- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.961
Burnum tikaniyor sanki hasta olacak gibiyim birde o sicak basmalari gece oldu ve simdide öyle. Hava serin ama terliyorum
Hayirli olsun canim bebegin tutunsun sana insallah. Cok erken canim bence. Yumurta daha bugün catlar. 6. Gün olmus oluyor. 8. Günde belki cikabilir ama cok erken. Yinede icinde kalmasin yap istersen. Doktor neden ovitrelle veriyor progesteron vermiyor canim ?kızlar aşılamam oldu. ayın 9unda tekrar ovıtrel var. ondan önce erken gebelık testi ypsm çıkarmıkı
Evet canim. Kimyasaldasa anca o günler belli olmaya baslamisti erken gebelik testinde. Bazen umutsuz oluyorum bazen umutlaniyorum iste karisik. Insallah olmustur bu defa yarin öbürgün ciksr testlerde insallahCanim en garanti 14 15.günler umutsuzlanma
Canim bosa gitmesin yumurtalar istersen doktora git belki bu defa birsey vesile olurKizlar bugün reglinin 16.günü ovulasyon negatif sanirim ilacsiz olmayacak regli olunca tekrar ilaca baslicam
Canim bu arada sen yokken senden bahsetmistim hakkini helal et ❤ bir prenses annesi de senin gibi 2. Cocugu icin ugrasiyor senin gibi onu konusmustukCanim en garanti 14 15.günler umutsuzlanma
kizlarrr bend araniza katildim bugün 3. gün diye bi hormon tahlili verdim devlet hastanesine yeni bir bayan doktor gelmiş sonuclara göre bana resmen yumurtlar ben catlamiyorum diye bagiriyor dedi klomen başlayalım dedi 13.14. gunu gel catlatma ignesi vericem kontrol edicem dedi bakalim nasip.burası olur insalalh kızlar ya 5. gün basliycam klomene diaformine egzersizlere devam dedi doktorUmutumut82 vuslatahasretim Fit mutlu anne
aynen canım hayırlısı insAllahCocuklarin bazi seyleri anlamasi zor oluyor. Insallah kabul olur kurtulursubuz cevrenin sözlerinden
neden bi daha ovitrelle veriyor canım inşAllah sağlıkla tutunur bebeğinkızlar aşılamam oldu. ayın 9unda tekrar ovıtrel var. ondan önce erken gebelık testi ypsm çıkarmıkı
yaa klomene mi başlıvn tekrar ilaç derkenKizlar bugün reglinin 16.günü ovulasyon negatif sanirim ilacsiz olmayacak regli olunca tekrar ilaca baslicam
Hadi hayırlısı sonuçlar olsun canım inşAllah diaformini insülin direnci için mi verdi o ilaçlar hem kilo verdiriyor hem de bebek için kolaylık sağlıyor diye biliyorumkizlarrr bend araniza katildim bugün 3. gün diye bi hormon tahlili verdim devlet hastanesine yeni bir bayan doktor gelmiş sonuclara göre bana resmen yumurtlar ben catlamiyorum diye bagiriyor dedi klomen başlayalım dedi 13.14. gunu gel catlatma ignesi vericem kontrol edicem dedi bakalim nasip.burası olur insalalh kızlar ya 5. gün basliycam klomene diaformine egzersizlere devam dedi doktorUmutumut82 vuslatahasretim Fit mutlu anne
Cok güzel canim hayirli olsun. Insallah caresini bulur doktor catlamasi icin. Belki umutumut82 arkadasimizada yardimci olur ögrendiklerin ve tedavin.kizlarrr bend araniza katildim bugün 3. gün diye bi hormon tahlili verdim devlet hastanesine yeni bir bayan doktor gelmiş sonuclara göre bana resmen yumurtlar ben catlamiyorum diye bagiriyor dedi klomen başlayalım dedi 13.14. gunu gel catlatma ignesi vericem kontrol edicem dedi bakalim nasip.burası olur insalalh kızlar ya 5. gün basliycam klomene diaformine egzersizlere devam dedi doktorUmutumut82 vuslatahasretim Fit mutlu anne
bebek tutunsun dıemiş cnmaynen canım hayırlısı insAllah
neden bi daha ovitrelle veriyor canım inşAllah sağlıkla tutunur bebeğin
yaa klomene mi başlıvn tekrar ilaç derken
Hadi hayırlısı sonuçlar olsun canım inşAllah diaformini insülin direnci için mi verdi o ilaçlar hem kilo verdiriyor hem de bebek için kolaylık sağlıyor diye biliyorum
kız ne bileyim erken gidersem diye afalladim ama 12. gunu gideyim hadi 10. gün ilaç bitiyor ama bu ay fazla cikti değerler ya FSH 8 lh 19 çıktı bakalim inşallah son bekleyisim olur nasipse 2 gün sonra basliycam klomene günde 3 kereCok güzel canim hayirli olsun. Insallah caresini bulur doktor catlamasi icin. Belki umutumut82 arkadasimizada yardimci olur ögrendiklerin ve tedavin.
13./14. Gün cok gec degilmi canim ya ben hep korkuyorum yumurtlama zamanini kacircam diye veya kist olacak diye
aynen kuzum ya bakalim inşallah bu sefer son olurAyni seyleri yasiyoruz canim benim yumurtalarda perttt
insallacanm cok sagol evet insulin direnci için verdi evet canm kilo verdiriyor ay hadi bakalim bu ay bele olacakaynen canım hayırlısı insAllah
Hadi hayırlısı sonuçlar olsun canım inşAllah diaformini insülin direnci için mi verdi o ilaçlar hem kilo verdiriyor hem de bebek için kolaylık sağlıyor diye biliyorum
aynen canım hayırlısı insAllah
kuzum ya acaba havuç kuru denesemmiEvet canim doktirumu degistircem ve klomen denicem
Insallah son tedavin olur ve hamile kalirsin canim benim.kız ne bileyim erken gidersem diye afalladim ama 12. gunu gideyim hadi 10. gün ilaç bitiyor ama bu ay fazla cikti değerler ya FSH 8 lh 19 çıktı bakalim inşallah son bekleyisim olur nasipse 2 gün sonra basliycam klomene günde 3 kere
anladım cnm insAllah tutunur duamdasin bana da duphaston verdi buyuk ihtimal o da tutunsun die düşük olmasın diebebek tutunsun dıemiş cnm
bende gunde 3 ictim cnm klomen adetin 4.Günü başladım 12. Günü kontrole gittigimde 3 yumurtam vardi ikisi 14 biri 17 mm di bence tam denk gelir 13-14. Gune iyice olgunlaşır tabi herkesin bunyesinde farklo etki eder amakız ne bileyim erken gidersem diye afalladim ama 12. gunu gideyim hadi 10. gün ilaç bitiyor ama bu ay fazla cikti değerler ya FSH 8 lh 19 çıktı bakalim inşallah son bekleyisim olur nasipse 2 gün sonra basliycam klomene günde 3 kere
Anldm cnm daha once ne zmn tedavi olmustun cnm sizde de bi sorun yok demi bende polikistik var rezervin düşük dediEvet canim doktirumu degistircem ve klomen denicem
Evet kuzum ya öbürgün bismillah diyip içmeye baslayacagim insalalhInsallah son tedavin olur ve hamile kalirsin canim benim.
Ne bilim canim ya nasilsa ücretsiz gidis yada belirli bir sürenin icinde. Yani sana zarari olmayacaksa erken git. Iyi uzun beklemeyeceksin basliyorsun simdi tedaviye sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?