Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah amin canim. Aklina gelirsem dua et belki senin duan vesile olur canim. Önümüzdeki persembe 14. Gün oluyor igneden sonra. O zamana kesinlesir insallah.
Ederim tabi canım, burda tanıştığım herkese her gün dua ediyorum. İnşallah Rabbim bir an önce nasip etsin güzel haberi almayı

Ederim tabi canım, burda tanıştığım herkese her gün dua ediyorum. İnşallah Rabbim bir an önce nasip etsin güzel haberi almayı
Allah razi olsun canim benim. Insallah bende hamile olunca daha cok dua edecegim burada bekleyenlere simdide ediyorum bunlari yasayamayan anlayamaz gercekten

Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah daha fazla bekletmeden bu ay gelsin meleğin
Oğlum olacak. Çok şükür her şey yolunda, hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz artık :)
insAllah cnm hayırlısı masAllah canım sağlıkla gelsin insAllah Aras
Masallah allah bagislasin kizini canim. Insallah araya daha fazla yas farki girmeden kavusursun ikinci evladina ❤
İnşAllah cnm

Bana iki kere igne yaptı bitti tedavim olmadı boyle asilama tup bebek dedi sebepsiz baska doktoramı gitsem acaba
Canim zor sürecler bunlar ben birsürü doktor degistirdim ilgilenmedikleri icin baskasina gittim. Senin doktorun ilgileniyorsa degistirmene gerek yok memnunsan ama yinede baska bir doktordan bir fikir almakda zarari olmaz. Ben 4. Ye igne oldum biraz daha böyle denemek istiyorum. Insallah bu defa olmusturda gerek kalmaz birdaha

Canim ben devlet hastanesine gidiyordum kadın seninle isim bitti 2 kere denedik klomen ve catlatma ignesi bunu kackez tekrarlayan var bana 2 kere yaptı sadece isi bitmis benle

Canim ben devlet hastanesine gidiyordum kadın seninle isim bitti 2 kere denedik klomen ve catlatma ignesi bunu kackez tekrarlayan var bana 2 kere yaptı sadece isi bitmis benle
Bu konusma tarzini begenmedim hic bu klomen ve catlatma ignesiyle 6 defa denenebilinir sonra ara vermek gerek. Bence baska doktora git o zaman canim böyle konusmasi dogru degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…