- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.021
Canim ben belirti derken hcg degeriyle ilgili belirti oluyor onlari demek istemistim mesela gögüs uclarinin agrimasi bulanti bas dönmesi koku hassasiyeti falan bunlar daha önemli belirtiler. Kasiklardaki o hafif batmalar baska bircok nedenden dolayida olabilirHe tamam hiç belirtti olmadı dedin ya ondan dedim kasiklarimi dolu dolu hissediyorum ben otururken hissediyorum özellikle ama tabi niye oluyor bilemeyiz
Anladım canım sağlık olsun o zmn
Anladım canım hayırlısı bklm illa olacak diye dr birsey yok bence ama bklmCanim ben belirti derken hcg degeriyle ilgili belirti oluyor onlari demek istemistim mesela gögüs uclarinin agrimasi bulanti bas dönmesi koku hassasiyeti falan bunlar daha önemli belirtiler. Kasiklardaki o hafif batmalar baska bircok nedenden dolayida olabilir
Bi ara adet olacagim sandim dündü galiba agri olmustu ama daha birsey yok suan.
Hiç bilmiyorum canım ben yazmıyor mu kağıdındaBu laboquick testlerinin hassasiyeti kaclik acaba biliyormusunuz ? Internette baktim yazmiyor. 50 likse baya gec cikar daha onda. 2 tane erken gebelik testi var birtanesini cuma günü yapacagim adet olmazsam insallah. Sonra hamile olursam kesinlesirse insallah son kalan erken gebelik testini ve son kalan ovulasyon testini birde normal gebelik testinden yapip paylasacagim burada örnek olmasi icin
Evet orasida öyle canim. Beklemkten baska care yokAnladım canım hayırlısı bklm illa olacak diye dr birsey yok bence ama bklm
Canim hepsini internetten siparis vermistim posetteydiler kagit yoktu icinde eczaneden aldigin gibiHiç bilmiyorum canım ben yazmıyor mu kağıdında
Yaaa bende daha once aldim ayri ayri kutudalardi hepsi ve hepsinin kağıdı vardı satıcıya değişiyor demek kiCanim hepsini internetten siparis vermistim posetteydiler kagit yoktu icinde eczaneden aldigin gibi
Bilmiyorumki canim bende sasirdim posette sanki pazardan almissin gibi banada tuhaf geldi. 50 dir diye tahmin ediyorum hassasligini. Cok düsük yani gec gösterir.Yaaa bende daha once aldim ayri ayri kutudalardi hepsi ve hepsinin kağıdı vardı satıcıya değişiyor demek ki
Olabilir cnm netten baktn mi orda yaziyordr belkiBilmiyorumki canim bende sasirdim posette sanki pazardan almissin gibi banada tuhaf geldi. 50 dir diye tahmin ediyorum hassasligini. Cok düsük yani gec gösterir.
Baktim canim bulamadim ondan buraya sordum ama sorun degil bakalim yapmasa devam edecegim. Yarinda normal gebelik testi yapacagim ondan sonraki gün erken gebelik testi . Pazartesi yada sali artik ya adet olurum yada insallah testlerde gösterir kendini bebegimOlabilir cnm netten baktn mi orda yaziyordr belki
InsAllah gözükür cnm hayırlısıylaBaktim canim bulamadim ondan buraya sordum ama sorun degil bakalim yapmasa devam edecegim. Yarinda normal gebelik testi yapacagim ondan sonraki gün erken gebelik testi . Pazartesi yada sali artik ya adet olurum yada insallah testlerde gösterir kendini bebegim
Amin canim insallah. Yapilmasi gerekenleri yaptik zamanda denk geldi insallah olmusturInsAllah gözükür cnm hayırlısıyla
Bence de oyle son günler her zmn daha zor oluyorBu son günler ilk günlerden daha zor daha heycanli sanki
Bana buzla verildi ama eczacı sordu hemen yaptıracak misin yoksa eve gidecek misin dedi bende eve gidecem deyince buzla verdi bekleme süresi olunca buz veriyorlar snrm alakası var mıdır bilmiorumKızlar bu çatlatma iğnesi buzlu mu buzsuz mu meselesi vardı? Bilen var mı ? Buzla verilmemiş ondan faydası olmadı yazmıştı biri. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
Buzsuz ilac bozuluyor canim o yuzden buzla veriyorlar ben bir sonraki gun kullacagim icin buzla aldim buzdolabinin alt kisminda sakladim buzu da buzluga attim saglik ocagina giderken buzla alip goturdumKızlar bu çatlatma iğnesi buzlu mu buzsuz mu meselesi vardı? Bilen var mı ? Buzla verilmemiş ondan faydası olmadı yazmıştı biri. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?