Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canm benim dedigim kasetin içindeki olandan strip deniliyor ona hassasligi daha yuksek yok kuzum internette satisi var sadece

evet canm benim dedigim kasetin içindeki olandan strip deniliyor ona hassasligi daha yuksek yok kuzum internette satisi var sadece
Birdaha gerekirse bende ondan almaya calisayim canim sagolasin. Insallah gerek kalmaz artik. Elimde daha 15 tane kadar var onlarida bu defa kullanacagim insallah birdaha ikinci cocuga kadar gerek kalmasin

Birdaha gerekirse bende ondan almaya calisayim canim sagolasin. Insallah gerek kalmaz artik. Elimde daha 15 tane kadar var onlarida bu defa kullanacagim insallah birdaha ikinci cocuga kadar gerek kalmasin
ay insalalh kuzum

Ay umutumut82 kiz benimde aklima salcayi koydun bende yapacagim insallah :) bugün görüstügüm teyzeyle cuma günü pazara gidecektik domatesde alirim artik. Ama senin kadar yapamam ben herhalde bi 10 kilo falan alirim sadece

Ara sira yumurtalik taraflarinda hem sag hemde solda batma cekilme gibi oluyor ama cok kisa 1-2 saniyeligine gelip gidiyor.
Tam eminde olamiyorum acaba kafamdanmi uyduruyorum yoksa gercekmi adet belirtisimi gebelikmi

Birde cok temiz kalpli inanci bi teyze cok severim onu dua eder hep allah razi olsun. Allah bundan sonra rahat ettirsin insallah
amin cnm evlat acısı kimseye yaşatmasın Rabbim sağlık versin
evet canm çubuk olanlar
Anldm cnm onlara daha hassas diolar bi de dedigim su instagramdaki bayanin sattiklarina cok iyi diolar ben bi ara ondan alacaktm da tedaviye başlayalım dedik almadm

80 kg baya cok canim ya nasil yapacaksin tek basina o kadar salcayi. Kolay gelsin ❤

Valla önce 20kg aldim sonra 20 daha ver dedim sonuc 80kg oldu. 30kavanoz melemen yaptim 20kavanoz domates sosu. Kalaniylada yarisiyla sade domates salcasi yarisiylada kirmizi biberle karisik salca yapiyorum. Haftayada 20kg daha alip kahvaltilik sos yapicam kisin cok iyi oluyor.

hay masAllah canım Allah kolaylık versin

Masallah kolay gelsin canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…