- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.201
Bende yumurta catlayan günü adetin 14. Günü saysammi bilemedim. Ama önemi yok onun zaten sanirim. Bebegim varsa ultrasondan bakildiginda kac haftalik oldugunu görür doktor yada kandaki hcg degerinden tahmin yürütebilir belkitatlim fitil kullanirken 5 gün kanama yasadim eğer o adetten sayilmiyorsa yarın adet günüm insalalh kuzum inslalah
bence incir yapma havuç ya ovulasyon testi dene koyulastiginda havuç yap siliklesinceye kadar
Canim sen hayit hapini tam olarak ne icin kullaniyorsun ? Ben yumurta gelistiriyor diye biliyorum ama catlatiyormu ayni zamanda ?
Incir prolaktini yükseltiyor diye hatirliyorum canim bu da mi catlatmak icin ? Gecen pazarda yumsak taze kurumus incir vardi alacaktim ama zarar verir diye almadim bu sürecte
Tesekkür ederim canim. Insallah birdaha kullanmama gerek kalmaz tohumlar duruyor ya cay yapip icmistim cok kötü tadi varCanim doktora sordum hem kaliteli yumurta icin hemde regli düzeni icin iyi geliyormus. Ben oyüzden kullaniyorum.
2 yumurtam vardi acaba ikisininde tutma olasiligi nedir ? Cok isterdim ikizlerimin olmasini bir kiz bir erkek.. allahim hayirlisini versin insallah
Hmm ok. Insallah havus vesile olsun. Senin yumurtalar catlayinca insallah bende cok sevinecegim.Evet incir prolaktini yükseltiyor.benim prolaktin sorunum yok ama incir bende cok fazla yumurta gelistiriyor ama gelismiyor. oyüzden incir yapmam sadece havuc denerim
Aynen ya cok zor bu sürec allahim kimseye aratmasin.Valla ikiz süper olur canim.ikisi bir arada cikar
Hmm ok. Insallah havus vesile olsun. Senin yumurtalar catlayinca insallah bende cok sevinecegim.
Tesekkür ederim canim. Insallah birdaha kullanmama gerek kalmaz tohumlar duruyor ya cay yapip icmistim cok kötü tadi var
Olacak insallah canim ben inaniyorum. Sadece vesileyi bulmak gerekiyor. Bir oglun var masallah onda catladigina göre insallah yine catlayacak.Valla kuzu zaten benim catlayamayan yumurtalar turkiyenin avrupa birligine girme durumuna benzedi.
Evet en azindan tadini farketmezsin. Ama olsun ne gerekirse yaparim yeterki birsey vesile olsun artik insallah.Ben tohumlarinida kullandim cik fenaydi. Ama bu hapi iyi.
Olacak insallah canim ben inaniyorum. Sadece vesileyi bulmak gerekiyor. Bir oglun var masallah onda catladigina göre insallah yine catlayacak.
Civan percemi aslan pencesi falan cesitli bitkiler aldim cay yapmak icin ama icmedim daha. Sanki yillarca toz kaplamis plastik cicege benziyordu.Ben tohumlarinida kullandim cik fenaydi. Ama bu hapi iyi.
Ya esim gecen gün diyorki biz bu oglani nasil yaptik.. Hesapsiz kitapsiz nasil denk geldi anlamadik
Insallah kuzum insallah yine en beklemedigin anda süpriz olsun ❤
Ya esim gecen gün diyorki biz bu oglani nasil yaptik.. Hesapsiz kitapsiz nasil denk geldi anlamadik
Merhaba canim hayirli olsun tedavin.meraba kızlar. bgn 3. aşılamaya start verdk. fostımon 75 ile başlıyorz. umarım hepimizin hayalleeri gerçk,olr
evt cnm gonalf in muadili gibi bi ilaç.Merhaba canim hayirli olsun tedavin.
Fostimon yumurta gelistirmek icin mi ?
Hayirlisi olsun insallah cok güzel cok kaliteli yumurtalarin olusur ve 3. De tutar insallahevt cnm gonalf in muadili gibi bi ilaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?