- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.401
Amin canim insallah ❤Amin insAllah canım Rabbim isteyen herkesle beraber bize de nasip etsin insAllah
Canim senin bir kizin mi var simdi ikinci icinmi deniyorsun ?Amin insAllah canım Rabbim isteyen herkesle beraber bize de nasip etsin insAllah
Aleyküm selam canim. Aklima geliyordun belki dogum yapmissindir diye düsünmüstüm. Sen nasilsin ? Nasil gidiyor ? Az kalmis bebegine kavusmana.Kızlar selam hepinize. Uzun zamandır kadınlar kulübüne girmiyodum, girince sizlere de selam vermek istedim. Tabi grup oldukça yenilenmiş, tanıyan ya da hatırlayan arkadaşlar nasılsınız, durumlar nasıl
İyiyim canım çok şükür. Zaman azalıyo artık, heyecan da artıyo tabi.Aleyküm selam canim. Aklima geliyordun belki dogum yapmissindir diye düsünmüstüm. Sen nasilsin ? Nasil gidiyor ? Az kalmis bebegine kavusmana.
aynen yaYa cocukken ve gencken ne kadar güzeldi istedigin kadar ye istedigini ye hicbise olmuyordu.. :))
insAllah cnmRahim bölgesinde cok hafif sizlamalar olur insallah yerlesmedir allahim
vala bazi doktorlar cok gicik anlayışsız oluyor gercektnAy canım detaylı anlatıyorum ama tık yok şaka gibi. Ya millet işini nasıl hallediyor İstanbul’da şaşıyorum izmirden gelin geldim orda hiç böyle sorun yaşamamıştım ağlayarak geldim eve her seferinde yaşadığım aynı hep napcam ya yalan mı söyleyim şu kadarlık evliyim diye illaki senelerim mi geçsin bi kulak verin bana
sen bilirsin cnm testin coksa yap bklmAy kizlar acaba igne etkisinin gectigini görmek icin 10. Günden itibaren baslasammi test yapmaya ?
zannetmiyorum zararı olacağını cnm ama sen bilirsin kendini rahat hisseddiyorsan olurBu bekleme sürecinde tekrar birliktelik olursa zararli olurmu ?
evet t cnm 5 yaşında bi kızımız varCanim senin bir kizin mi var simdi ikinci icinmi deniyorsun ?
aleyküm Selam cnm iyiyim şükür bu ay tedaviye başladık sen naislsin cinsiyet neydi hersey yolunda miKızlar selam hepinize. Uzun zamandır kadınlar kulübüne girmiyodum, girince sizlere de selam vermek istedim. Tabi grup oldukça yenilenmiş, tanıyan ya da hatırlayan arkadaşlar nasılsınız, durumlar nasıl
Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah daha fazla bekletmeden bu ay gelsin meleğinaynen ya
insAllah cnm
vala bazi doktorlar cok gicik anlayışsız oluyor gercektn
sen bilirsin cnm testin coksa yap bklm
zannetmiyorum zararı olacağını cnm ama sen bilirsin kendini rahat hisseddiyorsan olur
evet t cnm 5 yaşında bi kızımız var
aleyküm Selam cnm iyiyim şükür bu ay tedaviye başladık sen naislsin cinsiyet neydi hersey yolunda mi
Iyiyim bende test yapmayi bekliyorum insallah bu defa hayirli haaberi almak nasip olurİyiyim canım çok şükür. Zaman azalıyo artık, heyecan da artıyo tabi.
Sizler nasılsınız?
Allah kolay dogum nasip etsin sagliklicakla al insallah vaktinde bebegini kucagina❤İyiyim canım çok şükür. Zaman azalıyo artık, heyecan da artıyo tabi.
Sizler nasılsınız?
Masallah allah bagislasin kizini canim. Insallah araya daha fazla yas farki girmeden kavusursun ikinci evladina ❤aynen ya
insAllah cnm
vala bazi doktorlar cok gicik anlayışsız oluyor gercektn
sen bilirsin cnm testin coksa yap bklm
zannetmiyorum zararı olacağını cnm ama sen bilirsin kendini rahat hisseddiyorsan olur
evet t cnm 5 yaşında bi kızımız var
aleyküm Selam cnm iyiyim şükür bu ay tedaviye başladık sen naislsin cinsiyet neydi hersey yolunda mi☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?