Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tatlim fitil kullanirken 5 gün kanama yasadim eğer o adetten sayilmiyorsa yarın adet günüm insalalh kuzum inslalah
Bende yumurta catlayan günü adetin 14. Günü saysammi bilemedim. Ama önemi yok onun zaten sanirim. Bebegim varsa ultrasondan bakildiginda kac haftalik oldugunu görür doktor yada kandaki hcg degerinden tahmin yürütebilir belki

bence incir yapma havuç ya ovulasyon testi dene koyulastiginda havuç yap siliklesinceye kadar

Bende oyle dusündüm canim. Ama aklinda bulunsun yumurta 20 22 olunca pik oluyor o yüzden ben tahminen 12.günde baslarim fayda etsin diye.

Canim sen hayit hapini tam olarak ne icin kullaniyorsun ? Ben yumurta gelistiriyor diye biliyorum ama catlatiyormu ayni zamanda ?

Canim doktora sordum hem kaliteli yumurta icin hemde regli düzeni icin iyi geliyormus. Ben oyüzden kullaniyorum.

Incir prolaktini yükseltiyor diye hatirliyorum canim bu da mi catlatmak icin ? Gecen pazarda yumsak taze kurumus incir vardi alacaktim ama zarar verir diye almadim bu sürecte

Evet incir prolaktini yükseltiyor.benim prolaktin sorunum yok ama incir bende cok fazla yumurta gelistiriyor ama gelismiyor. oyüzden incir yapmam sadece havuc denerim

Olacak insallah canim ben inaniyorum. Sadece vesileyi bulmak gerekiyor. Bir oglun var masallah onda catladigina göre insallah yine catlayacak.

Ya esim gecen gün diyorki biz bu oglani nasil yaptik.. Hesapsiz kitapsiz nasil denk geldi anlamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…