• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tahlil sonucundan anlıyormusunuz ben hic anlamiyorum ilk defa yaptirdim tsh 2.16 fsh 6.71 lh 5.23 e2 45.78 prolaktin 12.16 nasıl acaba
yani degerlerinin hepsi normal görünüyor. yumurtlamaya yaklastiginda degismeli e2 baya yükselmeli lh da yumurta catlayacagi zaman yükselmeli yada igne yapilmali ondan sonra ölcmüstü doktor bende ona bakarak yumurta catlamis demisti

e 2 östrojen oluyo kadinlik hormonu. yumurtaliklarin falan genel düzenlemesini sagliyodu galiba

adetin ilk zamani 12,4 -233

yumurtlama sirasi 41-398 arasi

ondan sonra 22,3-341
arasi olmali

bunda ama doktorun bana dedigi yumurta basina degisiyo

mesela 1 tane yumurtan varsa catlatma ignesi yapabilmel icin 200 ve üstü olmali 2 yumurtan varsa 400 ve üzeri olmali catlatma ignesini yapmak icin öyle anlatmisti

Canim benim reglinin 3.günü e2 sanirim 67 di. 2 yumurta vardi sonradan Kötümü oluyor acaba.

Canim 10dakika önce karnimin alt kism8na agri vurmaya basladi.benim catlayamayinca sanki icimdeki etim çürümüş gibi agriyor kist oluyor. Nedenini doktor söylemedi herseferinde Allah Allah diyor. Bu ay ekstra bir vitamin verdi onuda kullandim. Kaliteli yumurta gelisip çatlasin diye. Amanin üçüz istemem. Daha yeni hastaliktan ciktim vücudum kaldiramaz. Bir oglum var ona bir kardes olsun saglikli sihatli yeter.
😂😂 o zaman gönlünden ne geciyorda o olsun insallah canim ogluna bir kiz kardes yakisir :))

canim aklina kötü seyler getirmemeye calis iyi düsün. belki catliyordur simdi yumurta ? bende cok fena agrimisti bir defasinda hissettigimde insallah catliyordur seninde. belki o kücük büyümüstür ve catliyordur

Canim benim reglinin 3.günü e2 sanirim 67 di. 2 yumurta vardi sonradan Kötümü oluyor acaba.
canim adetin ilk zamani düsük olmasi normal o yükseliyor sonra yumurtlamaya yakin zamanda. catlatma ignesini vermeden önce bakilmali o degere. senin mesela 3 tane catlayabilecek yumurtan varsa igneyi vermeden bakilmali 600 civari yada daha yüksek olmali 3 yumurta icin. 2 tanesi icin 400 ve üzeri olmali.

yani sende iyi kötü diyemeyiz bence adetin 3. günü o zaman pek bi önemi yok daha yumurta catlama zamaninda önemli oluyor o

😂😂 o zaman gönlünden ne geciyorda o olsun insallah canim ogluna bir kiz kardes yakisir :))

canim aklina kötü seyler getirmemeye calis iyi düsün. belki catliyordur simdi yumurta ? bende cok fena agrimisti bir defasinda hissettigimde insallah catliyordur seninde. belki o kücük büyümüstür ve catliyordur

Valla paronayak oldum :confused:

canim adetin ilk zamani düsük olmasi normal o yükseliyor sonra yumurtlamaya yakin zamanda. catlatma ignesini vermeden önce bakilmali o degere. senin mesela 3 tane catlayabilecek yumurtan varsa igneyi vermeden bakilmali 600 civari yada daha yüksek olmali 3 yumurta icin. 2 tanesi icin 400 ve üzeri olmali.

yani sende iyi kötü diyemeyiz bence adetin 3. günü o zaman pek bi önemi yok daha yumurta catlama zamaninda önemli oluyor o

