- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #28.441
Hanımlar benimde bugun 12. Günüm sabah ovu yaptım hani gebelik varsa onda belli olur diye cıkmadı çok üzüldüm bu ay bana da nasip değil maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canim insallah en yakin zamanda sendende gelir insallah güzel haber. allahtan umut kesilmez olacak insallah hepimizindeAmin canım napalım nasip ins sizlerden guzel haber alırım
canim 12. gün daha erken. 12-13. gün tam tamamen silindigi günler insallah 14-15. gün filan cikar tekrar 2. cizgi. erken dahaHanımlar benimde bugun 12. Günüm sabah ovu yaptım hani gebelik varsa onda belli olur diye cıkmadı çok üzüldüm bu ay bana da nasip değil maalesef
Bilmiyorum ya olsa çıkmaz mıydı ki bi arkadaş 11. Gün öğrendicanim 12. gün daha erken. 12-13. gün tam tamamen silindigi günler insallah 14-15. gün filan cikar tekrar 2. cizgi. erken daha
Tedavi ne olacak kuzumbende bugün tedaviye tekrar basladim sayilir :) bugün son defa dogum kontrol hapini kullandim yarindan itibaren kullanmayacagim artik. doktor kesin birsey söylemiyor hepsi karisik birbirinden farkli seyler söylüyorlar bende icimden geldigi gibi yapiyorum. herseyi haber ederim buraya sizde yorumlarsiniz yardim edersiniz insallah
canim herkezde farkli olur. bende bilmiyorum ama daha erken. ovulasyon testi kopkoyu olup yinede hicbirsey cikmayanlar var kendimdede olmustu bu. bence yarin sabah ilk idrarla normal gebelik testi yap veya kan ver. o testide sakla sonra 2 gün sonra yani pazar birdaha trst yap veya kan ver ve ikisini birbiriyle karsilastir. adet olana kadar umut var daha ve senin cok erken canimBilmiyorum ya olsa çıkmaz mıydı ki bi arkadaş 11. Gün öğrendi
Ama benim adet sancılarım cok arttı bence kesinlikle adet olacağımcanim herkezde farkli olur. bende bilmiyorum ama daha erken. ovulasyon testi kopkoyu olup yinede hicbirsey cikmayanlar var kendimdede olmustu bu. bence yarin sabah ilk idrarla normal gebelik testi yap veya kan ver. o testide sakla sonra 2 gün sonra yani pazar birdaha trst yap veya kan ver ve ikisini birbiriyle karsilastir. adet olana kadar umut var daha ve senin cok erken canim
yumurta gelistirici hap ve sonra catlatma ignesi canim. 4. deneyisim olacak bu yollarlaTedavi ne olacak kuzum
bilemiyorum canim gebelik belirtisiyle adet velirtisi benziyormus birbirine. gebelik oldugu zaman adetten 1 hafta 10 gün önce agri oluyormus ve yerlesme kanamasi filan. yinede belli olmaz hayirlisi olsun hakkimizda. cok stres yapmamaya calis kendine bu cok etkiliyor. allah nasip ettiyse en kücük birseyi bile vesile edip nasip eder. eger nasip etmediysede hersey dogru yapilsa bile gebelik olussa bile yinede olmaz. bebegi kaybetmektense biraz daha bekleyip öyle kavusmak daha iyi bence..Ama benim adet sancılarım cok arttı bence kesinlikle adet olacağım
Anladım canım hayırlısı olsun hakkındayumurta gelistirici hap ve sonra catlatma ignesi canim. 4. deneyisim olacak bu yollarla
Bizim aynıydı seninle :) ben cesaretimi toplayıp yapamadım daha hiçbir test, ovulasyona da çok takılma bence. Belirtin falan var mı? Ben de 0 belirtiHanımlar benimde bugun 12. Günüm sabah ovu yaptım hani gebelik varsa onda belli olur diye cıkmadı çok üzüldüm bu ay bana da nasip değil maalesef
Seninki de baya karışık oldu bu sefer hiç bir şey anlamadım valla iyi baş ediyorsun. Benim de 12. Gün akıntım bile yok, ateşim düşük öyleyumurta gelistirici hap ve sonra catlatma ignesi canim. 4. deneyisim olacak bu yollarla
aminnAnladım canım hayırlısı olsun hakkında
evet canim sorma cok karisik ama ben icimden geldigi yapacagim bu defa ve stres yapmamaya calisacagim kendime olacagi varsa olur zaten stres yapincada birsey degismiyorki :))Seninki de baya karışık oldu bu sefer hiç bir şey anlamadım valla iyi baş ediyorsun. Benim de 12. Gün akıntım bile yok, ateşim düşük öyle
Ben iki kayıp verdim zaten canım canımdan can gitti bi bilsen ne kadar zor..bilemiyorum canim gebelik belirtisiyle adet velirtisi benziyormus birbirine. gebelik oldugu zaman adetten 1 hafta 10 gün önce agri oluyormus ve yerlesme kanamasi filan. yinede belli olmaz hayirlisi olsun hakkimizda. cok stres yapmamaya calis kendine bu cok etkiliyor. allah nasip ettiyse en kücük birseyi bile vesile edip nasip eder. eger nasip etmediysede hersey dogru yapilsa bile gebelik olussa bile yinede olmaz. bebegi kaybetmektense biraz daha bekleyip öyle kavusmak daha iyi bence..
herşeyin hayırlısı canım bakalım artıkbende hissettigimde igneden sonra 35. saatten 39. saate kadar cok agridi en cok 38. saatte agridi cok fazlaydi o zaman catladigini düsündüm sonra kontrole gittigimde catlamisti
allah yardimcin olsun canim ben kimyasal gecirdim ocak ayinin sonunda. 5,5 haftalikti. cok üzüldüm halada aklima gelince agliyorum cok zor ama yinede sükrediyorum erken kaybettim diye daha sonralari olsaydi daha cok üzülürdüm. o yüzden hicbirsey olmayinca bile seviniyorum kimyasal olmadi diye sükrediyorumBen iki kayıp verdim zaten canım canımdan can gitti bi bilsen ne kadar zor..
amin canim evet. burada birbirimizle paylasip ögreniyoruz herseyi. insallah bebeklerimizi konustugumuz günlerde gelecekherşeyin hayırlısı canım bakalım artık
inşallah canım bakalım artıkın yaşayıp görcez her şeyden öncesi hayırlısı olması :)amin canim evet. burada birbirimizle paylasip ögreniyoruz herseyi. insallah bebeklerimizi konustugumuz günlerde gelecek