- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.061
Canim igneden sonra 7. Gün yumurtlamasan sonraki yaklasik 5. Güne denk geliyor. 5. Gün ve en gec 12. Gün arasi yerlesme oluyor diye okumustum. Birde herkezin agri esigi farkli sen hassassan belki daha güzel farkediyorsundur vücudunda olanlari. Insallah yerlesme oluyordur. Ama dayanilmayacak kadar agri olursa atesin cikarsa veya kanama falan olursa doktora git istersen canim. Insallah agrilarin hayirlara isarettir❤insAllah cnm benim ilk olunca emin olamıyorum hic biseyden
Anladm cnm gec olacak belki de devam et bklm
Bende hic anlamiyorumki. O yumurta catlayacagi zaman yumurta aki gibi olan degil suan bendeki. Sanki böyle tam su degilde biraz corba kivaminda gibi görünüyor birde beyazimsi. Tam hatirlayamadim ama galiba bu da iyi birsey.. yani insallah iyidirBenim cok sert olmuyor canım belki herkesin farklıdır beyaz sıvı çatlama zamanı şeffaf uzayan bi alıntım oluyor
Insallah canımBende hic anlamiyorumki. O yumurta catlayacagi zaman yumurta aki gibi olan degil suan bendeki. Sanki böyle tam su degilde biraz corba kivaminda gibi görünüyor birde beyazimsi. Tam hatirlayamadim ama galiba bu da iyi birsey.. yani insallah iyidir
Canim igne falan olmadiysan cizgi basbaya görünüyor masallah. Bence hamilesin sen.Adete 4 gun varken çıkar mı bu ikinci cizgi igne falan olmadım bu ay
ağrı eşiğim yüksek diye düşünüyorum canım aslinda doğumda aman aman bi sancım falan olmamıştı mesela ilk 4-5 cm acilma da hiç ağrı hissetmedim desem yeri dayanılmayacak değil ama baya hissediyorum ateş basması oluyor ama yüksek değil ara ara çok ateş basinca ölçüyorum 36.5 falan çıkıyorCanim igneden sonra 7. Gün yumurtlamasan sonraki yaklasik 5. Güne denk geliyor. 5. Gün ve en gec 12. Gün arasi yerlesme oluyor diye okumustum. Birde herkezin agri esigi farkli sen hassassan belki daha güzel farkediyorsundur vücudunda olanlari. Insallah yerlesme oluyordur. Ama dayanilmayacak kadar agri olursa atesin cikarsa veya kanama falan olursa doktora git istersen canim. Insallah agrilarin hayirlara isarettir❤
Lh her zaman vücudumuzda olan bı hormonmus canım silik çizgi adet oncesi de çıkıyorAdete 4 gun varken çıkar mı bu ikinci cizgi igne falan olmadım bu ay
Lh testi canım ama arkadasinkiCanim igne falan olmadiysan cizgi basbaya görünüyor masallah. Bence hamilesin sen.
Kan ver istersen yüksek cikmasi gerekiyor. Allah saglikla gebeligini tamamlamayi nasip etsin❤
O dedigin ates basmalari bendede oluyordu canim progesteron yapiyormus bunuağrı eşiğim yüksek diye düşünüyorum canım aslinda doğumda aman aman bi sancım falan olmamıştı mesela ilk 4-5 cm acilma da hiç ağrı hissetmedim desem yeri dayanılmayacak değil ama baya hissediyorum ateş basması oluyor ama yüksek değil ara ara çok ateş basinca ölçüyorum 36.5 falan çıkıyor
Lh her zaman vücudumuzda olan bı hormonmus canım silik çizgi adet oncesi de çıkıyor
Aa evet sen deyince baktim tekrar forografa lh yaziyormus bende sevinmistim gebelik testi sandim.. insallah gebelik testinide böyle görürüz arkadasin adet günündeLh testi canım ama arkadasinki
Yükseliyor mu ki yumurta çatlayincaO dedigin ates basmalari bendede oluyordu canim progesteron yapiyormus bunu
InsAllah canımAa evet sen deyince baktim tekrar forografa lh yaziyormus bende sevinmistim gebelik testi sandim.. insallah gebelik testinide böyle görürüz arkadasin adet gününde
Evet canim internette resimler vardi. Yumurta catladiktan sonra progesteron ve östrojen yükseliyor adet olmadan birkac gün önce tekrar düsüyor. Gebelik olursa düsmüyor artiyor dahaYükseliyor mu ki yumurta çatlayinca
Ay hadi insAllah artmıştirEvet canim internette resimler vardi. Yumurta catladiktan sonra progesteron ve östrojen yükseliyor adet olmadan birkac gün önce tekrar düsüyor. Gebelik olursa düsmüyor artiyor daha
Insallah. Progesteron yükselinca gaz sorunuda oluyormus yada kabizlik veya ishal falan karisiyormus sindirim sistemi.Ay hadi insAllah artmıştir
Yaa tevafuk değildir insAllah ben i gündür kabızim çok zor çıkıyorum daha öncesinde ishaldim dünle bugün de acayip gaz varInsallah. Progesteron yükselinca gaz sorunuda oluyormus yada kabizlik veya ishal falan karisiyormus sindirim sistemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?