• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım belki akıntın olmadan çatlamıştır olamaz mı? Yani iyi yönünden bakmayı deneyelim. Benim 2/3 gündür deli gibi belim karnım ağrıyor çok fena sökülemedim ama, regliyi bekliyorum

Ilk ignedende sonra akintim agrim olmadi dedim.ultrasonla bakalim ozaman dedi catlamamis.demekki catlamasi icin en azindan akinti şart canim. Tabiki rabbim bilir o ol der olur.artik beklicez.acikcasi doktor gün asiri iliski dedi ama biraktim böyle olunca.

Canım belki akıntın olmadan çatlamıştır olamaz mı? Yani iyi yönünden bakmayı deneyelim. Benim 2/3 gündür deli gibi belim karnım ağrıyor çok fena sökülemedim ama, regliyi bekliyorum

Kuzum yogun bel agrisi gebelik belirtisi bugun ignenin kacinci günündesin. Olmazsa sabah bir test yap

Ilk ignedende sonra akintim agrim olmadi dedim.ultrasonla bakalim ozaman dedi catlamamis.demekki catlamasi icin en azindan akinti şart canim. Tabiki rabbim bilir o ol der olur.artik beklicez.acikcasi doktor gün asiri iliski dedi ama biraktim böyle olunca.
Sen de haklısın kendini daha iyi tanırsın,
Pozitif düşünelim diye her şeyden birşey çıkarmaya çalışıyorum işte, sen yine de bırakma, geç çatlar belki. Bebekler sürprizi sever :)

Sen de haklısın kendini daha iyi tanırsın,
Pozitif düşünelim diye her şeyden birşey çıkarmaya çalışıyorum işte, sen yine de bırakma, geç çatlar belki. Bebekler sürprizi sever :)

Dogru canim ne biliyim valla sıkıldım birde bu gonalf cok şisirdi beni mafetti ruh halim bozuldu resmen.

Iyi bayramlar kizlar, yokmu güzel haberler...benim moralim yerlerde 2.catlatmada işe yaramadi benim yumurtalar çöp oldu. Cumartesi vuruldum igneyi ne akintim oldu ne kasik agrisi. Seneye tüp bebek denicem.
:( gecmis olsun canim. seneye varmasin insallah ya kendiliginden catlasa birtane yumurtan :((

ben adetin kacinci günü oldugunu nasil bulacagim ? :(

dogum kontrol hapi kullanirken adet basladi hapi kullanmaya devam ettim adet de devam etti. en son dogum kontrol hapini persembe aldim.

normalde hapi kullanmayi biraktiktan sonra 2. gün adet basliyordu 1. gün sayiliyordu ama böyle olunca nasil hesaplayacagim anlamadim

doktorada soramiyorum izinde baska doktorda izinde sorabilecegim kimse yok bayram sonrasi gidecegim doktora ama o zamana kadar adetin 3. günü femaraya baslamam gerekiyor.

benzer bir durum yasayan varmi kizlar aranizda ? yada bir fikri olan ?

bu arada yolculuk yaptik ve uykusuz kaldim asiri yorgunluk stres son günlerde baya yoruldum bu da etkiliyordur hormonlari galiba yumurta gelisimi ertelenmis olabilir belki ?

wonder woman canim daha erken giremedim adet oldunmu durumun nasil ?
Canım senin durumun değişik o yüzden yorum yapamıyorum inan. Ben fameraya 4. Gün başlamıştım. Adet olmadım iğne ile birlikte 16. Günüm. Dün yaptığım test negatifti, bişey olsaydı çıkardı, hayırlısı artık

Canım senin durumun değişik o yüzden yorum yapamıyorum inan. Ben fameraya 4. Gün başlamıştım. Adet olmadım iğne ile birlikte 16. Günüm. Dün yaptığım test negatifti, bişey olsaydı çıkardı, hayırlısı artık
evet bakalim birkac gün daha bekleyelim.

malesef benim durumum cok karisik ama yinede cok sükür yumurta gelisti ve catladi simdiye kadar insallah tamamlanirda bu defa.

benimde galiba tahmini 4. gün olacak yarin almaya baslayayim diyorum femaraya. bunlarin hepsi zaten vesile ben elimden geldigi kadar birseyler yapmaya calisacagim gerisi allahin takdiri

evet bakalim birkac gün daha bekleyelim.

malesef benim durumum cok karisik ama yinede cok sükür yumurta gelisti ve catladi simdiye kadar insallah tamamlanirda bu defa.

benimde galiba tahmini 4. gün olacak yarin almaya baslayayim diyorum femaraya. bunlarin hepsi zaten vesile ben elimden geldigi kadar birseyler yapmaya calisacagim gerisi allahin takdiri
Aynen bir kaç güne olurum diye düşünüyorum, güzel ağrım sızım var baya. Bel, karın her an oldum gibi ağrıyor. 4. Gün olacaksa başla tabi, sonra kontrole gidersin. Her seferinde de vücut aynı tepkiyi vermiyor insana inşallah bu sefer de güzel gitsin herşey yolunda.

yok canim daha hic. ilk baslarda nasilsa genciz diye önemsemedik ara ara denedik olursa olur olmazsa olmaz hesabi hic takmiyordumda. en son gecen yil agustos eylülde esimle konustuk beni ikna etti pek pek ugrasmiyordum sonra olmayinca üzüldüm ondan sonra bende cok istedim deniyoruz iste 1 yil olacak cok yogun deniyoruz hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun inşallah canım
Benimde iğne sonrası 7.güne gircem erken test lerden yaptım çok silik galiba igne etkisi

Aynen bir kaç güne olurum diye düşünüyorum, güzel ağrım sızım var baya. Bel, karın her an oldum gibi ağrıyor. 4. Gün olacaksa başla tabi, sonra kontrole gidersin. Her seferinde de vücut aynı tepkiyi vermiyor insana inşallah bu sefer de güzel gitsin herşey yolunda.
amin canim insallah bakalim artik nasil olacak bu defa. ilk hapi aldim sabah.

Hayırlısı olsun inşallah canım
Benimde iğne sonrası 7.güne gircem erken test lerden yaptım çok silik galiba igne etkisi
o daha igne etkisi olabilir canim daha hassas oldugu icin normal testte igne etkisi gecse bile erken gebelik testinde gösterir daha igne etkisini. bekleme süresinde yariya gelmissin canim az kalmis

o daha igne etkisi olabilir canim daha hassas oldugu icin normal testte igne etkisi gecse bile erken gebelik testinde gösterir daha igne etkisini. bekleme süresinde yariya gelmissin canim az kalmis
Aynen cuma yada cumartesi yapcam canım erken olandan tam 1 hafta var zaten adete geçen ay tam 14.günü oldum adet

Back