Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu gebelik testlerinen 1 damla fazla damatsan böyle bozuluyor cizgiler yamuk cikiyor canim yetmeyecek saniyorum ben her defasinda ama yetiyor
nezaman hamile kalacaz bız ya anneme adet oldugumu soyledım kadın üzüntüsünden kendını sokaga atmıs gezıyor kayınvalıdeme de soyledım adet oldum gene dıye beklemesın dıye..salak gıbı ınsanları de ümitlendırıyorum yok ıgneyı şugun oldum yok şugun adet beklıyorum dıye boşuna beklemesınler dıye bıde anlatıyorum sonrsyıne bayram gelıyor yine soracaklar varmı bısey dıye??benım yine içim kan aglarken dusunmuyoruz hayırlısı nasıp deyıp gececemnasıl bir sınav bu allahım ya anlamıyorum

üzme kendini canim. en iyisi kimseye söyleme. olunca 4. ayda filan söyle bence. sürekli böyle cok stres oluyor. ben 1-2 yakin arkadasim ve annem ve esim disinda kimse bilmiyor. arkadaslarda öyle sormuyorlar rahatsiz etmiyorlar birsey olsa söylerim ben diye bekliyorlar herhalde. bazen biraz kilo aliyorum karnimdan bir defa sormustu ugrasiyorum diyordun hamilemisin yoksa diye. yok yag diyorum bende :)) zor gercekten

Canım benim senin adına inan çok sevindim, ne kadar güzel büyümüşler bak :)

Evet canim bende cok sasirdim. Insallah catlarlar. Ve tutar.aslinda asilama yapalim dedi. Ama 1500tl +250tl malesef karsilayamayiz dedim.oyüzden kendimiz deniyoruz .dün ve bugünü degerlendirdik.cuma cumartesi pazartesiyide degerlendiricez.

ay masallah canim cok sevindim senin adina. cok güzel olusmuslar :)) ne güzel doktorun kendisi cagirmis catlamadiysa tekrar igne yapmak icin ben kendim geleyim bakilsin diyorum ona ragmen gerek yok diyorlar. ay bu defa olsun allahim ya

Yok canim o cagirmadi ben israr ettim. Mecbur kaldi.

olsun sonucta istedigin olacak ya iyi yine insallah olur bu defa :))

Nasip canim 3 kimyasaldan sonra kendimi şartlandirmiyorum. Sonra yıkım oluyor.3 4 yumurtayla hicbir problem yokken gebelik elde edemeyen arkadaslarimiz var. Nasip olmadan olmuyor.

Günü hatta saati şaşmaz adetimin maşallah ama işte olmuyo olmuyo biraz bekle test Alsanda hemen yapma ilaç yanıltabilir belki dayanmak çok zor bilirim ama sabır :) ne kadar imkansız denenlerin bile kendiliğinden oluyo Bebişleri bizimde olacak inşallah en 2 yılı geçti bekliyorum zor işler

Çatlat çatlar kötüyü düşünüp çağırma sen :) inanalım güzel olsun. Ben de hergün test alıcam diye çıkıyorum, alamadan dönüyorum, belirti arıyorum o da yok. Bu gidişle oluncaya kadar bekliycem

Maşallah çok şansılın, benim de aslında 1/2 gün oynardı. İlaçlar, stres derken bozuldu iyice. Elbet vardır zamanı aynı düşünüyoruz. Test de yapamıyorum da aslına bakarsan elim bi gitmiyor. Beklemeyi de öğrendik :) belirti arıyorum bulamıyorum

Canim belirti arama zaten. Bu gidisli bebisin 40 i cikinca alican testi

Hhha akşam akşam güldürdün kız beni :) Rabbim de seni güldürsün. Herkes bir sürü belirti yazıo kuzum akıntı, göğüs ağrısı, rengi, yok yani hiç biri.

Cok erken daha canim.sen cift cizgiyi gör belirtiler sonra cikar merak etme.

Rd

Süper canım çok sevindim
Havuç da ye istersen ek olarak
İnşallah bu sefer olacak canım Allahın izniyle

Bişey arama çok yanıldık o belirtilere bi kaç gün daha bekle test öyle yap hiç olmazsa ilaç etkisi mi diye düşünmezsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…