- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.741
iyiyim şükür cnm sen nasılsın yaaa hadi ya nerden alacaktın cnm bi gebenin günlüğü var instagramda ordan almayi denesen bi de 2 hafta cok gecmis ya bu ayi es geçmen gerekecekcanım nasilsin bende hiç sans yok kız 2 ovulasyon testi satan yere sordum tukenmis testler yenileri 2 haftaya gelecekmiş zaman geciyor ya off tam karar verdim oda bitmis napcam simdivuslatahasretim Fit mutlu anne
Aleyküm Selam cnm gec yumurtlycaksn belki de cnm belli olmaz yaomaya devam etSlm kizlar bu aralar pek giremiyorum oglan okula başladi alisveristi kayitti derken günler geciyor . Sadece ovulasyon testi yapiyorum.bugün reglinin 15.günü yumurtlamaya dair hic belirti yok.9vulasyonda cok silik cikiyor. Reglinin 20.gününe kadar test yapmaya devam edicem ama normalde 14.15.günler yumurtluyordum galiba bu ay yumurtlamicam.
canm hayirli olsun kacinxi sınıfa gidiyor oglusun allah bagslasin kuzum bende adet oldum ve bu ay ovulasyon testi alacaktim oda tukenmis 2 haftaua gelirmis napicam yaSlm kizlar bu aralar pek giremiyorum oglan okula başladi alisveristi kayitti derken günler geciyor . Sadece ovulasyon testi yapiyorum.bugün reglinin 15.günü yumurtlamaya dair hic belirti yok.9vulasyonda cok silik cikiyor. Reglinin 20.gününe kadar test yapmaya devam edicem ama normalde 14.15.günler yumurtluyordum galiba bu ay yumurtlamicam.
kuzum oda kapida ödeme yok ben kapıda odemeli istiyordum ama yinede bir konusayim bakayim aynen ya boş gecsin istemiyorum yarinda 3. gün bi hormonlara baktiricam sene durumlar nasiliyiyim şükür cnm sen nasılsın yaaa hadi ya nerden alacaktın cnm bi gebenin günlüğü var instagramda ordan almayi denesen bi de 2 hafta cok gecmis ya bu ayi es geçmen gerekecek
Aleyküm Selam cnm gec yumurtlycaksn belki de cnm belli olmaz yaomaya devam et
Ben daha ince n11 hepsi buradadan aldim onlarda da pesindi kapida odeme yoktu sen nerden alacaktın vala halsizim cnm biraz ev isi yapayım dedim bugün her yer heryerdeydi süpürdüm toparladm elim ayağım titredi kac kez dinlendim basladm igne etkisi snrm bugun 5. Günüm daha cokkuzum oda kapida ödeme yok ben kapıda odemeli istiyordum ama yinede bir konusayim bakayim aynen ya boş gecsin istemiyorum yarinda 3. gün bi hormonlara baktiricam sene durumlar nasil
Amin canim allah razi olsun hepimize insallah.Bazen beyaz olur canım bide senin dün attığınki gibi olur rengi rica ederim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın meleğini nasip etsin inşallah ya
Dün attigim pembemsiydi sanki.. insallah tam kalin görmek nasip olsun hepimize bu denememizdeBazen beyaz olur canım bide senin dün attığınki gibi olur rengi rica ederim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın meleğini nasip etsin inşallah ya
Masallah cok güzeller insallah en az bir tanesinden saglikli hayirli bebegin olsun canimcnm yumoşlar 22, 23 ve 20 mm boyutları umarım iyidir. bgn çatlatma iğnesi ypcm. yarın aşılama bakalm. dua et ne olur
Amin canim insallah. Insallah gerek kalmasin asilama tutsunahh cnm inş iyi haberler verelım. bnm bu son aşılama folıkuller fostımon ıle daha iyi sonuç verdi. buda olmazsa tüp bebekle sonuçlanck herhalde.
Canim internetten siparis etmistim ben 2 güne geldi hemencanım nasilsin bende hiç sans yok kız 2 ovulasyon testi satan yere sordum tukenmis testler yenileri 2 haftaya gelecekmiş zaman geciyor ya off tam karar verdim oda bitmis napcam simdivuslatahasretim Fit mutlu anne
kaset test olarakmi canm onlar hassas değil ya stripler daha hassasCanim internetten siparis etmistim ben 2 güne geldi hemen
Strip dedigin cubuj testler mi plastik kabı olmayankaset test olarakmi canm onlar hassas değil ya stripler daha hassas
Amin canim insallah artikkuzum kaç saat geçerse gecsin aldanma o cizgiye iğne etkisi tamamen bitmis 2 3 gün sonra bebek için koyulasmasi dileğiyle
Insallah olusur yumurtalarin canim ve catlarlar.Slm kizlar bu aralar pek giremiyorum oglan okula başladi alisveristi kayitti derken günler geciyor . Sadece ovulasyon testi yapiyorum.bugün reglinin 15.günü yumurtlamaya dair hic belirti yok.9vulasyonda cok silik cikiyor. Reglinin 20.gününe kadar test yapmaya devam edicem ama normalde 14.15.günler yumurtluyordum galiba bu ay yumurtlamicam.
Süper, hap kullandın mı peki yumurtalar için.cnm yumoşlar 22, 23 ve 20 mm boyutları umarım iyidir. bgn çatlatma iğnesi ypcm. yarın aşılama bakalm. dua et ne olur
Kaset strip nasil bilmiyorum canim yapip fotografini attim ya buraya etrafinda plastik var ondan. Strip dediginde sadece testlerin icindekimi ?kaset test olarakmi canm onlar hassas değil ya stripler daha hassas
iyiyim şükür cnm sen nasılsın yaaa hadi ya nerden alacaktın cnm bi gebenin günlüğü var instagramda ordan almayi denesen bi de 2 hafta cok gecmis ya bu ayi es geçmen gerekecek
Aleyküm Selam cnm gec yumurtlycaksn belki de cnm belli olmaz yaomaya devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?