Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim kusura bakma hepsini bir yazsam okumak zor olurdu hem karisirdi ondan tek tek yazdim. sendende allah razi olsun ❤❤
bazilarini aklimda kalandan normal degerleride bakarak yazmaya calistim oldugu kadar. arastira arastira artik...
Cok guzel anlatmissin valla tekrar tesekkur ederim iyiki varsinız❤

bende en cok stres en basta oluyor. yumurta büyüyecekmi catlatma ignesini yaptiktan sonra birliktelik zamanini ayarlayabilecekmiyiz bunlar cok stres oluyor bana. herseyi olmasi gerektigi gibi yaptiktan sonra rahatliyorum sanki. sadece beklemek kaliyor o da heycanli oluyor :))

Ay ağzından bal damlıyor, inşallah canım dediğin gibidir. Rabbim hepimizin yüzüne baksın

Insallah canim saglikla gelsin bebis. Benimde sabahtan randevum var yumurtalar catlamismi diye bakilacak. Sabah biraz akinti geldi.insallah en azindan 1 tanesi catlamistir.

Günaydin kizlar yumurtam catlatma ignesine ragmen çatlamamis.doktor 1 tane daha ovitrelle yazdi.
Çok ilginç gerçekten nasıl çatlamamış, dirençli demek ki tek iğne yetmemiş 2. İşe yarar inşallah benim de bugün test yaptım iğneden olmuş dün :) daha önce hiç kalmamıştı bu zamana kandırdı beni, kısmette yokmuş bu ayda

Evet her süreç ayrı stres, beni test kandırmış bugünki bembeyaz çıktı, kısmet artık diyorum

Valla canim bende sapittim ne yapacagimi.

Haklısın, buna doktorun bir çözüm bulması lazım. Bana da bu ay için ara demişti, sonra herhalde rahim filmi çekilir.

Canim daha regli olmadin sonucta test icin erken olmus olabilir. Eger olmadiysada rahim filmi sonrasi gebelik kolaylasiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…