- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 63
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.481
birlikte bekleyelım o halde canım cunku ben de oldumMalesef benimde bu ay yine husran sabah regl oldum
12. Günde nasıl adet oldun canım, baya söküldün mü lekemi yoksa, belki yerleşmedirVe adet oldum nasıl olur bu ya erken olmadım mı
aynen öyle haklisin hayirlisi olsun insallahBosver üzülmeyelim herseyin hayırlısı
Evet 12. Gün bende şaşkınım... idrarımla beraber geldi canım bakayım devamı gelir ama agrım var12. Günde nasıl adet oldun canım, baya söküldün mü lekemi yoksa, belki yerleşmedir
insallah adet olmazsin insallah bebek yerlesiyordur canimKuZum sancım arttı ya ben kesin adet olcam bu akıntı da ondan oluyo çünkü karnım ve belim kopuyo
Ve adet oldum nasıl olur bu ya erken olmadım mı
Yok KuZum bildiğin adet sancısıinsallah adet olmazsin insallah bebek yerlesiyordur canim( cok üstünde durmamaya calis
Ne bileyim o zaman yumurtam önceden çatlamış( hayirlisi olsun canim. igne olunca hormonlari karistiriyor canim cok fazla erken degil yinede 12. gün olabilir kiminde erken kiminde gec
devami gelmezse yarin sabah tekrar test yap bence canim. tedaviden sonra adet olmak bile cok iyi. allah korusun bide kist olsa birde aylarca onunla ugrasiyorsunEvet 12. Gün bende şaşkınım... idrarımla beraber geldi canım bakayım devamı gelir ama agrım var
hayirlisi olsun canimYok KuZum bildiğin adet sancısı
canim yumurtladan sonraki süre herkezde farkli oluyor 11-18 gün normal sayiliyordu galibaNe bileyim o zaman yumurtam önceden çatlamış
Ben hiç 14. Günde bile hasta olmadım o yüzden 12 ye şaşırdım. Belki de gelmez, bu şekilde öğrenen de çok oldu. Tabi hakkı da hayırlısı olsun. Bişey de diyemiyor insanEvet 12. Gün bende şaşkınım... idrarımla beraber geldi canım bakayım devamı gelir ama agrım var
evet ama ama işte İnan suan ne yazacağımı bile bilmiyorum..devami gelmezse yarin sabah tekrar test yap bence canim. tedaviden sonra adet olmak bile cok iyi. allah korusun bide kist olsa birde aylarca onunla ugrasiyorsun
aminhayirlisi olsun canim(
ilk defa tecrübe ettim çünkü tecrübe etmediğim bi bu kalmıştı..canim yumurtladan sonraki süre herkezde farkli oluyor 11-18 gün normal sayiliyordu galiba
Bende şaşkınım evde ovu yapıyodum tam 14. Gün adet oluyodum ben suan olanlara anlam veremiyorum ya insanlar tek ilişki ile hamile kalıyo ya isyan etmiyorumBen hiç 14. Günde bile hasta olmadım o yüzden 12 ye şaşırdım. Belki de gelmez, bu şekilde öğrenen de çok oldu. Tabi hakkı da hayırlısı olsun. Bişey de diyemiyor insan
dinlen canim birsey yapma sükret dua et zikirler yap insan öyle biraz daha kolay sabredebiliyorevet ama ama işte İnan suan ne yazacağımı bile bilmiyorum..
amin
ilk defa tecrübe ettim çünkü tecrübe etmediğim bi bu kalmıştı..
Bende şaşkınım evde ovu yapıyodum tam 14. Gün adet oluyodum ben suan olanlara anlam veremiyorum ya insanlar tek ilişki ile hamile kalıyo ya isyan etmiyorum
Seni şu an bizden başka da kimse anlayamaz, aylarca mücadele veriyoruz. Her seferinde benzer heyecanlar, tamam bu sefer daha iyi başladım. Bilmiyorum ben de çok üzüldümevet ama ama işte İnan suan ne yazacağımı bile bilmiyorum..
amin
ilk defa tecrübe ettim çünkü tecrübe etmediğim bi bu kalmıştı..
Bende şaşkınım evde ovu yapıyodum tam 14. Gün adet oluyodum ben suan olanlara anlam veremiyorum ya insanlar tek ilişki ile hamile kalıyo ya isyan etmiyorum
canim cizgi baya karismis baslarda ama sonrasinda görünüyor. igneden sonraki kacinci gün oluyor veya igne yapmadinmi ?Kızlar bu testte gebelik varmı sizce 2 saat içinde çift çizgi oldu adete daha 3 gün varEki Görüntüle 2297000
Hayır iğne yapmadmcanim cizgi baya karismis baslarda ama sonrasinda görünüyor. igneden sonraki kacinci gün oluyor veya igne yapmadinmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?