi idrara sıkışık yaptiysan. Benim daha onceki hamile kaldigimda 12.günde cok silik cikmisti 13.günde hafif koyulasti kanda pozitif cikmisti. En azindan 12.günü bekle bence .boşuna moralin bizulmasin
Bende cok sabirsizm cnm ya insAllah daha fazla beklemeden sağlıkla hamilr kaliriz hepimizHaklısın.. Her defasında bu defa bekleyecem sabırsızlık yapıp erken yapmycam test diyorum ama her defasında duygularıma yenik düşüyorum.. Galiba ben sabretmeyi öğrenmeden anne olamycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?