• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim olur mu hiç zahmet, işte çok yanıltıcı bir görüntü:) beklemekten başka elden ne gelir ki kana da gitmek istemedim. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için, vardır vaktimiz zamanımız elbet bizim de. Üzmüyorum kendi vardır bir hayır bunda da :)
evet canim öyle. artik alistik insan biraz daha farkli oluyor ilk zamanlar gibi degil. bekleyelim bakalim hepbirlikte :) haber edersin bir degisiklik oldugunda.

hep testi konusuyoruz ama kendinde bir belirti hissediyormusun canim ? mesela koku hassasiyeti veya yedigin birseyin tadinda degisiklik filan ?

Yarin verecegi ilac ise yaramaz canim cünkü yumurtalar yaklasik 23 21 ml di.coktan kist olmustur.daha önceki catlama ignesindede doktor kasiklarinda agri akinti oldumu diye sormustu.olnadi diyince bakti kist oldu.demekki agri akinti şart. Artik nasip kismet canim.yarin sabah belli olur
tamam canim hayirlisi olsun insallah kist olmasin o cok ugrastiriyor ya insallah catlamislardir ve tutar yada normal adet olursun insallah. canim bende öyle zannediyordum hemen kist olur diye ama benim yumurtanin bitanesi 3 ü gecmisti 4 e yakindi neredeyse o yok olmustu birdahaki muayenede demekki catlamis o ama 3,2-3,4 iken filan catladi sanirim. diger yumurtada kist olmustu.

ben kendimde farkettigim yumurta catlayacagi zaman hazir olacagi zamanda sanki affedersin cinsel istek biraz artiyor. oradan anliyorum ben o sirada yine öyle olmustu 1-2 gün sürüyor sadece ondan sonra yine normal oluyor.

son 2 defada bende böyle olmustu belki birdahakinde yardimci olur sende dikkat etmeye calisirsan kendinde..

Evet canim bende eyüp sultan hazretlerine giderken liste yapmistim. Listedekilerin cogu hamile kaldi. Ben haric. :confused:
aa evet canim sen baslatmistin galiba dogru :)) bende yapmak istiyorum insallah. kendime faydam yok belki dualar buradaki arkadaslarima vesile olur insallah :)

tamam canim hayirlisi olsun insallah kist olmasin o cok ugrastiriyor ya insallah catlamislardir ve tutar yada normal adet olursun insallah. canim bende öyle zannediyordum hemen kist olur diye ama benim yumurtanin bitanesi 3 ü gecmisti 4 e yakindi neredeyse o yok olmustu birdahaki muayenede demekki catlamis o ama 3,2-3,4 iken filan catladi sanirim. diger yumurtada kist olmustu.

ben kendimde farkettigim yumurta catlayacagi zaman hazir olacagi zamanda sanki affedersin cinsel istek biraz artiyor. oradan anliyorum ben o sirada yine öyle olmustu 1-2 gün sürüyor sadece ondan sonra yine normal oluyor.

son 2 defada bende böyle olmustu belki birdahakinde yardimci olur sende dikkat etmeye calisirsan kendinde..

Canim ben yumurtladigimi anliyorumda benim sorunum çatlamamasi. Bakalım yarin sabah ne diyecek doktor. Hem 15ml olan yumurta ne oldu onuda merak ediyorum. Hep aklima takiliyordu çatlama ignesi olduktan sonra kücük olan yumurta büyümeye devam edermi diye

Canim ben yumurtladigimi anliyorumda benim sorunum çatlamamasi. Bakalım yarin sabah ne diyecek doktor. Hem 15ml olan yumurta ne oldu onuda merak ediyorum. Hep aklima takiliyordu çatlama ignesi olduktan sonra kücük olan yumurta büyümeye devam edermi diye

büyüyormus öyle demisti doktorun bitanesi bana. ignede büyütüyormus. sonra birde bir bakiyorsun ücüzün olmus :))

acaba neden catlamiyor doktor onu arastirdimi ? hormon yükselmesi lazim catlamasi icin yükselmeyince igne yapiliyor o catlatmali ama yinede catlamamasinin nedeni ne olabilir acaba ?

ben kendim bir dua yapmistim onuda internetten arastirmistim kimyasal gecirdigimde yapmistim. yine yapmak istiyorum. meryem ve yasin suresinin belirli ayetlerini yazip zemzemde siminmesini bekleyip iciyosun. onuda yapacagim insallah belki vesile olur diye deniyorum iste

Kızlar tahlil sonucundan anlıyormusunuz ben hic anlamiyorum ilk defa yaptirdim tsh 2.16 fsh 6.71 lh 5.23 e2 45.78 prolaktin 12.16 nasıl acaba

fsh yumurtayi olusturan yani büyümesini saglayan hormon bunun degeri degisiyo

adetin ilk zamani 2,5-10,2 arasi olmali

yumurtladigin sira 3,4-33,4 arasi

yumurtladiktan sonra 1,5 -9,1 arasi

ve gebelikte 0,3 ün altinda

Kızlar tahlil sonucundan anlıyormusunuz ben hic anlamiyorum ilk defa yaptirdim tsh 2.16 fsh 6.71 lh 5.23 e2 45.78 prolaktin 12.16 nasıl acaba

lh de yumurtlamayi saglayan hormon buda degisiyo

adetin ilk 5 gününe kadardi galiba degeri 1,9 - 12,5 arasi

yumurtlama sirasinda 8,7 - 76,3

yumurtladiktan sonra 0,5 -16,9 arasi normal

e 2 östrojen oluyo kadinlik hormonu. yumurtaliklarin falan genel düzenlemesini sagliyodu galiba

adetin ilk zamani 12,4 -233

yumurtlama sirasi 41-398 arasi

ondan sonra 22,3-341
arasi olmali

bunda ama doktorun bana dedigi yumurta basina degisiyo

mesela 1 tane yumurtan varsa catlatma ignesi yapabilmel icin 200 ve üstü olmali 2 yumurtan varsa 400 ve üzeri olmali catlatma ignesini yapmak icin öyle anlatmisti

büyüyormus öyle demisti doktorun bitanesi bana. ignede büyütüyormus. sonra birde bir bakiyorsun ücüzün olmus :))

acaba neden catlamiyor doktor onu arastirdimi ? hormon yükselmesi lazim catlamasi icin yükselmeyince igne yapiliyor o catlatmali ama yinede catlamamasinin nedeni ne olabilir acaba ?

Canim 10dakika önce karnimin alt kism8na agri vurmaya basladi.benim catlayamayinca sanki icimdeki etim çürümüş gibi agriyor kist oluyor. Nedenini doktor söylemedi herseferinde Allah Allah diyor. Bu ay ekstra bir vitamin verdi onuda kullandim. Kaliteli yumurta gelisip çatlasin diye. Amanin üçüz istemem. Daha yeni hastaliktan ciktim vücudum kaldiramaz. Bir oglum var ona bir kardes olsun saglikli sihatli yeter.

Back