Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esime ve aileme nasil söylerim onuda bilmiyorum düsündümde gecen aklima birsey gelmedi. Heycandan birsey olmasin hepimize.. :)))
geçen hafta kan verdigimde tesadüfen 3.07 cikmisti umutlandim ama bende hiç böyle cikmazdi dedim ve 3 gün sonra evde test yaptim silik cikti tabi ilk anda zor gorunuyodu kurudukca netlik olustu bu bsni iyice heyecanlandırdı tamam dedim kesin var esime gösterdim testi tabi garibim yok bunda dedi iyi bak dedim çok silik sasirdi güldü ama kendini çok kaptrma ben ultrasonda görene kadar inanmıyorum dedi ertesi gün kan vermeye gittim ve tüm hayallerim yerlerde 0.29 cikti şok oldum yani evdeki testlerde öyle böyle yalancı pozitif gorumde ama kanda bu sekilde ilk defa karşılaşınca baya sarsildim ama yilmak yok olacak susan ezan okunuyor inanıyorum dua ile çaba ile rabbim nasip edecek

Insallah canim olacak. Yazik esinde bagisiklik kazanmis söylediginde cok fazla sasiracak. Benimkiside fazla takmiyor coktandir ugrasiyoruz ya artik olursa büyük süpriz olacak insallah.
3 deger de baya cok insan heycanlanir tabi insallah birdahakinde allah ondan kat kat fazlasini ve gercek olanini göstersin sana.
Hep dua ediyorum insallah rabbim denk getirir vesileler olustururda bizede nasip eder artik evlat sevgisinden mahrum birakmasin

Ben bu defaki bekleyisi rahat geciriyorum stres yapmamayi basardim cok sükür. Hic öyle test falanda yapmak gelmiyor icimden neden bilmiyorum artik beynim kendini üzüntüden korumak icin nasilsa olmayacak bosa umutlanma mi diyor bilmiyorum

Insallah bu ay gelir bebegin .esin sehir disina gitmisti Esinin ailesi yakinmi sana. Ya da kendi ailen.

Insallah bu ay gelir bebegin .esin sehir disina gitmisti Esinin ailesi yakinmi sana. Ya da kendi ailen.
Esimin babasi kücükken vefat etmis kayinvalidem köyde yasiyor kendi ailem yakin esim gidip geliyor oldugu kadar iste. Bende eskiden gencken korkuyordum evde tek kalmaya ama artik alistim kaliyorum sorun olmuyor. Esim sadece evden fazla cikmami istemiyor sadece kendisinin istedigi arkadaslarimla görüsüyorum birde aksam fazla gec olmadan eve gelmem gerekiyor disariya cikarsam. Bende sadece önemli birsey gerekirse almak icin cikiyorum birkac saatte halledip geliyorum genelde evdeyim.

Bu sicak basmasi acaba bir belirtimi ? Ayaklarim yaniyor sanki. Ara ara böyle cok sicaklik ve ter basmasi geliyor ayaklarimda cok sicak normalde soguk olurlar veya normal

Son düzenleme:
Catlatma ignesinden sonra dikkat edilmesi gereken seyler var mi? Fiziksel guc anlaminda yatip dinlenmek vs gibi
Canim bana doktorum sordugumda dedikleri fazla agir is yapma ve agir kaldirma. Ben kimyasal gecirdigimde normal günlük hayatima devam etmistim sadece kendimi fazla zorlamamaya calistim. Bu defada öyle yine alisverise ciktim torbalari falan tasidim cok fazla agir degildiler ama öyle ekstradan cok asiri yapmiyorum sirf yatip dinlenmekde iyi olmaz galiba. Biraz hareket etmek kan dolasimini hizlandirir daha iyi gelir. Agir kaldirip cok zor isler yapma bütün evi bastan asagiya temilemek hali yikamak falan iyi olmaz bu sürecte.

Tek oldugumdan gecen defa cok takmistim test yapmistim hergün ama bu defa öyle degil :) aminn canim insallah gelirler artik bu defa.
Sende nasil kalabalik ailedemi yasiyorsun ?

Esimin ailesi de kalabalik benim ailemde kalabalik. Tabi herkes kendi işinde gücünde

Insallah dahada kalabaliklasip mutlu mutlu yasarsiniz. Allah huzur ve mutluluk versin canim en cok da artik seni ikinci evladina kavustursun❤

Canim sagolasin. Bazen insan kalabalik icinde bile yanliz kalabiliyor. Yani cokta kalabalik aile iyi diye birsey yok. Önemli olan birileriyle paylasabilmek. Bak bana okadar kalabalik ailelere ragmen derdimi buraya anlatiyorum. Rabbim herkese huzur ve saglik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…