Ben simdiye kadar 7kere catlama ignesi oldum hic bakilmadi

bende 1 tane yumurta vardi bi defasinda. e2 degeri 129,8 gibi birseydi yumurta 17 mm di üzüldüm bende olmayacak galiba dedim kendi kendime doktor 200 ve üzeri olmali demisti. 2 gün sonra gitti 274 olmus catlatma ignesini verdi doktor yap dedi hemen yükselmis

evet canim öyle. artik alistik insan biraz daha farkli oluyor ilk zamanlar gibi degil. bekleyelim bakalim hepbirlikte :) haber edersin bir degisiklik oldugunda.

hep testi konusuyoruz ama kendinde bir belirti hissediyormusun canim ? mesela koku hassasiyeti veya yedigin birseyin tadinda degisiklik filan ?
Valla kuzum 0 belirti akıntı falan yok, yemek dersen pek yiyesim gelmiyor, bolca sol kasık ağrım var bacağıma vuruyor hatta uyutmuyor o neden çözemedim gebelikle ilgili olduğunu da sanmıyorum. Halsizlik var gibi ama genel de halsisizimdir ben :) benim iğneden sonra da ağrım sızım olmadı. 2 gündür de regli ağrım başladı alt karın da

devletteki doktorlar bakmiyor canim bendede özelde bir doktor bakmisti bunlari anlatmisti ordan aklimda kaldi o e2 nin öyle olmasi gereken degerleri.

ama normalde yumurta 17 mm falan olunca igne veriyorlar catlatmak icin zaten 1-2 güne olmasi gerektigi gibi oluyor bende bi taraftan düsündüm acaba özel hastane ya sirf para kazanmak icinmi yapiyorlar diye cok pahali tahliller cünkü

Valla kuzum 0 belirti akıntı falan yok, yemek dersen pek yiyesim gelmiyor, bolca sol kasık ağrım var bacağıma vuruyor hatta uyutmuyor o neden çözemedim gebelikle ilgili olduğunu da sanmıyorum. Halsizlik var gibi ama genel de halsisizimdir ben :) benim iğneden sonra da ağrım sızım olmadı. 2 gündür de regli ağrım başladı alt karın da

Canim alt karin agrisi ve bacaga vuran agri gebelik belirtisi. Bence geldi senin minnoş.

sonra baska birisine anlatmistim bana bir laboratuvar önerdi oraya git ben doktor yakiniyim falan de dedi bana indirim yapin dememi söyledi o zaman özel hastanede 180 liraya yaptiklari tahlili orada 30 liraya falan yapiyorlarmis daha denemedim bu defasinda tahlil gerekirse öyle yapacagim hastanede yaptirmam daha

devletteki doktorlar bakmiyor canim bendede özelde bir doktor bakmisti bunlari anlatmisti ordan aklimda kaldi o e2 nin öyle olmasi gereken degerleri.

ama normalde yumurta 17 mm falan olunca igne veriyorlar catlatmak icin zaten 1-2 güne olmasi gerektigi gibi oluyor bende bi taraftan düsündüm acaba özel hastane ya sirf para kazanmak icinmi yapiyorlar diye cok pahali tahliller cünkü

Bende özele gidiyorum. Sadece reglinin 2 veya 3.günü bakiliyor. Birde reglinin 21.günü progestron bakiyor

hayirlisi olsun canim o zaman. bende cok merak ettim ne oldugunu bakalim belli olur insallah birkac güne. insallah mucize olur

Bende özele gidiyorum. Sadece reglinin 2 veya 3.günü bakiliyor. Birde reglinin 21.günü progestron bakiyor
o da iyiymis bende onlara bakmiyorlar sadece e2 ye bakilmisti iste igne icin birde amh hormonuna bakilmisti bir defa. ben özellikle adetin 3. günü gitmistim hep hangi hormonlara bakilmasi gerekiyorsa bakilsin diye ama bakmadilar malesef.

canim genelde yumurta 17-22 arasi oldumu igne veriliyor o ara en iyisiymis catlatma ignesinin hormona bakilmasina gerek olmayabilir

sadece lh hormonuna bakabilir doktor yumurta catlamismi gercekten diye

Back