• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar benimde bugun 12. Günüm sabah ovu yaptım hani gebelik varsa onda belli olur diye cıkmadı çok üzüldüm bu ay bana da nasip değil maalesef 😔😔😔

Hanımlar benimde bugun 12. Günüm sabah ovu yaptım hani gebelik varsa onda belli olur diye cıkmadı çok üzüldüm bu ay bana da nasip değil maalesef 😔😔😔
canim 12. gün daha erken. 12-13. gün tam tamamen silindigi günler insallah 14-15. gün filan cikar tekrar 2. cizgi. erken daha

bende bugün tedaviye tekrar basladim sayilir :) bugün son defa dogum kontrol hapini kullandim yarindan itibaren kullanmayacagim artik. doktor kesin birsey söylemiyor hepsi karisik birbirinden farkli seyler söylüyorlar bende icimden geldigi gibi yapiyorum. herseyi haber ederim buraya sizde yorumlarsiniz yardim edersiniz insallah 😊

bende bugün tedaviye tekrar basladim sayilir :) bugün son defa dogum kontrol hapini kullandim yarindan itibaren kullanmayacagim artik. doktor kesin birsey söylemiyor hepsi karisik birbirinden farkli seyler söylüyorlar bende icimden geldigi gibi yapiyorum. herseyi haber ederim buraya sizde yorumlarsiniz yardim edersiniz insallah 😊
Tedavi ne olacak kuzum😊

Bilmiyorum ya olsa çıkmaz mıydı ki bi arkadaş 11. Gün öğrendi 😔
canim herkezde farkli olur. bende bilmiyorum ama daha erken. ovulasyon testi kopkoyu olup yinede hicbirsey cikmayanlar var kendimdede olmustu bu. bence yarin sabah ilk idrarla normal gebelik testi yap veya kan ver. o testide sakla sonra 2 gün sonra yani pazar birdaha trst yap veya kan ver ve ikisini birbiriyle karsilastir. adet olana kadar umut var daha ve senin cok erken canim

canim herkezde farkli olur. bende bilmiyorum ama daha erken. ovulasyon testi kopkoyu olup yinede hicbirsey cikmayanlar var kendimdede olmustu bu. bence yarin sabah ilk idrarla normal gebelik testi yap veya kan ver. o testide sakla sonra 2 gün sonra yani pazar birdaha trst yap veya kan ver ve ikisini birbiriyle karsilastir. adet olana kadar umut var daha ve senin cok erken canim
Ama benim adet sancılarım cok arttı bence kesinlikle adet olacağım 😔😔😔

Ama benim adet sancılarım cok arttı bence kesinlikle adet olacağım 😔😔😔
bilemiyorum canim gebelik belirtisiyle adet velirtisi benziyormus birbirine. gebelik oldugu zaman adetten 1 hafta 10 gün önce agri oluyormus ve yerlesme kanamasi filan. yinede belli olmaz hayirlisi olsun hakkimizda. cok stres yapmamaya calis kendine bu cok etkiliyor. allah nasip ettiyse en kücük birseyi bile vesile edip nasip eder. eger nasip etmediysede hersey dogru yapilsa bile gebelik olussa bile yinede olmaz. bebegi kaybetmektense biraz daha bekleyip öyle kavusmak daha iyi bence..

Bizim aynıydı seninle :) ben cesaretimi toplayıp yapamadım daha hiçbir test, ovulasyona da çok takılma bence. Belirtin falan var mı? Ben de 0 belirti

Seninki de baya karışık oldu bu sefer hiç bir şey anlamadım valla🙈 iyi baş ediyorsun. Benim de 12. Gün akıntım bile yok, ateşim düşük öyle
evet canim sorma cok karisik ama ben icimden geldigi yapacagim bu defa ve stres yapmamaya calisacagim kendime olacagi varsa olur zaten stres yapincada birsey degismiyorki :))

ben dogum kontrol hapi kullaniyordum canim kist oldugu icin. bugün son hapi aldim yarindan itibaren almayacagim.

dogum kontrol hapina ragmen coktandir kanama oluyor simdi cok azaldi. hapi biraktiktan sonra tekrar cogaldigi zaman adetin 1. günü sayacagim ve 3. günden itibaren sabah aksam birer tane femara kullanacagim. bayramdan sonra hastane aciliyormus özele gidecegim. 15 agustosda gidip yumurta takibini baslatacagim. ondan sonrada artik yumurta ne zaman hazir olursa catlatma ignesini yapip birbirliktelik zamanlarini denk getirmeliyiz.

simdilik planim böyle hayirlisiyla bakalim ne olur ne biter bilemiyorum ama paylasacagim burda her gelismeyi yaptigim testleri filan :)

bilemiyorum canim gebelik belirtisiyle adet velirtisi benziyormus birbirine. gebelik oldugu zaman adetten 1 hafta 10 gün önce agri oluyormus ve yerlesme kanamasi filan. yinede belli olmaz hayirlisi olsun hakkimizda. cok stres yapmamaya calis kendine bu cok etkiliyor. allah nasip ettiyse en kücük birseyi bile vesile edip nasip eder. eger nasip etmediysede hersey dogru yapilsa bile gebelik olussa bile yinede olmaz. bebegi kaybetmektense biraz daha bekleyip öyle kavusmak daha iyi bence..
Ben iki kayıp verdim zaten canım canımdan can gitti bi bilsen ne kadar zor.. 😓😓😓

Ben iki kayıp verdim zaten canım canımdan can gitti bi bilsen ne kadar zor.. 😓😓😓
allah yardimcin olsun canim ben kimyasal gecirdim ocak ayinin sonunda. 5,5 haftalikti. cok üzüldüm halada aklima gelince agliyorum cok zor :( ama yinede sükrediyorum erken kaybettim diye daha sonralari olsaydi daha cok üzülürdüm. o yüzden hicbirsey olmayinca bile seviniyorum kimyasal olmadi diye sükrediyorum

Back