- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.781
evet canm benim dedigim kasetin içindeki olandan strip deniliyor ona hassasligi daha yuksek yok kuzum internette satisi var sadeceKaset strip nasil bilmiyorum canim yapip fotografini attim ya buraya etrafinda plastik var ondan. Strip dediginde sadece testlerin icindekimi ?
Ben etrafinsa plastik olanlardan siparis verdim canim hassasligini bilmiyorum senin dedigin digwri eczanelerdemi satiliyor ?
evet canm çubuk olanlarStrip dedigin cubuj testler mi plastik kabı olmayan
Birdaha gerekirse bende ondan almaya calisayim canim sagolasin. Insallah gerek kalmaz artik. Elimde daha 15 tane kadar var onlarida bu defa kullanacagim insallah birdaha ikinci cocuga kadar gerek kalmasinevet canm benim dedigim kasetin içindeki olandan strip deniliyor ona hassasligi daha yuksek yok kuzum internette satisi var sadece
ay insalalh kuzumBirdaha gerekirse bende ondan almaya calisayim canim sagolasin. Insallah gerek kalmaz artik. Elimde daha 15 tane kadar var onlarida bu defa kullanacagim insallah birdaha ikinci cocuga kadar gerek kalmasin❤
Amin canim. Cok az kaldi ögrenmeme. Hem zaman cabuk gecsin istiyorum bi taraftanda hic gecmesin istiyorum.ay insalalh kuzum
Canim ben o dedigin strip testlere baktim ama kolay bulunmuyor galiba onlar. 100 lük gördüm yine laboquickden ama fiyat falan yazmiyor. Kasetlerden daha pahali galiba bunlaray insalalh kuzum
Evet canim cok kötü oldum o an gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu. Cok cekmis anlatti baya sohbet ettik oturdum yaninda 3 saat kadar. O olaydan sonra 7 yil olmamis ondan sonra 2 oglu olmus simdi yetiskinler. Bu olay 34 yil önce olmus
amin cnm evlat acısı kimseye yaşatmasın Rabbim sağlık versinBirde cok temiz kalpli inanci bi teyze cok severim onu dua eder hep allah razi olsun. Allah bundan sonra rahat ettirsin insallah
Anldm cnm onlara daha hassas diolar bi de dedigim su instagramdaki bayanin sattiklarina cok iyi diolar ben bi ara ondan alacaktm da tedaviye başlayalım dedik almadmevet canm çubuk olanlar
80 kg baya cok canim ya nasil yapacaksin tek basina o kadar salcayi. Kolay gelsin ❤
80 kg domatesten kac kg salca cikiyor acaba aklima takildi
Ben adeti bekliyorum canım bu ay bisey yok benim biraz oluruna bıraktım mecburen klomen tedavim bitti benimAllah razi olsun canim.
Sen nasilsin kacinci gündesin ?
hay masAllah canım Allah kolaylık versinValla önce 20kg aldim sonra 20 daha ver dedim sonuc 80kg oldu. 30kavanoz melemen yaptim 20kavanoz domates sosu. Kalaniylada yarisiyla sade domates salcasi yarisiylada kirmizi biberle karisik salca yapiyorum. Haftayada 20kg daha alip kahvaltilik sos yapicam kisin cok iyi oluyor.
Amin canim yasatmasin kimseyeamin cnm evlat acısı kimseye yaşatmasın Rabbim sağlık versin
Anldm cnm onlara daha hassas diolar bi de dedigim su instagramdaki bayanin sattiklarina cok iyi diolar ben bi ara ondan alacaktm da tedaviye başlayalım dedik almadm
Masallah kolay gelsin canim :))Valla önce 20kg aldim sonra 20 daha ver dedim sonuc 80kg oldu. 30kavanoz melemen yaptim 20kavanoz domates sosu. Kalaniylada yarisiyla sade domates salcasi yarisiylada kirmizi biberle karisik salca yapiyorum. Haftayada 20kg daha alip kahvaltilik sos yapicam kisin cok iyi oluyor.
Bende internetten arastirdim o civarda birsey yaziyordu. Bi ilk önce 10 kiloyla baslayayimda bakalim belki biraz daha alir yaparim sonra. Annemlerede veririmValla canim 10kg salcadan 1250gr salca cikiyor diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?