- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.701
Tek tek yazmissın allah razı olsun canımyani degerlerinin hepsi normal görünüyor. yumurtlamaya yaklastiginda degismeli e2 baya yükselmeli lh da yumurta catlayacagi zaman yükselmeli yada igne yapilmali ondan sonra ölcmüstü doktor bende ona bakarak yumurta catlamis demisti
canim kusura bakma hepsini bir yazsam okumak zor olurdu hem karisirdi ondan tek tek yazdim. sendende allah razi olsunTek tek yazmissın allah razı olsun canım
Ay ağzından bal damlıyor, inşallah canım dediğin gibidir. Rabbim hepimizin yüzüne baksınCanim alt karin agrisi ve bacaga vuran agri gebelik belirtisi. Bence geldi senin minnoş.
İnşallah canım, iyisiyle kötüsüyle paylaşırım benhayirlisi olsun canim o zaman. bende cok merak ettim ne oldugunu bakalim belli olur insallah birkac güne. insallah mucize olur
Cok guzel anlatmissin valla tekrar tesekkur ederim iyiki varsinız❤canim kusura bakma hepsini bir yazsam okumak zor olurdu hem karisirdi ondan tek tek yazdim. sendende allah razi olsun ❤❤
bazilarini aklimda kalandan normal degerleride bakarak yazmaya calistim oldugu kadar. arastira arastira artik...
Insallah rabbim gonlunuzun muradını versinİnşallah canım, iyisiyle kötüsüyle paylaşırım ben
AminInsallah rabbim gonlunuzun muradını versin
tamam canimİnşallah canım, iyisiyle kötüsüyle paylaşırım ben
rica ederim canim bende cok mutlu oluyorum burda yardimci oluyor herkez birbirine allah razi olsun herkezdenCok guzel anlatmissin valla tekrar tesekkur ederim iyiki varsinız❤
aminnnnAminHepimizin inşallah yüzüne baksın
Ay ağzından bal damlıyor, inşallah canım dediğin gibidir. Rabbim hepimizin yüzüne baksın
Çok ilginç gerçekten nasıl çatlamamış, dirençli demek ki tek iğne yetmemiş 2. İşe yarar inşallah benim de bugün test yaptım iğneden olmuş dün :) daha önce hiç kalmamıştı bu zamana kandırdı beni, kısmette yokmuş bu aydaGünaydin kizlar yumurtam catlatma ignesine ragmen çatlamamis.doktor 1 tane daha ovitrelle yazdi.
Evet her süreç ayrı stres, beni test kandırmış bugünki bembeyaz çıktı, kısmet artık diyorumbende en cok stres en basta oluyor. yumurta büyüyecekmi catlatma ignesini yaptiktan sonra birliktelik zamanini ayarlayabilecekmiyiz bunlar cok stres oluyor bana. herseyi olmasi gerektigi gibi yaptiktan sonra rahatliyorum sanki. sadece beklemek kaliyor o da heycanli oluyor :))
Çok ilginç gerçekten nasıl çatlamamış, dirençli demek ki tek iğne yetmemiş 2. İşe yarar inşallah benim de bugün test yaptım iğneden olmuş dün :) daha önce hiç kalmamıştı bu zamana kandırdı beni, kısmette yokmuş bu ayda
Haklısın, buna doktorun bir çözüm bulması lazım. Bana da bu ay için ara demişti, sonra herhalde rahim filmi çekilir.Valla canim bende sapittim ne yapacagimi.
Haklısın, buna doktorun bir çözüm bulması lazım. Bana da bu ay için ara demişti, sonra herhalde rahim filmi çekilir.
Haklısın, buna doktorun bir çözüm bulması lazım. Bana da bu ay için ara demişti, sonra herhalde rahim filmi çekilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?